Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Byłem dziś rano w hurtowni, kupiłem 4 paczki FP3/New i 1 paczkę smalli. Odpaliłem 1 FP3/New - jak jeb*o... Zapaliłem go między blokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Jakby to był proch czarny to by waliło jak piccolo zastanów się co ty mówisz bo praktycznie we wszystkich petardach jest proch FB . I uwierz, że mimo tej "forumowej teorii" fp3 nie mają szans z achtungiem z hestii. No chyba że wy macie jakieś cudowne te fp3 bo dla mnie to są cichsze i to słychać. Ja mam achtungi ze sklepu hestii który mam pod nosem bo w Warszawie i uwierz, że nadal z tych dla wszystkich dostępnych achtungi są najgłośniejsze. Mimo to i tak jak bym miał do wyboru paczkę achtungów i fp3 wziąłbym fp3, lecz jedną paczkę achtungów trzeba mieć Masz na mysli HE0208 czy HE008? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 FP3 New w wodzie http://www.youtube.com/watch?v=EcQ5HaHrRmY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 OMG! to nie jest firmy Gaoo!! -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 FP3 New w wodzie http://www.youtube.com/watch?v=EcQ5HaHrRmY Ale urwał, niezły efekt. Też dziś spróbuję, zobaczymy jak to wyjdzie u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 OMG! to nie jest firmy Gaoo!! -.- To jest firmy Gaoo, tak samo jak Krachmeny. Widziałeś gdzieś je w cenniku Jorge? No właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 FP3/New od Gaoo? Od kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 FP3/New od Gaoo? Od kiedy? Rozmawiałem ze znajomym (prowadzi sklep z fajerwerkami) i powiedział że to są Gaoo, a gostek się trochę zna No chyba że ktoś mu głupot na opowiadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Odpaliłem FP3/NEW dzisiaj, właściwie przed chwilką. Ma mocne walnięcie tak jak zawsze. Jak słuchamy bardzo głośniej muzyki (głównie od większych głośników) to czuć takie uderzenia w klatce piersiowej, przy wybuchu FP3 czuć też tak. Wiem, że już wystawiałem o niej opinie ale chcę napisać, że nic się od tego czasu nie pogorszyło. Jeszcze dzięki niskiej cenie jest według mnie jedną z najbardziej opłacalnych petard albo i nawet najbardziej opłacalną. Za niską cenę mamy naprawdę potężną petardę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wTlB67Edl2UPo 30 takich strzałach ławka nie wytrzymała ... i deska poszła się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja nie wiem z czego ta petarda jest zrobiona... Powala k0208 i he0008. To najmocniejsza petarda wg mnie. Na początku mnie zawiodły ale w sylwestra pokazały klase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Patarda solidna choć przegrywa w starciu z Wreckling Bomb i TXP001. Zauważyłem że te 3 patardy mało basu generują, nie to co stare K0212 Tropic'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mbxmaciek 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Cześć. Gdzie te petardy można najtaniej nabyć? OT. Na jakimś forum wyczytałem, że można kupić 'gdzieś' FP3 small po niecałe 5zł/30szt? Prawda?Możecie podesłać linki do sklepów, w których te 2 petardry są na prawdę tanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Cześć. Gdzie te petardy można najtaniej nabyć? OT. Na jakimś forum wyczytałem, że można kupić 'gdzieś' FP3 small po niecałe 5zł/30szt? Prawda?Możecie podesłać linki do sklepów, w których te 2 petardry są na prawdę tanie? Byl taki temat. Najtansze sa na www.speed-fajerwerki.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jeszcze nie dowalem tu mojej opinii o tych petardach a wiec:Maja naprawde niesamowita moc, przebijaja sporo wiekszych petard, wielki bas. Polozylem je na dwoch wyrzutniach: jednej wogole nie bylo po explozji, rurki byly rozwalone i odlecialy 5 metrow od wyrzutni. Druga przezyla, ale cala gore miala rozklejana. Genialne petardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JW408 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A ja sobie tymi "petardami" rozwalałem znalezione ceramiczne kubeczki Po żadnym z kubków śladu nie znalazłem Te petardy mają moc niesamowitą !!! To nie petarda, to dynamit ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A ja sobie tymi "petardami" rozwalałem znalezione ceramiczne kubeczki Po żadnym z kubków śladu nie znalazłem Te petardy mają moc niesamowitą !!! To nie petarda, to dynamit ! To nie zabawa to głupota!! Odłamki takiego kubeczka mogły zrobić Ci sporą krzywde. wiem, ze każdy wysadzał kiedyś jakieś pojemniki, ale troszke rozsądku. Co do FP3, lont długaśny, a flara jest świetnym sposobem na ostrzeżenie, ze zaraz nastąpi wybuch. Porównywałem w tym roku z wieloma petardami i są bezkonkurencyjne. Opinia zwykłych amatorów i obserwujących taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tensor 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 mozecie przestac pie*dolić wkólko o tych petardach? kupcie sobie c4 i wysadzcie sie w powietrze bedzie swiety spokoj a nie ciagle walkowany ten temat jest przez zdemoralizowane dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaN 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Hmm... A mam takie pytanie, a mianowicie, czy FP3X Krachmen Black jest głośniejszy, bardziej cichy, niż FP3/N? Czy są takie same względem głośności wybuchu?Z góry dzięki. Pozdrawiam ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 było wiele razy, że żadna petarda oprócz niektórych achtungów nie jest w stanie dorównać fp3new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaN 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 No to kiepsko, bo chcę zamawiać tylko na fajerwerkimarket za rok, a z tego co widzę, są tam tylko Krachmeny. Być moze coś się zmieni, oby. Bo mi się nie chce szukać, jeździć po targowskach. Klik, klik i jadą. No cóż, miejmy zatem nadzieję. ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 to, ze nie ma ich teraz nie znaczy, ze nie bedzie ich w sezonie. jest dopiero styczen, a ty sie martwisz co bedzie za rok. Będą prawie napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Cóż mógłbym powiedzieć, że jest to najlepsza petarda na rynku pirotechnicznym ! Moc, a za razem i efekt flesza tej petardy sam mówi za siebie ! Porównywałem tą petardę z Małym Achtungiem Hestii i powiem, że lepiej strzeliła właśnie FP3/NEW. Jest o 4-5 razy mniejsza od Achtunga, a moc jest raz silniejsza od niego. Ogólnie brać w ciemno bez zastanowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 było wiele razy, że żadna petarda oprócz niektórych achtungów nie jest w stanie dorównać fp3new Wreckingi są lepsze Miałem 2 paczki i przekonałem się, słychać różnicę. Ale tak czy siak FP3N są naprawde bardzo opłacalne bo za ok. 12 zł masz 20 petard lepszych od Achtungów... Jak odpalałem FP3N z Big Tigerem (który kiedyś wydawał mi się dobry) to BT wyszedł żałośnie przy FP3N. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wreckingi są lepsze Miałem 2 paczki i przekonałem się, słychać różnicę. Ale tak czy siak FP3N są naprawde bardzo opłacalne bo za ok. 12 zł masz 20 petard lepszych od Achtungów... Jak odpalałem FP3N z Big Tigerem (który kiedyś wydawał mi się dobry) to BT wyszedł żałośnie przy FP3N. Właśnie widziałem te petardy w Gromie i się zastanawiałem czy nie kupić tych Wreckingów. Za rok może się znajdą w moim stuffie. Wracając do tematu to na jedno wychodzi, że jest to jedna z najlepszych petard na rynku pirotechnicznym ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi