Szatek185 4 Posted March 29, 2009 Jorge jest super za rakiety moździerze i większość wyrzutni ale i tak wolę hestie za petardy hukowe i za wyrzutnie Quote
mpiwowski 183 Posted April 2, 2009 Strona Jorge zmieniła swój imaż :grin: http://www.jorge.com.pl/ Quote
velibrum 12 Posted April 2, 2009 Możecie zobaczyć nowe wyrzutnie: http://www.jorge.com.pl/aktualnosci.html#19Miłego odkrywania nowych produktów Niektóre są bardzo interesującymi pozycjami. Ceny też nie są bardzo wygórowane Możecie też poczytać nowe informacje o firmie - http://www.jorge.com.pl/jorge-ofirmie.html obejrzeć filmik i zachwycać się nową szatą graficzną. Quote
mantis 513 Posted April 2, 2009 Super sprawa. Będę miał co robić przez najbliższy czas. Oglądać nowości Jorge. Jak zwykle można liczyć na świetnie prezentujące się poligrafie. Również dobry krótki filmik prezentujący firmę. Wreszcie nie serie, tylko indywidualne nazwy. To co chciałem . Szkoda, że nie można znaleźć w ofercie lontu visco.JZ03 - ZAPALARKA PIROTECHNICZNA SZNURKOWA Przydatne. Zobaczymy jak cena. Quote
Kamilegionista 0 Posted April 3, 2009 Bardzo ładnie, naprawdę rzadko się zdarza, żeby mi się podobała strona po lekkim odnowieniu, zazwyczaj przyzwyczajam się i od razu to nie wszystko mi się podoba.A tu prosze, jednak mi się podoba Strona bardziej przejżysta, lepiej się wszystko czyta, ogląda.Jedyny minus to taki, że do każdej wyrzutni nie można osobno dać linku ze wszystkimi informacjami, jedynie można kliknąć na zdjęcia.Ale jest ok. Quote
velibrum 12 Posted May 17, 2009 Porcja aktualności od Jorge. Zapraszam do działu AKTUALNOŚCI gdzie będziecie mogli zobaczyć nowe informacje:- JUŻ TERAZ W SPRZEDAŻY NOWE KOSZULKI !!!- DOTACJE UNIJNE DLA JORGE- PREZENTACJE NASZYCH PRODUKTÓW 2009 !!Warte przeczytania Quote
firawerkoman 7 Posted May 17, 2009 vel a może wiesz gdzie mam złożyć zamówienie na tą koszulkę?? Na firmowego maila czy co??Pozdrawiam Quote
LandsberG 0 Posted May 24, 2009 Przeglądnąłem nową stronkę Jorge i muszę powiedzieć, że jest bardzo dobrze skonstruowana. Wszystko jest przejrzyste . Szczególnie dobrym pomysłem jest zakładka "nowości" Mam nadzieję, że część tych nowych wyrzutni ok 20 strzałowych będzie dostępnych w listopadzie br. Quote
wapster 0 Author Posted May 30, 2009 Zdjęcia z mojej wizyty w siedzibie firmy Jorge:)Jak widać nawet znalazło się miejsce na naklejkę mojego serwisu:) Quote
mpiwowski 183 Posted August 20, 2009 Nowe wyrzutnie od Jorge:JW4071 - TERMINATORGWIŻDŻĄCE KOMETY Z CRACKLINGIEM + KOLOROWE CHRYZANTEMY Pakowanie: 4/1Liczba jednostek sprzedaży w kartonie: 4Kaliber: 19 mmIlość strzałów: 100Układ efektu: IAver. Time: 40=====================================JW4074 CZERWONY MIENIĄCY SIĘ EFEKT Z CZERWONYMI KOMETAMIPakowanie: 2/1Liczba jednostek sprzedaży w kartonie: 2Kaliber: 30 mmIlość strzałów: 50Układ efektu: FAN-SHAPE=====================================JW4075 ZIELONY MIENIĄCY SIĘ EFEKT Z ZIELONYMI KOMETAMIPakowanie: 2/1Liczba jednostek sprzedaży w kartonie: 2Kaliber: 30 mmIlość strzałów: 50Układ efektu: FAN-SHAPE=====================================JW4073 CYTRYNOWY MIENIĄCY SIĘ EFEKT Z CYTRYNOWYMI KOMETAMIPakowanie: 2/1Liczba jednostek sprzedaży w kartonie: 2Kaliber: 30 mmIlość strzałów: 50Układ efektu: FAN-SHAPE=====================================JW4072 - ORIENTMAŁA WYRZUTNIA Z FONTANNĄPakowanie: 72/1Liczba jednostek sprzedaży w kartonie: 72Kaliber: 18 mmIlość strzałów: 14Układ efektu: I=====================================Nowe fontanny:JC08 - TRZESZCZĄCE FONTANNYTRZESZCZĄCE FONTANNY 2 MINUTOWEPakowanie: 36/6Liczba jednostek sprzedaży w kartonie: 36Aver. Time: 120 s.-------------------------------JF49 - TRZESZCZĄCA FONTANNA STOŻKOWATRZESZCZĄCA FONTANNA STOŻKOWA=====================================są jeszcze nowe artykuły różne: http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-amators...ategoria-6.html Quote
LandsberG 0 Posted August 20, 2009 Orient I Terminator brzmią ciekawie . Orient mam nadzieję będzie kolejną udaną fontanno - wyrzutnią . Quote
mpiwowski 183 Posted August 26, 2009 są już poligrafie nowych artykułów:http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-amators...nowosci-15.html Quote
wapster 0 Author Posted September 11, 2009 firma jorge miała prezentacje 7 września... niestety mnie na niej nie było, musiałem się na uczelni pojawić na chwile...ale nic nie straciłem bo było to samo co na wiosnę(na tej prezentacji bylem) Quote
mpiwowski 183 Posted November 24, 2009 Kolejna nowa bateria made in Jorge http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-amators...nowosci-15.html----------------------------------------------------------------------------------------JW4057 - LILY MAGNOLIAjorge LILY MAGNOLIAjorge LILY MAGNOLIAGREEN PEONY W/SILVER STROBE W/PURPLE TAIL; RED PEONY W/CRACKLING W/GREEN TAIL; BLUE PEONY W/SILVER STROBE W/BLUE TAIL; YELLOW PEONY W/CRACKLING W/PURPLE TAILPakowanie: 16/1Liczba jednostek sprzedaży w kartonie: 16Kaliber: 22 mmIlość strzałów: 16Układ efektu: IAver. Time: 25Wymiar: 120x120x120 mm Quote
Parcian 0 Posted January 2, 2010 Największy asortymentNiskie cenyDostępne w każdym miejscuNajwyższa jakośćNajlepsze efekty Quote
QbaFireworkS 0 Posted January 7, 2010 W Corocznym stuffie,prawie wszystko mam z Jorge i się nigdy nie zawiodłem :smile: Quote
macieek95 1 Posted January 7, 2010 Bardzo dobre artykuły, fajerwerki mają piękne efekty (chociaż nie wszystkie), większość nawet najtańszych artykułów spisuje się świetnie. Napewno jest to jeden z najlepszych importerów. Quote
Bartek_expert 0 Posted January 8, 2010 Jorge jest bardzo dobre ponieważ ma tanie, jakościowe produukty. Quote
Ponq 2 Posted January 8, 2010 Jorge ma znakomite wyrzutnie, niezle rakiety, natomiast z innymi produktami bywa bardzo roznie. W tym roku rzymiaki z jorga nie lecialy tak wysoko i ladnie jak np. z komety. Wieszkosc petard jorga jest slaba lub nieoplacalna (pomijajac tu firme fenix, ktora zrobila m.in. jaja dinozaura, FP6/8 czy FP3/New). Bardzo slabo wypadly takze zabawki jorga jak trzeszczace kulki czy pszczolki (te drugie nie chcialy nawet wzlatywac). Dlatego w nastepym roku kupie duzo mniej produktow jorga (pomijajac oczywiscie rakiety i wyrzutnie, ktore sa bardzo dobre). Pozdrawiam. Quote
Guest Felix1 Posted January 8, 2010 Jorge bardzo sie poprawiło produkując FP3N. Jorge nie produkuję FP3/NEW tylko Fenix Z roku na rok ich fajerwerki są coraz gorsze. Quote
Arturo 17 Posted January 8, 2010 To nie gadaj głupot że FP3N jest od jorga, a na moje jorge stoi w miejscu mało nowych zachwycających wyrzutni inne firmy się starają o nowości jakich nie było a jorge ma ciągle to samo O twoje zdanie nam nie chodzi.... to już jest Off Top Quote
wapster 0 Author Posted January 8, 2010 Jorge bardzo sie poprawiło produkując FP3N. Jorge nie produkuję FP3/NEW tylko Fenix Z roku na rok ich fajerwerki są coraz gorsze. Niestety zamalo wiesz o firmie jorge aby cos oniej pisac... Fenix sprowadza to tak samo jak achtungi tylko i wylacznie ztego powodu ze sa to niebezpieczne rzeczy do użytku amatorskiego i gdyby sie stalo komus kuku to jorge umywa rece... ze to nie oni to sprowadzili... tylko rozprowadzali...Zreszta to niejest nawet przez fenixa sprowadzane... tylko idzie z rzeczami jorge ale oficjalnie jest an inna firme... tak samo kasa na konto jorge.. a nie na jakiegos fenixa! Quote
Recommended Posts