Jump to content

Jorge

wapster

Wasza ocena firmy Jorge  

280 members have voted

1. 1.

• 1
      10
    • 2
      3
    • 3
      3
    • 4
      24
    • 5
      56
    • 6
      184

Recommended Posts

Jak dla mnie najlepszy importer. Chyba najbardziej dostępny w kraju. Nie mam problemu z kupnem ich fajerwerków nawet w okresie poza Sylwestrem. Co roku można spodziewać się masę nowości. Ich sprzęt ma świetne poligrafie (etykiety), na które po prostu uwielbiam się patrzeć. Fajerwerki są bezpieczne, mają świetne efekty i są niedrogie. Stanowcza większość pirotechniki jaką kupuję jest oznaczona logiem Jorge.

Większośc petard i art. pirotechnicznych w życiu kupiłem ze znaczkiem Jorge na opakowaniach. Jakosc na najwyższym poziomie, a cena też jest przyzwoita

Minus dla Jorge za to że nie ma w swojej ofercie petard klasy "duży achtung" czyli KO212

Jorge stawia na wyrzutnie i rakiety i moździerze - stawia na efekty na niebie, a nie na jakieś huki...

Pod względem huku wcale nie odbiega. Odpalcie sobie CKM. Wyrzutnie też co robią hałasu.

P.S. Albo Wariatki, które od niedawna można znaleźć w ich ofercie.

A które wyrzutnie Jorga z tych nienajdroższych robią najwięcej hałasu ?

"a nie na jakieś huki..." ale pojechałeś.
Akustyka sylwestra to podstawa !

Naprawde dobra firma,wielki wybór.Nie wyobrażam sobie sylwestra bez jakiej kolwiek fajerwerki,petardy z tej firmy ... :twisted:

niewiarygodne, ale koleś który ma na imię Sławek ze sklepu www.vmax2.pl sprzedaje artykuły
za cenę niższą niż cena hurtowa. np. może mi sprzedać wyrzutnię JW45 za 115zł, a hurtowa cena to 122zł :mrgreen: chyba mam znajomości :mrgreen: kupiłem tam 2 paczki powyżej 200zł to koleś mnie polubił :mrgreen:

• 2 weeks later...

Zagłosowałem na 6 , bo do fakerwerków tej firmy mam tylko dostęp ... hestia,tropic i śmieszek to na odpustach ... ;)

Mój też. W tym roku praktycznie 2/3 stuffu to jorge. Ale przede wszystkim będę miał okazje porównać dwie wielkie firmy, hestia i jorge, ponieważ mam praktycznie identycznej wielkości rakiety z tych importerów.