heex307 0 Posted December 30, 2006 Ja z jorge kupuje tylko rakiety itp. ogolnie ta firma jest bardzo dobra, oceniłem ją na 5. Quote
Mazi 0 Posted January 7, 2007 Wszystko mi w sylwestra z JORGA wystrzelilo i bylem z wszystkich prodoktow JORGA zadowolony Quote
mpiwowski 183 Posted January 7, 2007 mi też wszystko wystrzeliło. Efekty z tej firmy są rewelacyjne, polecam każdemu. Quote
mateo1992 30 Posted January 17, 2007 No potym sylwku gdzie jorge przeważał w moim stuffie byłem bardzo zadowolony z tych efektów,które pięknie wystrzeliwały w powietrze mają lepsze od Hestii opakowania staranniej opakowane i nie wylatuje proch elegancko hermetycznie a z hestii mi ballet obrus opaćkał prochem Quote
velibrum 12 Posted January 17, 2007 Polecam! Co roku najwięcej produktów kupuje właśnie tej firmy. Tanie, a dobre produkty! Najważniejszym atutem firmy jest to że jej wyroby są powszechnie dostępne. Quote
Mazi 0 Posted January 20, 2007 Fajnie by bylo jakby JORGE zrobil reklame swoich produktow w TV :mrgreen: :mrgreen: Quote
Pioter 9 Posted September 9, 2007 TEMAT : "Jorge" Na każdego Sylwestra mam stuff, który przynajmniej w połowie jest złożony z produktów firmy Jorge, zawsze wszystko działa tak jak powinno, i do tej pory nie miałem zastrzeżeń do tej firmy. :smile: Quote
FireMan 0 Posted September 9, 2007 Jorge jest niezawodny , bo z każdej serii 2 losowe produkty idą do testów , a jeśli jest coś nie tak , seria nie trafia do sprzedaży. Quote
mpiwowski 183 Posted September 9, 2007 gdzie żeś wyczytał takie informacje??Bo nigdzie o tym nie piszą :???: Quote
Fear 0 Posted September 10, 2007 zazwyczaj na sylwestra 60% fajerwerków to właśnie są firmy Jorge, nic do tej firmy nie mam ale jakoś jej nie lubię, znaczy lgogo takie dziwne ale fajerwerki to mają bardzo dobre, ani razu nie miałem niewypału a i poligrafia bardzo zachęca do kupna Quote
mantis 513 Posted September 10, 2007 bo z każdej serii 2 losowe produkty idą do testów Ktoś z rodziny pracuje w Jorge? Dlaczego 2 losowe produkty? Zamin wogóle wejdzie coś w sprzedaż każda firma ma obowiązek przetestowania fajerwerki pod kątem bezpieczeństwa i efektu.znaczy lgogo takie dziwne Dla mnie piękne i święte . Jorge kojarzy się trochę z angielską nazwą, słyszałem jak moi koledzy mówili na to "Jordże", "Dżordż", aby im udowodnić, że są w błędzie wysłałem maila do Jorge i ku ździwieniu odpowiedział. Było to w gdzieś w środku lipca. Teraz za nic nie chcą odpowiedzieć w sprawie cennika Quote
mpiwowski 183 Posted September 10, 2007 według mnie znacznie więcej wyrzutni z tej samej serii się testuje niż te 2 razy. Quote
kameleon 1 Posted November 14, 2007 jorge to chyba najlepsza firma mają fajerwerki tanie i mają ładne efekty :smile: Quote
Guest Felix Posted November 14, 2007 Pierwszą rzeczą jaką zakupiłem z Asortymentu Jorge była wyrzutnia JF11 Ninja i od tego czasu kupuję jorge ponieważ mają taniej niż hestia i wolę Jorgebo 2 lata temu miałem z niej cały stuff i rok temu z Hesti kupuję tylko Petardy Quote
gojat 0 Posted November 22, 2007 Akustyka sylwestra to podstawa ! no przecież rakiety też robią huk i wyrzutnie też Quote
Szajba_m-ce 0 Posted December 2, 2007 Najlepsze rakiety i wyrzutnie są firmy Jorge nic im nie dorówna. A na Sylwestra kupuje 4/5 fajerwerków tej firmy. A tylko petardy hukowe k203 kupuje Hestii.I i nigdy nie narzekam. Quote
FireMan 0 Posted December 2, 2007 A ty gdzie kupujesz fajerwerki ??Widze , że jesteś z Mysłowic , więc mieszkasz w mieście obok. Quote
Szajba_m-ce 0 Posted December 2, 2007 A ty gdzie kupujesz fajerwerki ??Widze , że jesteś z Mysłowic , więc mieszkasz w mieście obok. Ja w tamtym roku kupowałem w Tesco ... A w tym kupie w Tesco i w Biedronce ... Wiem że jest jakaś hurtownia fajerwerków w Mysłowicach ale jeszcze tam nie byłem nigdy. Quote
DragsteR. 0 Posted December 26, 2007 Daję 6 gdyż to właśnie moja ulubiona firma ( co widać z resztą po podpisie xd) i nigdy się jeszcze na niej nie zawiodłem. Efekty i jakość oferowanych produktów stoją w tym przypadku na najwyższym poziomie. Quote
Yusha 0 Posted December 26, 2007 Ja oceniam Jorge na 6 ponieważ tak jak inni większość kupionych fajerwerków w życiu były firmy Jorge. Tak naprawdę to najbardziej z wszystkich innych firm lubię Jorge mają oni fajerwerki naprawdę wysokiej jakości, nie drogie, są bardzo rozpowszechnione (ogólnie dostępne) i sądzę, że wkładają bardzo dużo pracy i serca w to co robią, aby ich fajerwerki były wysokiej jakości. :grin: Quote
Kamilegionista 0 Posted December 26, 2007 Taa, chińczyk który to robi napewno wkłada serce w tą robote :lol: Quote
Recommended Posts