bx2 6 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 W tym temacie cytujemy najciekawsze wypowiedzi.Na początek wypowiedź z tematu "[ZDJĘCIA] Gazetki" Biedronka ma wypuścić ofertę z ofertą oferty z fajerwerkami? Telefon do BOK-u wystarczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wypowiedź firka sprzed paru dni, jak dla mnie hit miesiąca. :lol: Jak będzie to będzie szybciej niż będzie nie będzie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 wiem co już kupie oprócz wyrzutni chciałbym się dowiedzieć pare dobrych wyrzutnie (ok 3). B) z FM Niech mnie ktoś oświeci co autor miał na myśli...fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Cytat Erlicka z Shoutboxa: "Na Shoutboxe obowiązują zasady netykiety oraz dobrego zachowania. Proszę nie przeklinać. (Dostęp do shoutboxa od 15 postów)." - Co to w ogóle co to jest? Jest to chyba pouczenie, nad czym sie zastanawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Cytat hl1030 z ShoutBoxa: AW tak w niedziele o 18:72 w niedziele Czyli maja sie spotkac o 18:72 w podwojna niedziele? hahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 "W tą zimę zapowiadają mrozy nawet do -60*C,mam nadzieję że nie będzie takiego mrozu w sylwestra i że nie będzie padał deszcz..."Mój własny cytat Jak dla mnie przebija ten firka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Krystianek : (26 January 2011 - 07:05 PM) Może, ale zając życie to jak wpadnę do Groma to plany o 360 stopni się zmienią Nie dość, że życie zając, to jak słusznie zauważył kertoip, obrót o 360 stopni w żaden sposób nie zmienia położenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Nie dość, że życie zając, to jak słusznie zauważył kertoip, obrót o 360 stopni w żaden sposób nie zmienia położenia W sumie racja, ale wiesz jest takie powiedzenie, że wszystko może się obrócić o 360 stopni. Przykładem może być to, że dzisiaj coś zaplanujesz na jutro lub inny dzień, a przez przypadek ktoś z rodziny narzuca swoją wolę, która przyczyna się do zmiany Twoich planów, więc nie wiem czy to co podałeś jest śmiesznym cytatem. Może tak, ale nie do końca Vel: Nie przeczę, że zdanie ma sens, jednakże zabrzmiało zabawnie Edytowane 26 Stycznia 2011 przez velibrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 nigdy nie słyszałem o takim powiedzeniu, a przyklad który podałeś to raczej przyklad obrotu spraw o 180 stopni...dla mnie to zdanie nie ma zadnego sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Chcecie śmieszne cyaty? Wejdźcie w posty niejakiego goldena : P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 nigdy nie słyszałem o takim powiedzeniu, a przykład który podałeś to raczej przykład obrotu spraw o 180 stopni...dla mnie to zdanie nie ma żadnego sensu Cóż jaka osoba taka opinia. Nie ma co się drażnić Mrużę na to oko. Tak jak napisał Kamilegionista najlepsze są cytaty Goldena i przyznaję 100 % rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztg 0 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 wy jesteście głupcy ja mam swoje forum na którym jestem narazie tylko ja z goldenem ale ono działa dopiero od dzisiaj i jest niedokończone ale odrazu mówie że takie osoby które podpadły mnie czy goldenowi będą wywalane z tego forum: http://www.pirotechnikaforum.pun.pl/edit: ten post bardziej tu pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 zabił. pokłonmy sie, bo tego postu chyba do konca swiata nic nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Normalnie klasa sama dla siebie a na ich forum na razie wielkie, okrągłe 0. Trzeba tylko ich przypilnować bo coś mi mówi, że będą plagiaty...fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natka13 0 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 nie wiem..."jestem twoim guru" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Przytoczę cytat CraVena:"Zapewne jest wiele ciekawszych wyrzutni od tej co widziałeś, bo pewnie wiele nie widziałeś" Nie wiem czy jest śmieszny ten tekst,ale mnie naprawdę rozbawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Aż tak mnie nie śledź xDP.S sam się teraz roześmiałem z tego tekstu, poprawiałem cały czas ten post aż w końcu głupoty nie zauważyłem :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Post miska: Nie interesuje się tym zbytnio ale jeśli można wiedzieć to po ile są rury na 2" i bomby ?Albo spytam inaczej. Po ile są normalnie a po ile mogłyby byc tutaj xD ? I odpowiedz firka:Normalnie ich nie ma (zapewne) a nie normalnie są tutaj Czyli jak to oferujemy rzeczy ktorych nie ma! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Cytat użytkownika Arkadiusz_Wojtowicz"TXB546 5/10 jedynie 3 szelki brocad crown dobry był reszta wysoko leciały i były słabe.Reszta szelek wyleciały na wysokość 3 metry i wybuchały dosyć nisko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Moze nie jest to bardzo śmieszne, ale jest dobrym przykładem "Jak nie pisać posta" Cóż Jaja dinozaura konkurują siłą z Korsarkami SP. Ogólnie ich moc jest dość silna. Ogólnie po odpaleniu szybko trzeba wyrzucić petardę. Polecam. Miałem na tego sylwestra i poprzedniego i ogólnie dobrze zawsze wychodziły z siłą. Każdemu zdarzają się powtórzenia. Ale żeby walnąć to samo słowo trzy razy w tak krótkiej wypowiedzi? I to jeszcze "ogólnie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ckpmartini : ale wiecie co pudzian rozwalił najmana w 44sek i chyba teraz najman zawstydził sam siebie rozwalając samego siebie w około 44 sek XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 xHESTIABUMx my nie mówimy o FP3 Decybele tylko o takiej nowej petardzie z jorge o takim samym kodzie jak decybele czyli FP3 :mrgreen: FP3 Decybele i FP3 Decybele ciekawe to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Powiem tak:Moździerze ogólnie dostępne to jest paździerz ponieważ w nich jest kiepskie ułożenie gwiazdek i jakość efektu nie jest super jakości. Autor: Arkadiusz_Wojtowicz, źródło: SB wpis z godziny 21:13 dnia 30.12.2011 r.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Dwa cytaty z użytkownika ambitnypirosympatyk: Nie chcę się drapać po nieswoich jajach ale chłopie, jak sobie za cenę tych 7 Black Death zakupisz ok 3 paczek FP3/New, a to nam daje 60 megaśnych!!! petard Majstrze, jedno nie przeczy drugiemu. Na znakomitą jakość produktu składają się takie czynniki, jak: twardość korpusu, obecność odpowiednio zrównoważonej mieszany, szczelność jeżeli rozmawiamy tu o petardach. Z resztą wg mnie ktoś może skorzystać z mojej informacji, bo myślę, że zaprezentowałem ją w sposób dość prosty do zrozumienia, a za razem zachęcający. Źródło: Temat "Które petardy" http://www.forumfajerwerki.pl/topic/9531-ktore-petardy/page__gopid__88948#entry88948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a ja myślałem że to są chociaż szelki 8 cali... ale przeglądając neta nie chciałem uwierzyć bo przecież te mają dużo lepsze efekty....Dla mnie 6 cali to mogą być salute a reszta od 8 do 16" A szelki 5-6 calowe to sobie kupują turki na urodziny czy imieniny...Dużo ton szelek ale większość to były wióry bo przecież przy takiej ilości o takiej gramaturze Teraz sobie porównałem z niektórymi 6-8" w google to generalnie padaka bez jaj chyba tylko polaczki łykają na ilość a nie jakość... Wracając po cichu mówiłem że to były jakieś 5-6 cali bo przecie jakieś małe i nisko te wybuchy.Ps.Chyba była podobna szelka http://www.youtube.com/watch?v=DWHSorsQvWQ&feature=relatedPozdro Benek ty wizjonerze pirotechniki.....Źródło: http://www.forumfajerwerki.pl/topic/9502-29012011-r-warszawa-otwarcie-stadionu-narodowego/page__st__60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi