ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie wiem czy ktoś o tym sposobie pisał już tutaj ale: kumpel mojego kumpla zamierza odpalać fajerwerki od dezodorantu(+zapalniczka). A mój kumpel powiedział, że tak odpala ponieważ przy odpalaniu rakiet czasem się palce osmalają. :roll: Wątpie czy takie odpalanie ma sens... co sądzcie? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie wiem czy ktoś o tym sposobie pisał już tutaj ale: kumpel mojego kumpla zamierza odpalać fajerwerki od dezodorantu(+zapalniczka). A mój kumpel powiedział, że tak odpala ponieważ przy odpalaniu rakiet czasem się palce osmalają. :roll: Wątpie czy takie odpalanie ma sens... co sądzcie? :roll: Mi nie przeszkadzaja osmolone palce,a jesli podpali mu sie koncówka i rakieta wlasnie w tym momencie poleci do gory i oparzy Ciebie to bedziesz mial do nich pretensje,wiec lepiej tak nie rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ten sposób z dezodorantem nie jest zbyt mądry :roll:!Jeżeli boisz się osmolić palce(co przy odpowiednim odpalaniu zdarza się bardzo rzadko)to kup długą zapalniczkę,taką jak do zniczy.Rakiet nie odpalaj nigdy centralnie od dołu tylko z boku,wtedy nic nieprzyjemnego nie powinno się stać ,a tak poza tym to był by niezły ubaw z gościa odpalającego tak fajerwerki :lol:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Albo zawsze możesz sobie kupić zapalarkę pirotechniczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 ja tam normalnie odpalam zapałkami i działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja w tym roku kupiłem sobie zapalarki pirotechniczne A jak zabarkną to zwykła zapalarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.K. 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja zawsze odpalałem zapałkami, albo zapalniczką, ale w tym roku będę odpalał zapalniczką żarową. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejrio 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja zawsze zapalniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ostatnio zakupiłem zapalniczkę taką z płomieniem jak od junkersa. Wysiadła przed sylwestrem dałem za nia 20 zl teraz korzystam ze zwykluch zarowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja mam 3 rodzaje zapalniczek ŻarowąKrzemieniowąElektrycznąKażda po 2 zł w zwykłym kiosku ruchu... palą świetnie i duży płomień [no może nie w żarowej ale przynajmniej nie gaśnie]No i jeszcze mam buteleczke z gazem za 8złNa wszelki wypadek zapałki kupie Jak się nie przydadzą to przynajmniej dragony porobie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikula1997 0 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ja tam zapalam zarową z kiosku za 5 zl i dziala caly czas gasnie tylko przy halnym w gorach ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlaMaKota 0 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Tylko zapałki. Z palnikiem czy z czym innym to zbyt halo, a z zapalniczką ciężko, bo palce bolą. A zapałki i tanie i dobre Jak się szybko odpala to i na wietrze zapałki dobre.Czasem pożyczam zapalniczkę Zippo (?) od brata. Na wiatr najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaphIII 0 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 SlimJet Panowie Slimjet... Coś świetnego polecam!http://allegro.pl/item832762149_palnik_zap...iatr_od_ss.htmlto też jest ciekawe razem z przesyłka 16 złNie jest to najsilniejszy palnik, ale lepiej zapłacić 16 zł mieć go przez 2 miechy niż kupować tanie żarowe które się bardzo szybko psują Juz Slim Jet Do mnie idzie kupilem sobie na allegro Jak bede ja juz mial powiem jak sie spisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Juz Slim Jet Do mnie idzie kupilem sobie na allegro Jak bede ja juz mial powiem jak sie spisuje Do odpalania Slim Jet jest beznadziejna bo szybko można ją zarżnąć. Bardzo łatwo na ściankach zbiera się osad i później nie chce palić dlatego najlepiej kupić na przykład Turbo Torch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja zazwyczaj odpalam zapalniczkami żarowymi, lub zapalarką pirotechniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horonak 0 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ja tak samo. Zapalniczka żarowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Na tego sylwestra miałem coś takiego:http://allegro.pl/item1190503063_palnik_zapalniczka_sztormowa_micro_blazer.htmlI nie polecam!Pierwszy egzemplarz zepsuł się po 1 dniu użytkowania. Zareklamowałem i dostałem drugą, która jakimś cudem działała na sylwestra i od razu 1 stycznia się zepsuła ponownie. Nie wiem czy tak się robi od mrozu, czy od czego, ale do odpalania fajerwerków się nie nadaje bo może łatwo paść w środku sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 mialem coś podobnego na tego sylwka i odpaliłem tylko 1 wyrzutnie Do dyszy dostaje się wilgoć i dlatego nie pali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 zapomniałem dodać że w tym roku pokaz będę odpalał zapalnikiem radiowym wykonanym przeze mnie A odnośnie zapalniczek żarowych to najlepsze są na bazarach u ruskich Ja mam taką już 2 lata i dopiero teraz się psuje. Teraz kupiłem sobie drugą ( z logiem ferrari xD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ja odpalam zazwyczaj zapalniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ja normalnie zapałeczkami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja mam prośbę:Wypiszcie tu modele zapalniczek żarowych/palnikowych, których używacie i które ODPALAJĄ w temperaturach około zera.Ja kupiłem niby świetną 3-palnikową 3XT2000C za 40zł, a w Sylwestra nic nią nie odpaliłem.Teraz znowu dla testu wsadziłem ją do lodówki na kilka godzin i odpala dopiero po ogrzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ZIP kup sobie na targu lub w kiosku zwykłą żarową za parę złotych i na bank będzie działać , bo te ,,palnikowe" się często psują (wiem bo miałem ze 3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja używam normalnych zapalniczki i zapałek i wszystko jest git.A tak ostatnio naszła mnie ochota na kupienie trójpalnika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi