Jump to content

Recommended Posts

Posted

KURW atomic assaulty są dobre (kupywałem w hurtowni) tylko to jest wina lidla bo miała coś nie tak z nimi ... moje z hurtowni były piękne

Posted

Ja też miałem te rakiety*(z lidla) efekt był żałosny. :shock:
Jak chcecie mogę wrzucić filmik z tym syfem :roll:

Posted

Ja dziękuję... Wyrzuciłem 15zł w błoto. Już mi się żygać chce od tych rakiet. :oops:

Posted

Już nawet nie wspominajcie o tych atomic assaultach :P co do moździerza to polecam :)

Posted

Bardzo sie wszystkim spodobała fontanna Casablanca za 8,99zl to sie naprawde opłaca . 1,5 minuty bardzo ładnych efektów.

Posted

Tak ta fontanna Casablanca jest świetna, u mnie też każdemu się podobała i do tego kosztuje 8,99zl co jest bardzo tanio jak za 95 sekundowy efekt, ostatnie z 15 sekund kończy się pięknym crackringiem :twisted: , myślę że jak by ktoś chciał kupić równie dobry wulkan to cena wyniosła by od 25zł w górę. Na następnego sylwka planuje kupić 2 takie fontanny, oby za rok były te same artykuły :!:

Posted

Na początku myślałem, że prawie nic nie będzie jak w 2006 roku, ale było naprawdę dużo, około 10 tych takich koszyków ("stoisk"), mieli strasznie dużo baterii monstrum, casablanek i petard. Kupiłem tam kobrę.

Co do samego sklepu, mają dużo towaru, ale sam śmieszek i super power, na uwagę zasługuje kobra i casablanca, butelka, rakiety fireball coś tam i detonator, a reszta nie bardzo.

• 10 months later...
Posted

Tak sobie patrzę i mogę pochwalić rakietki z lidla super są tanie byly więc sobie wziąłem 6 różnych zestawów i każdy był BARDZO FAJNY :]

• 3 weeks later...
Posted

Nie wiecie kiedy pojawią się pierwsze fajerwerki w LIDLU? :razz:

Posted

Zawsze były po świętach 27 grudnia. W tym roku 27 przypada na niedziele, więc najprawdopodobniej 28-ego.

Posted

Czekam z niecierpliwoscia az beda w lidlu fajerwrki. Moze przed swietami czyli w poniedzialek beda czyli 21.12.09
Napewno kupie mozdzierz i pikolasy :)

Jak by ktos wiedzial kiedy beda do kupienia fajerwerki w lidlu - pisac :)

Posted

W tym roku będą chyba wcześniej.
Przynajmniej w Opolu, bo słyszałem np. że w większości miast w tesco nie ma fajerek a w opolu już są :D
U mnie w mieście już jest ten smaczek świąt, choiny porozwieszane co przecznice domki ozdobione w sklepach już wszystko jest tez co powinno być.
A widzicie... nawet czuć ten smaczek sylwestra :D

Posted

u mnie sa fajerwerki juz w kilku sklepach i w hurtoni. ale w idlu to mysle ze beda tak jak rok temu od 27grudnia.

Posted

Lidl jest siecią niemiecką, a tam fajerwerki można sprzedawać tylko między 27 grudnia a 6 stycznia, więc nie liczyłbym, że będą wcześniej niż 28.

Posted

Ja z lidla polecam gromy;)

Posted

Maurycy ale żeś wystrzelił jak g.... z d... ehhe przecież to jest takie marne że ...
gdy mi nie wybuchło to zajrzałem na drugi dzień do środka a tam co "beczuszka" z 1 do 1,5 fb aż mi się śmiać chciało płacisz za sam papier ;P nie polecam fajne są te "duże" za 2 zł 12 szt to się opłaca ;P

Posted

Chyba musiałeś mieć felerną partie... Boo mój wysadził bardzo, ale to bardzo dobrze. napewno ich niezabraknie u mnie w tym roku.;)

Posted

a skąd wiecie co będzie w lidlu ?? ze już stuffy ustalacie ?? ;/

Posted

neone trafne spostrzeżenie może będzie to samo co z biedrą :P cóż czekam na ofertę z Lidla i dopiero coś zacznę kombinować

• 2 weeks later...
Posted

No ja wątpie że będą w poniedziałek gazetka by była już.. :roll:

Posted
No ja wątpie że będą w poniedziałek gazetka by była już.. :roll:

No przeciez o tym napisal.
Posted

Szkoda,że nie ma jeszcze gazetki :evil: , bardzo na nią czekam.Na razie nie wiem gdzie wydam resztę pieniędzy.W grę wchodzi Aldi,Lidl i stoisko SP przed Tesco(jeśli takie będzie :roll: ) i może Biedronka.

Posted

Ja myślę że jurto w necie gazetka będzie bo zawsze od pon są nowe.