suchabulka 1 Posted December 24, 2023 Chciałem zrobić finał na testosteronie właśnie, ale ostatecznie kupiłem push it to the limit. Na przyszły rok wleci testosteron. Czekam na filmik z twojego pokazu Quote
Bartosz 48 Author Posted December 28, 2023 Dzisiejszy zakup w Aldi. Kusi jeszcze Red Sonia i może coś z Lidla. Quote
matikoksu 19 Posted December 28, 2023 Widać że zakupy bardzo przemyślane i stuff składa się z samych mocnych kostek. Ciekawy jestem jak wielką masz już scianę z tych wyrzutni Quote
pirowariat 15 Posted December 28, 2023 Miło się patrzy na takie zdjęcia. Kupa dobrego towaru,będzie co podziwiać. Quote
mantis 513 Posted December 30, 2023 Matematycy powinni wymyślić nową figurę geometryczną widząc ten stuff: "KONKRETOŚCIAN". 1 Quote
damian7878 99 Posted December 31, 2023 Jak co roku fotka całości znakomicie się prezentuje. Wielka moc! 1 Quote
Bartosz 48 Author Posted December 31, 2023 Dzięki Panowie! Jeszcze kilka godzin i całość rozświetli niebo Udanego sylwestra wszystkim i pięknych efektów na niebie! Quote
Tff 25 Posted December 31, 2023 Objętościowo tyle, że ledwo na zdjęciu się to wszystko mieści, duża róznorodność, publiczność na pewno będzie pod wrażeniem efektów Quote
Recommended Posts