tomek19680 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 zapałkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panczo 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja od roku odpalam "żarówką" za 7.50 która jeszcze ani razu mnie nie zawiodła, ale zawsze w zanadrzu mam 1 najzwyklejszą zapalniczkę z kiosku oraz 3-4 paczki zapałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Hmm, a ja odpalam kadzidłem azjatyckim, najbardziej praktyczne, mam ich całą paczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 pokepim: Ale podpalasz je tak żeby się paliło czy wystarczy że się tli? Bo też mam troche tego w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati_77717 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Świeczkę sobie wziąć tak najlepiej podpalać petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeśli już do tego wróciliśmy, to polecam zapalarkę pirotechniczną. Pali się około 5min, na pewno nie zgaśnie i nie dymi. Uważajcie tylko, bo mi przysłali z odwrotnie naklejoną poligrafią i napis "Tu trzymać" jest w miejscu które spala się jako pierwsze :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyc1212 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 ja uważam że do odpalania najlepsze są zapalniczki do kuchenek gazowych. Dają duży płomień i przy odpalaniu możdzieża nie parzą palców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny10 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja mam żarowa , taka w ksztalcie naboju . Tylko cos mi sie szybko gas skonczyl , taki zielony , ladny plomien ma : D Za dyszkę byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 W przyszłym roku planuję zaopatrzyć się w to:http://www.allegro.pl/item516303241_palnik...zowa_1300c.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja odpalam zapalniczkami zwykłymi jak i jedną żarową. Zapałkami już rzadko. Czasami zimnymi ogniami. ;-) Dpbry pomysł ma ZIP niezły ten palnik. Może kupię sobie podobny lub zapalniczkę żarową z systemem jet albo jakąś typu a'la palnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsza_piroman 0 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Papierosem taty xP Heh najlepiej tylko moj tata tak robi ja jestem zemały ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsza_piroman 0 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Papierosem najlepiej :twisted: Rany co wy z tymi fajkami zaszkodzi wam a ja zapalką szybciej lont moge odpalić niż papierosem bo żar ma temperature do 600 C" a ognien do tysiaca ;D wystarczy przyłozyć i odrazu odpala ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik0703 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Aja odpalałem palnikiem Big Jet 3000 Bardzo fajnie palił polecam wszystkim.Palnik Big Jet 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlas444 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 najlepsza jest zapalniczka do odpalania petard :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi