Jump to content

Recommended Posts

Posted

Przed chwilką odpaliłem jednego bączka,efekt jak na tak małą rzecz przyzwoity.Daje 5/5

• 3 weeks later...
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na fm są za 99gr za 6 sztuk . bardzo fajny efekt i fajna zabawa :) polecam

• 2 months later...
Posted

Wirujące bączki są dobre do zabawy. Miałem 5 szt. i najbardziej podobał mi się crackling na końcu :) Polecam.

Pozdro :D

Posted

W moim tegorocznym stuffie zagoszczą JM04 Wirujące bączki... nie zawiodłem się na nich ;p świetne do zabawy przed godziną zero a cena bardzo niska ;) Pozdrawiam!

• 3 weeks later...
Posted

W moim tegorocznym stuffie zagoszczą JM04 Wirujące bączki... nie zawiodłem się na nich ;p świetne do zabawy przed godziną zero a cena bardzo niska ;) Pozdrawiam!

Ja je mam co roku, są świetne.
Ładny efekt mają gdy już jest ciemno. ;)
//Edit
W tym roku kupiłem paczkę 72 szt! ;)
  • 4 weeks later...
Posted

Jak korniki z Komety. Ładne ale mi się trochę znudziły. Pomimo wszystko polecam, fajne do zabawy i nie głośne by ktoś się przyczepił.

• 2 weeks later...
Posted

W cenie 1 zł za 6 sztuk fajne do zabawy. Szkoda tylko, że u mnie nie miały cracklingu na koniec. Zawsze na niego czekałem a tu nic :(

Posted

W cenie 1 zł za 6 sztuk fajne do zabawy. Szkoda tylko, że u mnie nie miały cracklingu na koniec. Zawsze na niego czekałem a tu nic :(

Bo te z cracklingiem maja troche inny kod - JM04-CL. Z tego co wiem, to te czerwone baczki maja crackling. Mialem niebieskie i nie mialy.
Posted

Tak samo mieliśmy wirujące bączki niebieskie, nie miały na koniec craclingu, ale i tak bardzo fajne :D

• 7 months later...
Posted

a o ile wiem to są jeszcze po 60sztuk pakowane kiosztuję ok 10zł

xddddg.png

Posted

a o ile wiem to są jeszcze po 60sztuk pakowane kiosztuję ok 10zł

Na pewno one 10 zł za 60 sztuk nie kosztuje 6 sztuk kosztuje 1.99
:blush:
  • 2 years later...
Posted

Mi osobiście się podobały chociaż te CL są moim zdaniem lepsze

• 11 months later...
Posted

Jak będziecie je odpalali w tym roku to polecam zedrzeć kawałek poligrafii, żeby został goły lont i korpus bączka i dopiero odpalić, bo dzisiaj odpalałem i mi lont po prostu gasł na wietrze. Kilka razy gasł i trzeba było podpalać znowu. Nie wiem, może mi się jakaś lipna partia trafiła, ale efekt to mają spoko :D/> Więc zedrzyjcie ten papierek, żeby wam lont nie zgasł :fireworks:.

Posted

Chyba Ci lipny jakiś trafił, bo u mnie było ok :)

• 2 years later...
Posted

Te bączki były moimi pierwszymi bączkiami.Fajnie i kolorowo się kręcą.Moja ocena to 4+/10.

Polecam