velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 O, czyżby wymyślili jakiś nowy efekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Krosteki ? Kro Steki ?pyszny efekt musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 428 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Autor miał chyba na myśli "krozetki" od słowa "crossette". Pewien hurtownik spolszczył ten efekt na "kalafior". Moim zdaniem całkiem trafnie, bo kalafior tak się dwoi i troi. Tylko na tym strzelaniu z 3 maja jakoś nie widzę crossette'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Flower Wave lub Silver Peony, ponieważ efekt sie długo utrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Dla mnie to jakieś brokatowe pierścienie jak w kostce komety ,,Ring" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 RED BLUE DOUBLE RING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 428 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Veli i Capensis byli najbliżej. Tego「red blue」to chyba nikt by nie odgadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Przecież wiadomo jakie ringi, bo 2" ringi są tylko jedne w ofercie SP Nie pisałem koloru, bo to przecież oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Musze jeszcze pooglądać te efekty bo coś mi to nie idzie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 A to moja dzisiejsza zdobycz a po niedzieli skrobne kolejne fotki tego co już na pokaz trzydziestkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 txb506? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 txb506? Przecież ewidentnie pisze TXB857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Mały teścik kolejnego zakupu Kingdom KFE2213 10 Cue Programmable Sequencer http://www.youtube.com/watch?v=cDNiJkkU2-o&feature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Dziś zajrzałem sobie do szopki i zliczyłem co w magazynku leży sobie jako stuff na sylwka i jest:TXB8572 x Viola4 x fun shape cake z arki12 x fontanna sceniczna jorge10 pudełek petard różnychdużo dużo kulek 1 x Gaja1 x MontEverestjw409 przerobione na ssjw4009 przerobione na ssJw112 2 x Galileo Jak znam życie to większość nie doczeka sylwka ale o tym będę informował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Długo oczekiwany film BRC-01 Zatykamy uszy i nie słuchamy śmiesznych komentów moich kuzynek i żony Co sądzicie o efekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Długo oczekiwany film BRC-01 Zatykamy uszy i nie słuchamy śmiesznych komentów moich kuzynek i żony Co sądzicie o efekcie? U mnie jest to samo dlatego zawsze podkładam muzykę, chyba odpalając wyrzutnie na sylwestra wezme troche wiecej taśmy i pozaklejam wszystkim buzie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja szukam jakiegoś programu który mi podpasuje i kupię pełną wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Co za piękna wyrzutnia rzymskich ogni , jaka cena ??Pozdrawiam KrychFire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smilser. 2 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Co za piękna wyrzutnia rzymskich ogni , jaka cena ??Pozdrawiam KrychFire Wczoraj zadałeś mu to pytanie na YT masz tam odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 No i kolejny mini pokazik z okazji imieninek sąsiada i kolejna odsłona BRC-01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 No i chciałem nadmienić iż kostka JW4055 w tym pokazie strzeliła 2 salwy a nie 4 tak jak powinna. Wszystmko wypaliło w dwóch salwach i dało lepszy efekt niż jak 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 No i kolejny mój mały pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 No Cooli świetny pokaz pewnie był z tego co widać na zdjęciach Pozdrawiam KrychFire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 No Cooli świetny pokaz pewnie był z tego co widać na zdjęciach Pozdrawiam KrychFire Świetny był by gdyby nie pogoda Ale 80% wypaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Cooli , mam takie pytanie, czy jak rozstawisz już kostki do pokazu, to nie obkładasz ich niczym, żeby się nie wywróciły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi