przemo312132 14 Posted December 31, 2012 No i źle nie było oprócz psa którym zakłócał mi oglądanie filmu haha Quote
Cooli 4 Author Posted December 31, 2012 No i źle nie było oprócz psa którym zakłócał mi oglądanie filmu haha :biggrin:/>/>;)/>/> Pies nadawał Magii strzelaniu :D/> Quote
Cooli 4 Author Posted January 2, 2013 Przedsmak filmu który się już renderuje ale dziś nie dam rady go pokazać.Taka fota z pokazu Quote
Cooli 4 Author Posted January 3, 2013 I długo oczekiwany film :)/>Nie ma szału ale wszystko odpaliło tak jak chciałem. Jedynie jedna kostka z dwóch odpalona razem (Burza i Deszcz z Arki) strzelala 6 sek dłużej i wyszedł podwójny finał Leci filmik ze stregfy za godzinke powinien być Quote
Cooli 4 Author Posted January 3, 2013 Ten pokaz robiłeś dla jakiejś firmy czy coś? Firma w której pracuje Quote
domin839 2 Posted January 3, 2013 Kolejny z bardzo dobrych pokazów na forum. Cały pokaz bardzo dobrze zgrany, bez przerw. Finał konkretny, mix efektów zrobił na mnie bardzo duże wrażenie. Gratulacje. Quote
dokli 0 Posted January 3, 2013 (edited) Ten pokaz robiłeś dla jakiejś firmy czy coś? Dołączam się do pytania :)/>Dobra już nie Edited January 3, 2013 by dokli Quote
Cooli 4 Author Posted January 3, 2013 Dołączam się do pytania :)/>/>Dobra już nie :D/> Wy chyba macie dziś coś z oczami nieteges? Quote
MajsterD12 5 Posted January 4, 2013 Fajny pokaz, OR w finale zrobiło SHOW szkoda tylko, że ta kostka pod końcem się opóźniła i strzelała jeszcze po całym finale. Pamiętaj też żeby zawsze mocować kostki aby nie były tak luzem (obłóż je cegłami itp.) Quote
Arturo 17 Posted January 7, 2013 No no Coli piękny pokaz oby tak dalej to niedługo na forum nie będziesz miał konkurencji Quote
Recommended Posts