Jump to content

YHW009 Song

Bartosz

Recommended Posts

Symbol - YHW009
Nazwa - Song
Zdjęcie -
yhw009.th.png
Ilość strzałów - 37
Kaliber - 30mm
Film -

Świetna bateria od Triplexa! Rozmaitość efektów powinna zadowolić każdego. Duże wrażenie robią czerwone i zielone fale z białym migotaniem oraz trzeszczące chryzantemy. Zaakcentowany finał. Bardzo dobra kolorowa kostka.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Chyba jeden z większych efektów wyciągnięty z 30 mm. Efekty piękne i rozłożyste. No i cena która nie jest wygórowana jak na tak świetną wyrzutnię. Polecam każdemu :laugh:

Ta wyrzutnia jest jedną z propozycji od Triplexa, które świadczą o tym, jak szybko Triplex wyprzedza Jorge. Jakość efektów, kolory, różnorodność i wielkość (jak na 30mm to naprawdę duże) powodują, iż Song to wspaniała propozycja dla każdego, kto docenia piękno fajerwerków z większym bądź też mniejszym budżetem.
Sam miałem przyjemność oglądać ją na żywo tego sylwestra i muszę powiedzieć, że byłem pod wrażeniem jakości w/w kostki.
Polecam każdemu!

Pioter

• 1 year later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...

Bardzo dobra kostka, nadaje się do strzelania solo tak jak ja to robię. Polecam dla osób niechcących wydać zbyt dużo na fajerwerki, a chcących uzyskać ciekawy efekt. W polo można ją było nabyć za około 90zł w zeszłym roku, co będzie w tym zobaczymy. Stoi stabilnie, efekty mają bardzo duzy rozprysk. Polecam.

JacuQM :christmascool:

Mam tą wyrzutnie w tym roku na Sylwestra i mam nadzieje,że będzie przepiękna,bo tak wynika z filmików i z waszych komentarzy

Znakomita kostka miałem ją przyjemność obejrzeć na pokazie, jest przepiękna jedna z najlepszych 36sh polecam 10/10

endriu123457 :67675:

• 3 weeks later...

ta wyrzutnia jest piękna :xmas_biggrin: w tym roku mam dwie w moim Stuffie, mam nadzieję że razem dają jeszcze lepszy efekt :fireworks:

Który lont w songu odpalić pierwszy? Kupiłem dwie wyrzutnie na finał, jedna ma jeden lont a druga ma dwa... Z tego co wiem to obydwie wyrzutnie mają jedną serie finałową. Chce je puścić dwie na raz.

Który lont w songu odpalić pierwszy? Kupiłem dwie wyrzutnie na finał, jedna ma jeden lont a druga ma dwa... Z tego co wiem to obydwie wyrzutnie mają jedną serie finałową. Chce je puścić dwie na raz.

Odpalając lont znajdujący się u góry wyrzutnia zacznie strzelac od końca.

• 2 weeks later...

Kupiłem na tegorocznego Sylwestra :) Mam wobec niej wygórowane oczekiwania, ale czytając wasze opinie myślę że mogę być spokojny o jej efekt :xmas_smile: .

Perfekcja! Ogromne rozpryski, multum kolorów, duża dynamika, a przy serii finałowej z craclingiem zrobiło się jasno jak w dzień! Fantastyczna kostka :xmas_laugh: .

Mi się najbardziej podoba finał, nie da się wzrokiem objąć całego efektu taki wielki

To jest naprawde magiczna wyrzutnia.Ma ona ogromnie mocne huki,mówiąc szczerze nie przypominam bym miał do tej pory głośniejszą wyrzutnię niż ta.Song jest wyrzutnią o niezwykłej rożnorodności edektów,efekty mają wrecz niepotyczną szerokość.Sczególne wrażenie na mnie zrobił efekt zielnych gwiazdek(ładunki z tym efektem rozbryskły tak szeroko,że aż łapałem się za głowę)no i oczywiście ten wspaniały finał w postaci craclingu