Homer 10 Posted January 1, 2021 Bardzo glośna nadal sztos minimalnie lepsza od silenta ,ale nie wiele. Sporo zrobił cracling bił tego z samum i to zrobiło na publice wow. Quote
Kamil911 130 Posted January 6, 2023 Nie wiem jaka była kiedyś.. ale obecna wersja jest mega mocna huk mocny i efekty też zacne i duże czuć dobre 30mm. Quote
pirofan345 4 Posted January 8, 2023 Obowiązek w corocznych zakupach jak Samum który już znika. Ogromny huk i potężne efekty, dobre 30mm, szkoda tylko że 2 razy droższa ale warta uwagi Quote
damian7878 99 Posted January 9, 2024 Wyrzutnia którą można odpalać setki razy bez znudzenia. Klasyk od triplexa mający już wiele lat.Miałem ją ostatnio w 2014 roku i powiem tak... Gdzieś się obija o uszy mit że fajerwerki są słabsze niż kiedyś,ale to nieprawda, dobrze o tym wiem a song jest chyba jeszcze lepszy niż kiedyś. Zielone gwiazdki rozwalają system, mega piękny i przeogromny efekt a Cracling? W żadnej wyrzutni nikt nie znajdzie tak ogromnego efektu craclingu! Quote
Recommended Posts