Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nazwa: Sky Brocade
Symbol: TXB592
Efekt: Niebieski brokat, wierzba z cracklingiem
Opis: 19sh/30mm
Cena: ok.48zł
Zdjęcie: http://fc04.deviantart.com/fs50/f/2009/303/f/c/53yhjnuj5q3h35jk53h5e3yher_by_mpiwowski.jpg
Film: http://www.youtube.com/watch?v=Ig3yncZqGMY
Komentarz: Bardzo ładna wyrzutnia,lecz efekty w rzeczywistości nie zrobiły na mnie jakiegoś dużego wrażenia,pod względem rozpiętości,ale same efekty naprawdę przyjemne dla oka :)
Moja ocena: 9/10

• 11 months later...
Posted

Dnia 3.01.2011 o 17:23, Arturo :) napisał:

Bardzo ładna wyrzutnia,lecz efekty w rzeczywistości nie zrobiły na mnie jakiegoś dużego wrażenia,pod względem rozpiętości,ale same efekty naprawdę przyjemne dla oka :)

Zgadzam się, wielkość efektów w rzeczywistości nie powala, co nie znaczy, że są słabe. Jeśli ktoś potrzebuje niewielkiej wyrzutni z efektownym brokatem z dodatkiem niebieskich pereł - idealna propozycja.

Mój film

• 11 months later...
Posted

Dzisiaj ja odpalilem i powiem, ze nie zaluje ani zlotowki wydanej na nia. Polecam :)

• 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

Nazwa mówi sama za siebie. Solidna dawka brokatu w czystej postaci. Moim zdaniem jedna z najlepszych "dziewiętnastek" dostępnych na rynku.

Posted

Jestem takiego samego zdania co kolega wyżej , a o to mój film.

• 1 year later...
Posted

Niestety lekko zmieniono efekt :/

• 1 year later...
Posted

Daje radę, pociski wzbijają się trochę zbyt wysoko przez co efekt wydaje się trochę mniejszy ale.. + za bardzo regularne i gęste efekty chociaż sam finał nie powala wyrzutnia średnio wypada. 

• 6 years later...
Posted

Aktualnie Sky Brokade wygląda nastęująco, nie powala efektem. Natomiast robi dużo hałasu :D