sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie, nie i jeszcze raz NIE! Nie zgadzam się na styl bLock na tymże forum. Jesteście moją tak jakby konkurencją i nie powinniście mieć tego samego stylu co jaBtw, Wap, w końcu masz dostęp do FTP, możesz nagrać sobie nowy pobierając go z forum przema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie, nie i jeszcze raz NIE! Nie zgadzam się na styl bLock na tymże forum. Jesteście moją tak jakby konkurencją i nie powinniście mieć tego samego stylu co ja Stylu nie dobiera się na takiej podstawie, że ktoś go ma. Tylko, że nam się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Już nie bulwersuj sie.1. Już Ci pisałem i nie tylko ja, to, że ty masz ten styl to inni mają gdzieś bo nie jesteś autorem tego stylu, a konkurencją dla tego forum nie jesteście w ogóle :mrgreen: 2. Ten styl i tak będzie miał tylko jeden głos.3. Moge Ci podać inne fora które mają ten styl, pozwij ich bo "tylko twoje forum może mieć taki styl"Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 To sobie przeróbcie, powtarzam, że nie chcę aby to forum miało styl bLock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 To sobie przeróbcie, powtarzam, że nie chcę aby to forum miało styl bLock nas to nie interesuje. możesz wtedy do nas nie przychodzić Jakby to był twój styl to ok, ale nie jest twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 J3. Moge Ci podać inne fora które mają ten styl, pozwij ich bo "tylko twoje forum może mieć taki styl" Jak to będzie wyglądało? 2 konkurencyjne fora będą mieć ten sam styl :?: : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Skończmy ten temat...Głosujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Konkurencja :lol:Ja jestem za pozostawieniem stylu domyślnego takiego jaki jest. Ewentualnie dodać style do wyboru tak żeby każdy mógł wybrać ten który mu pasuje. Jeżeli miałbym już wybierać jakiś dodatkowy to może BlueSite, chociaż aktualny jest chyba lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Invision_Blue :arrow: najlepszy styl moim zdaniemBlue SitegBlueGreyBlue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Skoro te style, które ja wybrałem wam się nie podobają to żeby było łatwiej zagłosuję jeszcze raz.Podobają mi się style, które wybrali moi poprzednicy czyli BlueSite oraz BlueWhite.P.S sewer jesteś śmieszny :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Konkurencja :lol: Możesz to nazwać inaczejP.S sewer jesteś śmieszny :mrgreen: Ty się nie odzywaj. Miałeś swoje 5 minut z forum, niewykorzystałeś go optymalnie, forum miało masę błędów i niedociągnięć. A styl subBlack był fatalny i tylko świadczy o tym, że nie umiesz wybierać dobrych styli. Walczę o swoje z bLockiem. Dla mnie jesteś dupkiem. Bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 "CleanFX" choć na razie wszystkich nie oglądałem. Tylko że nie w tej kolorystyce i np. te latające kulki mogłyby wybuchać jak fajerwerki,OrangeWhite, BlueWhite,Invision_Blue (z tych motywów szczególnie kolorystyka), Ale obecny motyw tego forum mi sie podoba. (Lecz czas na zmiany (chyba)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty 0 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Cs Arena 2.. BlueBlack. To na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 proponuje wprowadzić do panelu edycji przycisk youtube i vimeo.tzn. wprowadza się link w odpowiednich znacznikach. i film można wyświetlać od razu w postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Youtube ustawił ostatnio blokadę , dzięki której filmiki trzeba oglądać bezpośrednio na YT , chyba , że zmienili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 nie zrozumiałeś mnie da się zrobić tak jak mówię, że będzie się oglądać w postach. Trzeba tylko poszperać w forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 A w ogóle będzie jeszcze coś robione? ^^ Bo ucichł temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Proponuję jeszcze wprowadzenia nowego pola w profilu pod nazwą "Kanał YouTube" żeby użytkownicy od razu widzieli na jakim kanale userzy zamieszczają swoje filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 a ja mam taki pomysł żeby zrobić coś podobnego na zasadzie diamentów z forum forumfajerwerki.pl czyli,np. diamenty za coś a za uzbierane diamenty można np.usunąć ostrzeżenie P.S. jeśli zrobiłem gdzieś błąd w pisowni to przepraszam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 jak dla mnie ten pomysł jest bez sensu. bo wszyscy będą spamować by sobie móc np. zdjąć ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 no też racja ale można zrobić tak by nie za każdy post punkt, bo tak to będzie jak mówi mpia żeby usunąć ostrzeżenie potrzeba np. 100 diamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Te diamenty to już szukanie na siłe czegoś nowego, nie ma sensu robić tego samego co na fireworks.net a po drugie, trzeba wpierw myśleć nad tym co sie napisze, żeby nie dostać warna. Z resztą i tak wap co raz niektórym co się poprawili zdejmuje to.Co do pola "kanał YT" - jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 też jestem zaP.S. Dzięki za info o warnach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Diamenty, bleh ... To forum o fajerwerkach, a nie usilna próba napchania wszystkich możliwych gadżetów jak na net.pl. Co do kanału na YT - jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Co wy o YouTube mówicie. Pierwsza rzecz jaka musi nastąpić to zmiana stylu forum. Nie dość, że domyślny to jeszcze ma brzydkie kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi