mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Symbol: JW31Nazwa: Crazy Whistling CometsEfekt: CRAZY WHISTLING COMETSInformacje: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1527Film: Mój: http://pl.youtube.com/watch?v=1mfghenMj_EJorga: http://pl.youtube.com/watch?v=nG1fHqqvp84Kaliber: 5mmCena: 42złCzas strzelania: 18sekIlość strzałów: 300Zdjęcia efektów: Komentarz: Bateria zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Mimo małego kalibru bdała przepiękny efekt. Grube srebrne komety wznoszące się spokojnie ponad wysokość 10 piętrowego bloku. Naprawdę jak za 42zł warto to zakupić. Polecam 9/10 PS: Moja pozycja obowiązkowa w sylwku 09/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Również miałem tą wyrzutnie, niestety za blisko niej stałem i nagrywałem... Ale efekt jest bardzo ładny gwizd niesamowity w uszach Mój film:http://pl.youtube.com/watch?v=V91vpu4CWDI&...re=channel_page (oglądaj w wysokiej rozdzielczości)Warto było ją kupić, jak na rozpoczęcie pokazu to jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 10 pięter? Nie no, chyba troche przesadzasz Ogólnie bardzo ładna wyrzutnia, sporo strzałów które przyciągną widzów, na początek pokazu idealna, mogła by kosztować ze 30 zł, ale w zasadzie mamy ładne, wirujące komety z piskiem, coś jak byśmy połączyli z 10 saturn missiles tylko i tak lepsze Tak mały kaliber, a jak może namieszać ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 tak 10 pięter. na filmie się tego nie widzi, ale baaardzo wysoko leciałyPS: Powiem jeszcze, że patrzyłem raz z boku na średnią wyrzutnie 30mm i jej pociski też leciały ponad blok. więc sobie wyobraź jak wysoko te komety leciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dla mnie to by było marnowanie kasy jak bym to kupił. Już lepiej kupić 4 paczki katiuszy 100 strzałowych za ok. 40zł niż to. 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Czyli wolałbyś zapłacić prawie tą samą cene, za coś co będzie gorsze? :roll: Tu lepszy pisk, komety, których w katiuszach nie ma... Wszystko wyżej leci... Ale w końcu są gusta i guściki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Mi się efekt bardzo podoba ale cena mniej za 40 zł można kupić np NG11Sklep fajerwerkimarket.pl na swoich pokazach bardzo często to wykorzystują I efekt jest zniewalający jak jest pare szt. na raz odpaloneMoja ocena 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalidis 0 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 moim zdaniem wyrzutnia dobra tylko do pokazów, średnio to wygląda odpalane pojedyńczo. Ogólnie podoba mi się dużo hałasu, szumu ogólnie to co lubię, osobiście nie kupił bym jej bo odstrasza mnie jej cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Mój film z sylwestra: Wyrzutnia jest idealna na rozpoczęcie pokazu! Komety wysoko lecą przy tym wydają straszny dźwięk :lol: Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Bardzo fajna kostka do pokazów np. weselnych... ;D Zrobiła na mnie spore wrażenie fajnie wkurza ucho i sąsiadów ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wg. mnie kostka idealna do pokazów, u mnie była w środku pokazu i ludzie byli zachwyceni.10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat096 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ta wyrzutnia jest idealna do pokazów.PS. Wie ktoś czy istnieje jej mniejszy odpowiednik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFirefoxFan 5 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jeżeli pojawi się w którymś sklepie internetowym, w którym będę zamawiał fajerwerki to ją zakupie, idealna na rozpoczęcie pokazu, a cena 40 zł jest adekwatna do efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nowy film:http://www.youtube.com/watch?v=8HPjR_Hg-D8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Gwizd nadaje fajne urozmaicenie w pokazie, jest idealna na rozpoczęcie jak i w środek pokazu, chociaż osobiście uważam, że znacznie efektowniej wygląda strzelana w parze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Chciałem zerwać ze stereotypem, że ta kostka nadaję się jedynie do pokazów ale jak widzicie nie udało się :xmas_biggrin:/> Ale zabawa była przednia jak słychać po komentarzach :)/> Mój film: http://www.youtube.com/watch?v=rSrgHBgsypI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 ONa tak szybko nie leci. Musiało być coś pomieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu94 0 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 bardzo fajna kostka, miałem ją pierwszy raz i na pewno nie ostatni :xmas_biggrin: po filmie widać że wyrzutnia zrobiła wrażenie :xmas_biggrin: Mój Film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kostka jest fajna ale nie stabilna To znaczy, że twoja odpaliła w 9 sekund a moja wczoraj na Wośpie strzelała dobrą minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 kostka zyskała tak na popularności że ceny teraz wachaja się od 55zł (BF) 60zł (FK) do nawet 80zł za sztuke.(TF) Wiec wydaje mi się lepszą opcją połączenie 3x 100sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Miałem w tym roku 2 egzemplarze, oba strzelały ok. 10 sekund. Zrobiły bardzo dużo zamieszania, jest to świetny produkt na urozmaicenie pokazu lub połączenie jej z jakąś większą wyrzutnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*ami! 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 a u mnie wolno strzelał : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Przestroga dla robiących pokazy, taka właśnie jest ta kostka...https://www.youtube.com/watch?v=1lqTSCYuUM4nieprzewidywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer 9 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Świetna 10/10 drugi raz kupiłem. Wahałem się miedzy absynt triplexa ale wybrałem tą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer 9 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 jw31 5/10 komety leciały bardzo nisko na oko gdzieś blisko o połowę niżej i pisk też był krótszy. Potwierdzili to też inni którzy widzieli ją wcześniej i teraz. Widać sporo się zmienia i nie zawsze na lepsze. Czy u was też takie się zdarzyły? Bateria z piroart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi