przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 A u mnie była brzydka pogoda bo wiatr był taki mocny że co odpaliłem zpałką czy zapalniczką lont to odrazu zgasło i tak z 10minut się męczyłem ale na szczęście wszystko było odpalone mimo tego wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
show of fireworks 0 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 mówicie że najlepiej bez opadów... ale ja lubię jak prószy podczas strzelania... taki fajny klimacik jest ^^ a pogoda najlepiej minusowa i 0 wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Nie wiem jak to jest z tą pogodą ale co roku w okolicach północy, czyli w najważniejszym momencie jest bardzo dobra. Za dnia w Warszawie sypał obficie śnieg z czasem przechodzący w deszcz i momentami wiał silniejszy wiatr, natomiast gdy wyszedłem na dwór koło godziny 2.00 już po północy, była taka mgła jakiej dawno nie widziałem, było jedno wielkie mleko. Przy takiej mgle nie byłoby mowy o odpalaniu. A po północy rewelacja - dobra widoczność, zero opadów i lekki mróz. Pogodo, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glosal 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Czyste niebo - ani jednej chmurki, zero wiatru, troszeczkę śniegu około 1cm, temperatura -5. Czyli inaczej mówiąc pogoda idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 U mnie pogoda była rewelacyjna, jak na życzenie. Ani jednej chmurki na niebie, brak mgły, słabiutki wiaterek (nie musiałem nawet używać zapalarek). Oby tak było za rok .EDIT: @Up wyjąłeś mi to z ust. W sumie dosyć blisko siebie mieszkamy. Nie czytałem nawet twojego postu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 U mnie podobnie, cały dzień mgły, deszcz,śnieg wiatr a im bliżej północy tym lepiej. po 23 było już idealnie zero wiatru piękne gwiazdy na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaciek 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Pogoda była fantastyczna o 24,lekki mrozik(jakies -2),niebo bezchmurne,piekne gwiazdy,lekki wiaterek.Gdy wracałem od kolezanek około 3,była bardzo gęsta mgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 U mnie pogoda w wersji zjebmaxa! W Sylwestra bez opadów, wiatr leciutki. Nowy rok stał pod znakiem ciemnej chmurki, a opadów nie było końca do 22.00. Jak łatwo się domyślić nie bawiło mnie tarzanie się w kałużach z parasolem nad głową. Strzelam dla frajdy, a dziś pogoda ją skutecznie zniszczyła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 U mnie było to samo, mgła, mgła, mgła jeszcze raz mgła, a po wyrzutni rzymskich ogni apokalipsa Ogólnie zauważyłem że dym od fajerwerków sąsiadów bardzo długo sie utrzymywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr4nsportowiec 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Czy mgła byłaby w stanie powstrzymać Was w odpalaniu stuffu w sylwestra?Taka myśl mnie naszła czy warto przeczekać np.Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandzik 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 W roku ubiegłym odpalałem fajerwerki także dzień, dwa po sylwestrze. Wtedy było mglisto, ale nie przeszkadzało to w odpalaniu. Nie mniej jednak, gdyby sytuacja się powtórzyła (gęsta mgła) przełożyłbym strzelanie ze względu na słabsze efekty wizualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr4nsportowiec 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Wydaje mi się, że śnieżyca jeszcze była by do przeżycia.Ogólnie fajnie by było jakby popadało troche przed 12:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Śnieżyca jeszcze, jeszcze, deszcz w sumie też ;PAle jakbym kupił za dobrą sumkę fajerwerki i przede wszystkim kostki/rakiety to oczywiście, że bym nie odpalał Wolałbym poczekać Jak petardy, to w sumie mógłbym odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampi123 1 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 U mnie na szczęście nie było w sylwestra mgły. Wiatr był , dość mocny ale i tak odpaliłem wszystko co prawda wiatr znosił efekty , ale wcale ich nie zepsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lob 0 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 U mnie w zeszłego sylwestra ładniutko, tylko że mroźno jak to w zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFireWorksManiac 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Rok temu pogoda była wyśmienita -5 stopni, brak wiatru i gwieździste niebo. Jedynym minusem była leciutka mgła, która według mnie nie przeszkadzała wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Pozwolę sobie odświeżyć temat. Pogoda w tym roku chyba troszkę zaskakująca. Dla mnie negatywnie, wolałbym kupę śniegu w koło niż gołe chodniki. Pogoda z WP pokazuje na dzień jutrzejszy dla Bydgoszczy w godzinach wieczornych temp. ok. 1C, a odczuwalna -4C. Grunt by nie padał deszcz i nie było mgły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 U mnie jutro 6 stopni na plusie , nawet fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandzik 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Temperatura nie ma tutaj większego znaczenia. Zapomnieliście o najważniejszym! O wietrze! Niestety jutrzejszej nocy przynajmniej w centrum kraju prognozowany wiatr ma osiągać ok 6-7m/s. Nie są to zbyt dobre warunki dla fajerwerków. Jeśli chodzi o wyrzutnie, to jest to mniej kłopotliwe, natomiast w kwestii odpalania rakiet istnieje ryzyko zdmuchnięcia rakiety w nieodpowiednim kierunku (np. nad widownię).Pamiętajcie, bezpieczeństwo przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Temperatura nie ma tutaj większego znaczenia. Zapomnieliście o najważniejszym! O wietrze! Niestety jutrzejszej nocy przynajmniej w centrum kraju prognozowany wiatr ma osiągać ok 6-7m/s. Nie są to zbyt dobre warunki dla fajerwerków. Jeśli chodzi o wyrzutnie, to jest to mniej kłopotliwe, natomiast w kwestii odpalania rakiet istnieje ryzyko zdmuchnięcia rakiety w nieodpowiednim kierunku (np. nad widownię).Pamiętajcie, bezpieczeństwo przede wszystkim. Tak, masz rację Dzisiaj u mnie(bo już rano odpalalem ;P) jest wiatr niestety troszkę i lekka mżawka.Jednak w przypadku petard to nie przeszkadza zbytnio - ba, odpalałem Whistling Moon Travellers - 3 sztuki i co? Poleciały ładnie, może ciutek je zdmuchnęło - a przecież to malutkie rakietki także u mnie w miarę.Oby mocniej nie padało, mżawka aż tak bardzo nie przeszkadza Mgły nie ma na szczęście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wiatr potrafi też po prostu popsuć ładne efekty na niebie. Jeśli jest w miarę silny, rozpryski stają się niewymiarowe i niekształtne, tak to bym nazwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 U mnie pogoda fajna, do około 14:00 będzie 3*C a później spada i będzie 1/0*C, brak deszczu, mgły i wiatr umiarkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 U mnie dzisiaj od rana leżał na ulicy śnieżek dosłownie jakieś 0,5mm , teraz pada mżawka jest wiatr w porywach do 45km/h Zachmurzenie całkowite Podobno pogoda ma ustąpić i się poprawić do 13:00 czy tam 16:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 U mnie na razie lekki mrozik i bezchmurne niebo. Noc ma być pogodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 U mnie dzisiaj od rana leżał na ulicy śnieżek dosłownie jakieś 0,5mm , teraz pada mżawka jest wiatr w porywach do 45km/h Zachmurzenie całkowite Podobno pogoda ma ustąpić i się poprawić do 13:00 czy tam 16:00 :D/> No u mnie identycznie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi