Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Szybko już mamy oferte z bierdy.No no, ciekawie jest jak dla mnie, szkoda troche że nie ma sfinxa, ale mam nadzieje że i tak zrobie zakupy w biedrze bo ze sklepów to i tak mają b. dobre ceny.A kto wie czy nie dadzą znów tej wyrzutni 30 strzałowej za 60 zł jakoś po świętach, tak jak to było rok temu.Myśle, że jak nie będzie tej co rok temu, to będzie inna, lecz ogólnie plus dla biedronki że powiększyło swoją oferte, szkoda że ucierpiały na tym fajne wyrzutnie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Skąd niby macie tę gazetkę ? Jak na www.biedronka.pl jej nie ma. To jest fałszywa oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 chociazby ze sklepu. mam ci zdjecie zrobic czy jak?? przejdz sie do najblizszej biedronki i sobie zobacz w gazetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalidis 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Co do rakiet to są to na pewno N3501 - CASSIOPEIA doczytałem się efektów na gazetce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK 11 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 a w biedronce warto kupować ? nie mają jakiegoś szajsu ? ten "sklep' mi się jakoś źle kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 a w biedronce warto kupować ? nie mają jakiegoś szajsu ? ten "sklep' mi się jakoś źle kojarzy Tak,warto jest to jeden z najlepszych sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 w sumie to na ten rok dali nowe produkty wiec nie wiadomo...ale rok temu jak tam kupowalem bylem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino250 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 jak dla mnie to jest dobry ten sklep w tamtym roku kupy wałem i byłem zadowolony i niskie ceny :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Brak Arctica i HOTa to duży minus :roll: Teraz na bazarze zamiast 40 zł będzie kosztować z 50 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neone 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 a ten cudak to dobry zamiennik sfinxa ?? jaki mają kaliber te dwie wyrzutnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Ta wyrzutnia 25 strzałów ma kaliber 20mm a sfinx miał 29mm i 19 strzłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XyX 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Ja tam tak czy siak i tak wybieram się do biedronki na zakupu w tamtym roku kupiłem i byłem zadowolony a wiec i w tym spróbuję :grin: :mrgreen: !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja tam tak czy siak i tak wybieram się do biedronki na zakupu w tamtym roku kupiłem i byłem zadowolony a wiec i w tym spróbuję :grin: :mrgreen: !!!!!!!! Tyle żeby potem nie było...żałuje :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Bartek i właśnie rozumowanie zgubiło sporo osób z forum, w tym mnie w zeszłym roku. Ludzie bali się zaryzykować zakupu tej wyrzutni 30 sh za 59 zeta i jak się później okazało, kto kupił ten wygrał bo efekty były świetne. Ja się założę, że rzucą ja na sklepy przed samym Sylwkiem, bo z tego co widziałem sporo im tego na stanie w niektórych biedrach zostało. Ja w każdym razie będę polował na tę wyrzutnię i mam nadzieję, że się uda. Co do inego asortymentu to wyrzutnią 25 sh jest wg mnie borneo albo dont (po czasie strzelania patrząc). SS6 ma może tylko 10sh, ale są one na prawdę mocne i za 30 zeta wg. się opłaci...fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XyX 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja tam tak czy siak i tak wybieram się do biedronki na zakupu w tamtym roku kupiłem i byłem zadowolony a wiec i w tym spróbuję :grin: :mrgreen: !!!!!!!! Tyle żeby potem nie było...żałuje :neutral: Nie zaryzykujesz nie będziesz wiedział a lepiej zaryzykować i się rozczarować jak nie spróbować a ma się okazać bomba a potem być rozczarowanym że nie kupiłem w końcu taki dzień trafia się raz w roku :mrgreen: )! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Fajnie by było jakbyście zrobili spis Pokazów fajerwerków z ulotki z bierdonki ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbk123 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Mam Pytanie. Wyrzutnia z Biedronki 25 strzałów jest to Pluton czy Cudak bo inni mówią tak a inni tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Rok temu też na początku nie byliśmy pewni czy to na pewno te same wyrzutnie.Już nie pamiętam ale chyba sprawdzili po efektach czy to same.Teraz też tak trzeba zrobić,tylko szkoda,że trzeba jeszcze trochę poczekać :evil: .Ja mam duży dylemat czy zamawiać na fajerwerki-korsarz.pl czy kupować w marketach,wiadomo co lepsze :twisted: .Tylko mam mały budżet około 200zł i nie wiem czy mi się opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati_77717 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Możecie mi powiedzieć co to za wyrzutnia za 8,99 zł ?? ta Planet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malysz 2 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Macrocosmos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 a ta 25 strzalow za 25zł i ta 10 strzalow za 25zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 10 strzałów to super show 6 a ta 25 to cudak albo dont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malysz 2 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Żaden Don't... Zresztą nie gadaj, jak nie masz pewności. Jest to albo Pluton, albo New Generation 1 chyba tak jak ktoś wspominał tam, albo Bóg wie co jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroRuszek 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Oferta dobra moim zdaniem nawet bardzo aczkolwiek szkoda tej wyrzutni 30 strzałowej bo się na nią napaliłem i ni ma . Dziwi mnie tylko cena wyrzutni 25 strzałowej (w domysle cudak batery) i takiej samej ceny wyrzutni 10 strzałowej (super show 6). SS6 powinna być tańsza. A moździerz to odpowiednik super artilery ?A rzymskie ognie co takie drogie ? 3 sztuki po 25 zł ? Powinny raczej cenowo się mieścić w 8zł :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketller 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Podobno są to JRC13 Western, więc cięzko by było aby kosztowały one 8,99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi