Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak jak w temacie, kiedy kupujecie pierwsze fajerwerki na Sylwestra

To może ja zacznę.
W tamtym roku kupiłem tuż przed sylwestrem, ale teraz planuję przez internet i kupię gdzieś pod koniec października początek grudnia :mrgreen:

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja w tym roku 1 paczka teraz ;) przychodzi jutro albo pojutrze. Później w sierpniu paczka z SP i paczka z fajerwerkami Surexa. I ostatnie dwie paczki pod koniec listopada.

Pewnie jeszcze odwiedzę hipermarkety, ale już nic tam nie kupie. Bo nie dość że drogo to słabe fajerwerki :wink:

Posted

Ja tak kupuję 28-30 grudnia ale czasem w listopadzie (pod koniec) pojadę do sklepu gdzie mają zawsze wcześnie fajerwerki :twisted:

Posted

Ja w poprzednich latach kupowałem zawsze około 5 grudnia ale w tym roku kupuje cały rok pierwszą częsc kupiłem w kwietniu za kwote 200 zł 2 czesc w czerwcu za kwote 30 zł i we wrzesniu zamierzam zamowic na fajerwerkimarket wyrzutnie za 250 zł oraz jeszcze odpusty a w grudniu ide jeszcze do marketów tak około 20 :mrgreen: :razz:

Posted

Ja raczej kupuje jak są już fajerwerki gdzieś, a jak nie to do hurtowni SP na początku grudnia.
Chyba że znów kupie z FireManem to będzie troche wcześniej ;]
Na sylwestra kupuje już jak jest sezon, a ogólnie to w czerwcu pojade czasem do hurtowni i coś sie kupi na wakacje :)

Posted

ja kupować zacznę prze z neta na początku grudnia, a po świętach do sobexu i kauflandu.

Posted

ja od 20 grudnia do samego dnia sylwestra[wtedy na bazarach jest taniej]

Posted

Ja zacznę kupować koniec listopada/początek grudnia....

• 5 weeks later...
Posted

ja w tm roku kupie 10 listopada (poniedziałek) stuff za 110zł a 18 grudnia kupie w biedronce i w kauflandzie :roll:

Posted

Ja zaczynam kupować tak od 20 grudnia lub po wigilii :lol:

Posted

Ja zwykle kupuje na początku grudnia petardy , potem już ledwo przed wigilią ( 3, 4 dni ) .

Po wigilii już dokupuwóję na na bazarku pojedyńcze rakiety takie jak Apollo i Morfeusz .

Posted

Ja zaczynam kupywac jakies drobne zeczy jakos 2-3 tyg przed końcem roku a potem se dokupuje co mi trzeba ;p ale takie zakupy wieksze to okolo tyg przed koncem roku ;]

Posted

Ja kupuję w Gdańsku - najlepiej w Namiocie przy Gildii lub przy hali Oliwii na początku Grudnia bo wtedy wszystko o 50% tańsze jest. A tak to zawsze się coś w jakimś sklepie dokupi

Posted

Ja paczkę zamawiam 20 września, a potem jak w biedronce pojawią się Sfinxy itp. to kupuje, no i w samego sylwka na bazarach bo tanizna.

Posted

Ja może kupie fireworksy w necie gdzieś na początku wcześnia albo w troche innym terminie (wtedy jak będą jakieś zniżki) i standardowo w realu, auchan może w carrefourze gdzieś tydzień przed sylwestrem.

• 3 weeks later...
Posted

Ja zaczynam kupować jak najszybciej,a przeważnie jest to dopiero początek grudnia,jednak zajawke czuje w połowie września ;)

Posted

Na początku grudnia już zbieram pierwsze paczki picollo :razz: A ostre zakupy to 15-15 grudnia. Teraz zamierzam zamówić coś przez internet na początku grudnia.

• 1 month later...
Posted

ja coroku to po świętach to był czas ciągłego zwiedzania hipermarketów i hurtowni;] Ale że w tym kupuje wszystko przed świętami;d :lol:

Posted

ja jak pewnie parę osób z forum pójdą 20 grudnia po fire do Biedry a potem to wypad do lidla i morze bazarek zaliczę

Posted

W tym roku troche wcześniej na samym początku listopada, ponieważ wyprzedaż była w SP ;)

Posted

Ja zawyczaj zaczynam kupować w połowie grudnia, i tak aż do Sylwestra :grin:

Posted

Pierwsze fajerwerki kupuje rano 20 grudnia w biedronce ,potem po świętach jadę do lidla i w drodze powrotnej na bazar po petardy.

Posted

część kupuje przed świętami, a większą część kupuje przed sylwestrem bo jest wiecej kaski :mrgreen:

Guest Felix
Posted

W tym roku

1 paczka w lutym.
2 paczka w SP (jutro mam nadzieje)
3 paczka z FM w grudniu ta główna