Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Do pokazu fajna ile zapłaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Godzinę temu, Moloch napisał(a): Do pokazu fajna ile zapłaciłeś? 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Była mała susza w moim temacie więc czas to nadrobić... myślałem, że łatwiej będzie zerwać z nałogiem fajerwerkowym... niestety lub stety :DD W majówkę odbyło się małe strzelanie i to chyba był zapalnik dla następnych zakupów w tym roku... poszło to tak daleko, że w planach w wakacje jest trip do funke po dobry towar i przetestowanie dużej liczby kostek 50mm od jorge, gaoo tripla itd, pierwsze zakupy w tym kierunku poczyniłem 2x Kraken 1x Torpeda Saluty z panty 6x bazooka 3|3 E|F Traca i kotki :DD Następne aktualizacje niebawem xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Jakbyś wziął jeszcze Torpedę od Triplexa i porównał ją z tą od Jorge. Bazooki widzę mieszane efekty, z tego co pamiętam polecali zawsze literkę "D", chyba że do tego czasu coś się zmieniło. Majowe doposażenie można ogólnie nazwać grubokalibrowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 15 minut temu, mantis napisał(a): Jakbyś wziął jeszcze Torpedę od Triplexa i porównał ją z tą od Jorge. Bazooki widzę mieszane efekty, z tego co pamiętam polecali zawsze literkę "D", chyba że do tego czasu coś się zmieniło. Majowe doposażenie można ogólnie nazwać grubokalibrowym. Te nowe efekty E i F są świetne, mają bardzo duży rozprysk i całkiem gęsto dodane brokatu :DD A co do Torpedy od triplexa to pomyślę, jak będzie gdzieś w fajnej cenie to chętnie, na ten moment chcę sprawdzić większość 50mm z jorge tych starych i nowych może też 38mm, myślę też o 50mm od gaoo, jakies srpyro, klaski no i triplex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Jest i on wrocił forumowy król piro . Aktualizacja zacna, panta wypada na filmikach super, kraken daje namiastkę Fist class z PM . No to czekam(y) na dalsze zakupki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Jesteś chyba jednym z naprawdę niewielu który może porównać stare ciasta hukowe 30mm do tej panty, choć ona wcale taka nowa tez nie jest. Mam wrażenie że bardzo blisko jej do tomaszkowej TW350, tak czy siak może kłaść konkretnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Jest paka z pirohita, 3x hulk jako część pokazu w sylwestra \|/, plus jedne z moich ulubionych petard na które była bardzo fajna cena :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Grubo hulk to już chyba wspomnienia, coś mi sie obiło o uszy że Viva wychodzi z polskiego rynku, szkoda bo niektóre pozycje mieli fajne . Jorge za to idzie grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 14 minut temu, ArbTree napisał(a): Grubo hulk to już chyba wspomnienia, coś mi sie obiło o uszy że Viva wychodzi z polskiego rynku, szkoda bo niektóre pozycje mieli fajne . Jorge za to idzie grubo Jorge też jedzie :DD Niektóre pozycje w tym roku obowiązkowe jak THOR czy inne tego typu nowości bo są piękne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Nom jest duuuzy wybór ciekawych nowości ale to może w 2giej połowie roku bo na chwilę obecną tak jakby już mam stuff gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Widać się rozpedzasz że stuffem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Hype nie maleje :DD Już następne paczki w drodze xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Wjechała, paka od Kamila i trace z singlami z promocji na odpalaj :DD kostki i moździerze do postrzelania przy ognisku a z sinlgi chcę zrobić one rowa do pokazu, planuję też z numeru 3 zrobić tak samo ale najpierw muszę je kupić xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Paka za paką, rozpędziłeś się xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroNeo 18 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Ojojo grubo widzę, bydzie rekord tego roku zakupu piro brak tylko więcej funke ale to chyba formalność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Jest paka z pironeta i tym samym mam już cztery sztuki JW831 jako jeden z elementów mojego pokazu sylwestrowego \||/ Dostałem fajny gratis :DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 szykuje się srogi pokaz sylwestrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjetrek 27 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) Thor bedzie dobrze nawalać, na filmach dobrze strzela, efekt jest duży, gęsty i długo sie utrzymuje. Luksus zakup Edytowane 7 Czerwca 2023 przez Pjetrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 (edytowane) Kolejny mały set wpadł, tym razem petardy i bengale z których będę robił wodospad ale czekam na jeszcze 10 sztuk, ogólnie nowe lupo te z białymi zatyczkami to jakiś dramat, lontu nie miała połowa opakowania. Dobrze, że kupiłem trzy opakowania starszych, przynajmniej jakość jest lepsza a strzelają tak samo jak nowe xd Edytowane 12 Czerwca 2023 przez Mroczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Nawet dają radę te Titanfackele. Takie piro balkonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 (edytowane) Gdy grasz sobie wieczorem z ziomkiem i wpadacie na "genialny pomysł" Do pokazu 20x Scream TB166 w układzie "syf na niebie" \l//\K//\/ :DD Na start 12 sztuk Edytowane 1 Września 2023 przez Mroczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Łooooooo sqrvysyn 20 sztuk świzdu gwizdu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 O Panie! To fest pierdoolnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi