Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja w tego Sylwestra będę odpalał fajerwerki tymi "podpalaczami" http://img403.imageshack.us/my.php?image=dsc00575hw2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matti 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja podpalam zwykła zapalniczka ewentualnie wspieram sie zapałkami i jakoś daję rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja odpalam zwykła zapalniczka oczywiscie cała napełnioną gazem, z tyłu zapalniczki jest latareczka, jka czegoś nie widze to sobie nią świece, tak pozatym to mam zawsze przy sobie starego i pewnie pali papierosa więc jak mi się znudzi odpalać zapalniczką, to odpala tatowym papierosem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 ja zywkłymi zapalniczkami po 50 gr :mrgreen: rok temu zmarnowałem 4 xD zamokły^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hewlet 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A ja zwykłą zapalarą, noisze do szkoły i zawsze mam przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja odpalam zwykła zapalniczka oczywiscie cała napełnioną gazem, z tyłu zapalniczki jest latareczka, jka czegoś nie widze to sobie nią świece, tak pozatym to mam zawsze przy sobie starego i pewnie pali papierosa więc jak mi się znudzi odpalać zapalniczką, to odpala tatowym papierosem Pozdro mam identyczną. Także z latareczką. Mam w kolorze niebieskim, czerwonym, żółtym, zielonym, i białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DicK 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 ja zawsze uzbrajam się w 10 paczek zapałek i 3 zapalniczki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja w tym roku uzbroje się w dwie zapalniczki gazowe (elektryczne) jedną już mam kupiłem chyba po 1,30zł przynajmniej od nich palec nie boli,a od tych co się pociera to boli i przewaznie miałem przypalonego palca :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DicK 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja nie kupuje zapalniczek na te pokrętło bo jak jest zimno to nie dość że wiatr ogień gasi to jeszcze palec boli jak cholera :oops: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja w tym roku uzbroje się w dwie zapalniczki gazowe (elektryczne) jedną już mam kupiłem chyba po 1,30zł przynajmniej od nich palec nie boli,a od tych co się pociera to boli i przewaznie miałem przypalonego palca :evil: te zapalniczki mają nazwę.a dokładnie nazywa się je zapalniczkami piezoelektrycznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 ja bede miec 2 zapalniczki zarowe :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja nie kupuje zapalniczek na te pokrętło bo jak jest zimno to nie dość że wiatr ogień gasi to jeszcze palec boli jak cholera :oops: :oops: No straszne badziewie Daje foty swoich zapalniczek http://img226.imageshack.us/my.php?image=z...iczki001os7.jpghttp://img226.imageshack.us/my.php?image=z...iczki002ok8.jpghttp://img80.imageshack.us/my.php?image=za...iczki003rq8.jpghttp://img82.imageshack.us/my.php?image=za...iczki004eu4.jpgTa żółta z białym była po 1,30,a ta taka srebrna po 2,00zł P.S.Ona jest fajniejsza,ale słabiej świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKo 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 zwyczajną zapalniczka a co myślicie o zapalaniu od petardy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Niebezpieczne można sobie krzywdę zrobić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja zawsze odpalam zapalniczką żarową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DicK 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 zmiana planów , bede miał zapalniczke na bęzyna i 10 paczek zapałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apitus 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Tylko zapalniczka zarowa...OK jeszcze 1 op. zapalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matti 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja chyba wezme ze sobą kadzidelko z zestwu kung fu bo przy takim wietrze i deszczy to raczej nic innego sie nie zda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Caly moj stuff odpalilem dwoma zapalniczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopsik92 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja tak samo jak Mazi :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 no chyba ze miales tylko 10 petard !hahah lol :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja na odpalenie mojego stuffu zużyłem 2 zapalniczki żarowe i 2,5 paczek zapałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DicK 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 a ja zużyłem 3 zapalniczki i 2 paczki zapałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 ja jedną zapalniczkę i 5 żarniczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 ja zuzyłem 2 zapalniczki i 3 poaczki zapałek ale niebyło by 3 paczek gdyby nie wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi