Kudlaty 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 U mnie cisza, ja dzisiaj trochę strzelałem dla relaksu Biednie w tym roku.. Empatia >:[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 To u mnie tak samo ja dzisiaj 1 petarda i rzymski ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekpirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 U mnie cisza narazie :xmas_ohmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merik 1 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 U mnie cisza, ja dzisiaj trochę strzelałem dla relaksu Biednie w tym roku.. Empatia >:[ Kojarzysz może czy ta cała 'empatia' zrobiła już jakies wydarzenie na FB o tym, żeby nie strzelac w sylwestra:D? Lubię się pośmiać z tych ludzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Gdzieś w oddali przed chwilą słychać było mocną petarde i to na tyle. Spokojnie panowie to jest cisza przed burzą strzelają ci co mają fajerwerki z internetu lub zeszłego roku poczekajcie jak już fajerwerki będą sprzedawać w sklepach i stoiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jedynie co słyszałem to raz wieczorkiem w oddali małą kosteczkę. Ale dzisiaj niesamowitym przypadkiem gdy akurat wychodziłem z domu żeby postrzelać i ponagrywać, jak coś nie dupsło to normalnie się wystraszłem. Ktoś blisko odpalił kilka mocnych petard a ja zaraz odpowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Poszłem sobie coś tam pyknąć,patrze nasłuchuje nikt nie strzela w okolicy i nagle idzie kilka chłopaków i strzelają jakimiś tam petardami dość głośnymi,odpowiedziałem oczywiście. Wreszcie poczułem ten klimacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbenntl 9 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Petardy da się już usłyszeć, ale wyrzutnie czy rakiety to obecnie zero Niech miną święta to się wtedy zacznie hałasowanie na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Nic zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekpirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Już dzisiaj jakaś kosteczka 16 sh w oddali wczoraj jakaś lepsza wyrzutnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Leciała kostka 25sh piękna !! Ja odpowiedziałem tiger boomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barpek 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Czy tylko u mnie jest taka cisza? :xmas_ohmy: Zaczyna mnie to martwić :xmas_mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamixPoland 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Ostatnio kładąc się spać słyszałem z daleka jakąś kostkę, aż miło a tak to dzieciaki raz po raz małymi korsarzykami na osiedlu strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Właśnie teraz poleciała rakieta,konkretna i bardzo głośny miała huk. ogłaszam zatem że sezon sylwesterowy za otwarty. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 U mnie było słychać tylko 5 picollo.-to było moje strzela nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picollac32 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Wczoraj Pepiki walneli pare porządnych kostek. Mieszkam 2km od granicy Czeskiej i przy dobrej pogodzie widac jak oświetlają niebo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 U mnie jak nigdy o tej porze słychać. Nowy sąsiad od kilku dni nawala petardami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sevento 16 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 U mnie cicho sza. Jedynie ja coś odpalę typu rzymskiego ognia 30 strzałów o efekcie czerwonych i zielonych kulek i wulkanik od Tropica (ten żółty z pandą) Dodam, że przed 24:00 w Sylwestra mało kto coś odpali na mojej wsi, jedynie w sąsiedniej ktoś rakietę puści lub odpali małą wyrzutnię, wtedy z okna w pokoju mam znakomity widok, mimo, że dzieli nas jakieś dwa kilometry i las olszynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Co jakiś czas u mnie hukowe słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 w Bydgoszczy przy PKS było słychać hukowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Wyłącznie raz na jakiś dłuuuuuuższy czas.. huk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanatos 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 U mnie na osiedlu właśnie poleciała rakieta, hukowe co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Ja dziś dwie wyrzutnie widziałem i mase hukowych słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Powoli zaczyna się dziać. Wczoraj około godziny 20:30 widziałem wyrzutnię 25-strzałową z pięknym brokatem w finale, a oprócz tego kilka pojedynczych huków. Dziś było spokojniej, ale do moich uszu również doszły dźwięki odległych wybuchów. Jest coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Ja dzisiaj odpaliłem Tiger boom i RC5 a w oddali cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi