piotrekk95 3 Posted December 18, 2011 Czy słychać u was już jakiś huk z oddali a może ktoś odpalał kolorowe fajerwerki ? Quote
FireGorek1 2 Posted December 18, 2011 Pewnie że słychać, w końcu wielkimi krokami zbliża się sylwester !!B) Quote
show of fireworks 0 Posted December 19, 2011 u mnie sąsiad nawala xD nawet wyrzutnię w sobotę odpalił wariat B)a to gość już jest +35lat nie tam jakiś nastolatek Quote
Radeonii 0 Posted December 19, 2011 u mnie od paru dni co 5/10min słychać strzały U mnie to samo Quote
przemol 0 Posted December 19, 2011 U mnie też chodzą po ulicy jakaś "grupka dzieci sylwestra" i rzucają pikolakami... raz wyszedłem z fp3 small i odpaliłem to stanęli jak wryci a potem but przed siebie Quote
ponczo12496 32 Posted December 19, 2011 U mnie już czuć tą magię związaną z wieczornym strzelaniem i hukiem w oddali Quote
KrychFire 116 Posted December 19, 2011 U mnie strzelaji w Sobotę i niedziele Dziś jak szedłem z szkoły to znalazłem rakietkę z Hesti Pozdrawiam KrychFire i Życzę Wesołych Świąt Quote
przemo312132 14 Posted December 19, 2011 u mnie gdzieś tam w oddali słychać nieraz jakiś huk...;/A wql najwięcej to na moi podwórku Quote
fpshooter 12 Posted December 19, 2011 W centrum Krk na razie cisza, ale tutaj tak zawsze, co innego na blokowiskach, gdzie wieczorami jest już dość głośno.fps Quote
FITBest 0 Posted December 19, 2011 U mnie na razie występują tylko pojedyncze huki czasami widać rozbłysk na niebie. Quote
SyneQ 3 Posted December 19, 2011 U mnie strzelaja glownie ja ale przed szkola i ostatnio widizalem jakas wyrzutnie cos kolo 50 strzalowŁadna ale zbyt daleko aby ocenic Quote
9ogonuf 1 Posted December 19, 2011 jak na razie słyszę tylko dzieciaki wracające z pobliskiego lombardu .... Quote
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Posted December 19, 2011 U mnie też coraz częściej słychać strzały, ostatnio widziałem też sporo rakiete z niezłym efektem i słyszałem mocną petarde pod moim blokiem. Quote
piter2599 5 Posted December 19, 2011 Prawie codziennie w godzinach wieczornych ktoś odpala jakieś rakiety, a wczoraj zdarzyło się, że ktoś odpalił już wyrzutnie Czasami również za dnia ktoś petardami postrzela Quote
Ari001 0 Posted December 19, 2011 Pierwszego dnia jak tylko fajerwerki się pojawiły w marketach to było hucznie w mieście, a tak to tylko u mnie z osiedla małolaci biegają z piccolakami. A jeżeli chodzi o fajerwerki innego typu, to prócz mnie nikogo nie widziałem by coś takiego odpalał. Quote
Rekab 0 Posted December 19, 2011 U mnie jakieś dwa tygodnie temu ktoś wyrzutnie odpalił (miałem idealny widok z okna i była przepiękna) a tak to słychać czasami wieczorem jak ktoś kilka hukowych odpali Quote
Recommended Posts