JokerPiroAlko 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 szkoda ze to z kellera no ale sa petardy chinaboller czy jakos tak to do zabawy jak pikolakami to mozna by wziasc ( niekoniecznie placic w tamtym roku wzielismy pare paczek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 szkoda ze to z kellera no ale sa petardy chinaboller czy jakos tak to do zabawy jak pikolakami to mozna by wziasc ( niekoniecznie placic w tamtym roku wzielismy pare paczek) China Boller to największy szajs... Huk słabszy od picolaków a o wielkości nie wspomnie. Połowa petardy jest pusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloj 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Byłem wczoraj w OBI wszystko poprzeceniane.. Widocznie mają wielu klientów bo stoisko u mnie zagrodzone i nawet nikt nie stoi żeby je otworzyc.. Dla przykładu: Wyrzutnia Sakura - 9.99zł/8.49 zł Eclipse - 39.99zł/ 32.99zł Widziałem była jeszcze wyrzutnia Kometen Symphonie też coś koło 25zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JokerPiroAlko 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 :facepalm:/> :facepalm:/> China Boller to największy szajs... Huk słabszy od picolaków a o wielkości nie wspomnie. Połowa petardy jest pusta. dlatego napisalem wziac nie kupic, za darm to i moze sie oplaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragsteR. 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Oferta Obi, czyli Keller: http://s10.ifotos.pl...3JP_whehwnp.JPG http://s5.ifotos.pl/...8JP_whehwnh.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
show of fireworks 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 czyli jak zwykle omijać szerokim łukiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak co roku trochę szajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody712 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Tegoroczna oferta obi jak zwykle keller http://www.fotosik.pl/zdjecie/42050c488351cff4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deks 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Byłem w obi i kupiłem z ciekawości petardy cubic. Kwadratowe kostki zawijane sznurkiem. Kiedyś takie petardy były całkiem dobre i można je było kupić na rynku w różnych rozmiarach. Co do tych z Obi. Specjalnie odszedłem dalej od zabudowań. Powiem tak: moje pierdnięcie wydaje więcej decybeli. Porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 W tym roku hestia w Obi. Oferta od 9 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 W tym roku hestia w Obi. Oferta od 9 grudnia. Coraz lepiej Hestia nie jest aż taka zła :xmas_tongue: z tego co wiem to Obi sprowadzało produkty firmy Keller więc robią postępy ! Grunt to po kroku do celu jeśli możesz daj zdjęcie gazetki z ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmiloShow 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 W gazetce coś mało artykułów, może w sklepie będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dzięki za gazetke. :xmas_smile: ceny bardzo wysokie jak to Hestia z tego co widać to jedynie wyrzutnia jest godna uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 9 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 zestawy bardzo drogie, wyrzutnie w dobrej cenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldzio19 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Gazetka 2017/2018 i obowiązuje od 7.12. 2017 do 2.01.2018 r (ale fajerwerki będą dopiero od 16.12.2017) i w tym roku jest tylko Hestia chyba że coś dodadzą czegoś innego ale nie wiem tego. :xmas_sad: http://twoja-gazetka.pl/public/gimg/6/4/7/9/4/5/647945-900-100000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Omijać szerokim łukiem, ktoś ma inne zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Omijać szerokim łukiem, ktoś ma inne zdanie? Nie ale miałem, w zeszłym roku wyrzutnie hestii z kauflandu bodajże ok 60pln była lepsza niż np niektóre jorgowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 W OBI Hestiahttps://www.obi.pl/search/fajerwerki/?fbclid=IwAR1lDR3_aD0oaXasIYwDH1TnIYMc5StDv79WUNMC8lVaw9SVidgopWuI0us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi