cinek609 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Hmm 4 rakiety, pare motylkow no i piratki zestaw nawet nawet, ale to zalezy jaki maja efekt rakiety. Niech ktos sie wypowie kto zna ich efekt, ale ja bym wybral jednak zestaw tych 7 rakiet, bo efekt pewnie maja porownywalny do tych z zestawu, ktory chcesz kupic. I nie sugeruj sie, ze ten zestaw samych rakiet jest maly, bo te atomic assaulty na zywo sa duze i dobre jak za ta cene. Wez poszukaj o nich temat i sam ocen, bo zdania sa podzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Rakiety Atomic Assault mają bardzo ładne efekty i są opłacalne .Ten drugi zestaw to nie wydaje mi się zbyt dobrą inwestycją :roll:,4 rakiety,paczka petard,motylki i słoneczko za 15zł.W biedronce masz mały zestaw za 9zł i w porównaniu do tego jest bardzo opłacalny!Zresztą jak dołożysz 3zł to masz dwa takie zestawy,więc pomyśl sam co się bardziej opłaca :mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku115 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 dzięki chyba wezmę te ATOMIC ASSAULT bo w biedronce te zestawy i wszystko inne się skończyło :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaln96 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 a co myslicie o zestawie detonator ?? 10 rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Bardzo dobry i opłacalny.Zdecydowanie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Głośne są te petardy? http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20091228.p.Petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Głośne są te petardy? http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20091228.p.Petardy to są k0203 dobre na zabawę bierz bo są dość tanie a nie 50 tylko 100szt jest ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaln96 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 te petardy sa nawet niezłe miałem je 1 rok temu nawet nawet i kolega ma racje napisane jest 50 ale jest ich 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Czy będzie więcej towaru niż w gazetce bo dopiero 1 rok Lidla mam i nie wiem :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Głośne są te petardy? http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20091228.p.Petardy wedlug mnie głośniejsze od "Dużych Petard" z lidla. Opłaca się na zabawe... dosyć mocne walnięcie a za tą cene na pewno się opłaca.Ponczo miejmy nadzieje że tak. Jeszcze pare rzeczy by mogło być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Mój wstępny plan na zakupy w Lidlu, chodzi mi przede wszystkim żeby było dużo zabawy i przy tym fajne efekty. Jako że mam już dużo wyrzutni to zamierzam wziąć:- Moździerz 24,90zł- Atomic Assault 14,99zł- Detonator 13,99zł- Petardy 5,99złRazem: 59,87złCo sądzicie o tym planie, warto coś zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Do zabawy jest dobry planik Dużo zabaway przy okazji z dobrymi efektami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol93 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 miał ktoś rakiety atomic assault w tamtym roku :?: Bo podobno niektóre to nie chciały nawet lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobeczek32 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Tu masz przykład rakiety z zeszłego roku: A tu jest filmik z tego roku : Więc miejmy nadzieję że w tym roku będzie z nimi wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol93 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 W filmach z tych linków są te rakiety kupione w innych sklepach niż w lidlu, a właśnie rok temu tym którzy kupili gdzie indziej wybuchały dobrze, a tym którzy kupili je w lidlu nażekali że niechciały się nawet wzbić, a że w lidlu są co rok te same produkty nie wiadomo czy będą dobre, a szkoda jest troche wyżucić 15 zł w błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1708 31 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 W filmach z tych linków są te rakiety kupione w innych sklepach niż w lidlu Rakiety z pierwszego linka były kupowane w tamtym roku w lidlu, a te z drugiego to podejrzewam że w e.leclercu Więc czy "lidlowe" rakiety będą dobre okaże się dopiero 28 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaln96 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 ee a kto z czestochowy to niech powie gdzie kupowac fajerwerki oprocz lidla oczywiscie :mrgreen: chodzi mi głownie o takie pierdułki wiecie samoloty motylki baczki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja chyba skuszę się na Kobrę ,ale jeszcze doradźcie,co wybrać SP6(10strz. za 25zł) z Biedronki czy Kobrę z Lidla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiney 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 to zależy czy chcesz różnorodne efekty czy monotonne? kobra ma wszystkie takie same, ta 10sh z biedronki nie ale obie są równie dobre, dołóż 25zł i kup obie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Nie zbyt mi to pomogło :roll:.Chodziło mi bardziej o opisanie efektu,jego wielkości i ogólnych odczuć,a tak poza tym obie mają monotonne efekty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiney 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 nie obie nie maja, kobra ma wszystkie 12sh takie same a ta z biedry nie, i jak opisac efekty? zobacz filmiki i sam ocen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jak dla mnie nie ma różnicy,chyba że może niektóre efekty są mniej rozłożysty.I nie wiem jaka tu jest różnica :roll:,ale jeśli tak uważasz to ok(jak co sugeruje się tym filmem-http://www.youtube.com/watch?v=GpdnKOsqXYY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 a Co Myślicie o tej baterii ??http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2...ath_of_the_Gods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 a Co Myślicie o tej baterii ??http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2...ath_of_the_Gods ABY POZNAĆ OPINIĘ INNYCH NT. TEJ BATERII PRZECZYTAJ O NIEJ TEMAT I TAM ZADAJ NURTUJĄCE CIĘ PYTANIA NA JEJ TEMAT !!! http://www.forumfajerwerki.pl/1571-wrath-o...gods-vt1159.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alsiw7 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 mam takie pytanko (jestem tutaj nowy) niewiecie o ktorej godzinei beda juz przywiezione fajerwerki do sieci sklepow lidl? prosze o szybka odpowiedz poniewaz juz sobie upatrzylem ktore petardy i fajerwerki beda kupywal ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi