bober 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Moim zdaniem w Lidlu nie opłaca się kupować, wolałbym Jorge'a,Hestii albo Tropic'a coś kupić. Jedynie moździerz jest warty uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ale w tym Lidlu to ostro przeginają! Dzisiaj rano moja mama była i widziala jak takim małym gnojkom po 10 lat kasjerka legalnie sprzedala petardy. A najgorsze jest to, że nikt nie zwrócił uwagi tej kasjerce, a przecież tyle ludzi tam było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 widocznie chcą jak najwięcej zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dziś kupiłem mini zestaw i zestaw rakiet za 6,99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jak mi się uda to jutro będę w Lidlu - i mam na oku kupno fontanny Casablanca oraz zestawu petard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 W lidlu nie maza ciekawej oferty, w tamtym roku kupywałem takie dupne fajerwerki, a w tym postanowiłem pójśc do konkurencji jestem zadowoly bardziej z teog niż z akupu w Lidlu, lidl ma drogie fireworki i wcale nie takie dobre, ale "na bezrybiu i rak ryba " . Takie jest moje zdanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 W lidlu nie maza ciekawej oferty, w tamtym roku kupywałem takie dupne fajerwerki, a w tym postanowiłem pójśc do konkurencji jestem zadowoly bardziej z teog niż z akupu w Lidlu, lidl ma drogie fireworki i wcale nie takie dobre, ale "na bezrybiu i rak ryba " . Takie jest moje zdanie Pozdrawiam No niby tak, ale ta fontanna ma świecić przez 95 sekund, a ja uwielbiam fontanny więc zaryzykuję - na bazarze z Jorgea na pewno nie znajdę fontanny za tą cenę o takim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 obie fontanny ponoc ekstra, kumpel gorąco namawia mnie żebym kupił Casablance... czy jak to sie pisze mówił że zachwyci ludzi :mrgreen: ja jutro idę po moździerza... dopiero wywnioskowałem z Wapem że to 1,5" a nie 1,2"! więc 10 kul 1,5" za 20 zł to tanio :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek609 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 nom wlasnie tez tak sadzilem, ze to 1,5 cala, bo na opakowaniu pisze 1,5 inch, ale nei wiedzialem co to oznacza i jedynie przypuszzcalem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Jak mi się uda to kupię 'Zestaw Rakiet Rodzinny', w którym są 4 rakiety, samoloty, PIRATKA i słoneczko. I do tego zestaw petard za 7 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKo 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Według mnie jest Bardzo tanio np Petarda Duża 12 sztuk za 3 zł chyba okazja ? nom ja tam kupilem swój stuff mam nadzieje że Phoenix&Dragon to nie jakiś syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Czy u was w Lidlu nie ma też moździerza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Jak dziś byłem to też moździerzy nie było :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKo 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 byłem wczoraj to jeszcze były dziś nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 u mnie zostało z 5-7 sztuk... jednego wziąłem... więc doszedł do stuffu :mrgreen: jak za 20 zł... 10 kul po 1,5" to naprawdę tanio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 ej, sory za drugiego posta ale... ile mają Wasze scianki rury grubości? bo u mnie niecałe 3mm... i w rekach wgniata sie xD jak pieprznie to będzie tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 u mnie też tyle samo i jakość ten moździerz mi się nie zgniata :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 znaczy no nie jak masło ale jak ścisne to czuć :grin: dziwne... ponoć inne moździerze mają około 5mm... oby wytrzymał 10 strzałów xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 rzeczywiscie ten mozdzierz moze nie wytrzymac tylu strzalow w tamtym roku mial chyba grubsza scianke no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 To trzeba kupić drugi(inny) możdzierz i jak rura z Lidla sie rozleci(a podejrzewam ze nie wytrzyma 10 strzałów) to zapożyczamy rure z drugiergo moździerza(oczywiscie tego sameo kalibru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verq 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 u mnie fajerwerek w lidlu lepiej nie kupywać ... wszystko przez wścibskich ludzi ,... prawie wszystkie zestawy otwarte, proch powysypywany , obsługa się tym nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitels 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 W Lidlu dobre żeczy są w pierwszy dzień.Potem ludzie to wszystko niszczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmaxi 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 W lidlu jest tak jak mój poprzednik pisze!! ale nie ttylko w lidlu to jest wszędzie!! ludzie jak te piepszone psy wszystko niszczą,dotykają!! jak moga... : : :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Eeee? To gdzie wy mieszkacie? Ja mieszkam w małym miasteczku (poniżej 20 000 mieszkańców) i jakoś jak byłem wczoraj to wszystko leżało ładnie ułożone w koszach Wszystko było niezniszczone... może to dlatego, że niedawno otworzono tego Lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verq 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Mieszkam w pionkach , małe miasto około 20 tyś. ludzi , lidl jest u mnie gdzieś od dwóch lat : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi