tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 no powiedzmy, że masz racje ale masz jakies potwierdzenie/dowód na to? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Testowałem 859 i różnią się od fp3new tylko brakiem flary, a tak to są petardy takiej samej klasy. Na dniach postaram się zrobić jakiś filmik porównawczy 859 i fp3new stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 FP3New dostępne są w Gromie. są po 8 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyneQ 3 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 A u mnie w hurtowni Fp3 smalle 6,50zł ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu94 0 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 w sklepie FajerwerkiMarket.net mozna bedzie nabyc petarde FP3/New jakos w listopadzie ale cena bedzie dosc wysoka bo to ostatnie paczki tzn max: 18zlnarazie stoja po 10 zl lecz sklep nie jest jeszcze otwarty tu macie link http://www.fajerwerkimarket.net/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Mi powiedzieli że na pewno nie mniej niż 20zł, a po telefonie do speed-fajerwerki pojawiło się światełko w tunelu.Dostałem informację ze fp3N będą dostępne mniej więcej w połowie listopada i będą w cenie niewiele wyższej niż w zeszłym roku (10.50zł).POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ehh. Tu nie ma nic do gadania. Najlepsza petarda z jaką miałem doczynienia [TXP001 Jest mniejwiecej takie samo]. Jak sie strzela pomiedzy blokami to jest takie echo jak w metro Wgniecenie w aluminiowej plycie jest na 3/4 płyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supermarcin96 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Kurcze, mam problem, gdzie je teraz kupić? Przespałem jak były na fm...i co teraz? Co mi radzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 W normalnej cenie nie dostaniesz, polecam zakup petard triplexa 859. Super moc i niska cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 W podobnej cenie, jak kiedyś były FP3New, są teraz petardy P2000n Mega Piratka II z maxsemu http://www.maxsem.pl...piratka-ii/175 Huk podobno identyczny. Ale jeśli masz dostęp do 859, to bierz.FP3New są słabo dostępne, a ceny nie zachęcają do zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawolf 1 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Polecam zakup petard 859 Triplexa,są one identyczne i walą tak samo,jedyna różnica to brak zielonej flary,jak jesteś zainteresowany zakupem to pisz do mnie pw,cena 8.22 za opakowanie Zapraszam do tematu:http://www.forumfajerwerki.pl/topic/8286-wspolne-kupowanie-w-hurtowni-grom-zbig/ oraz:http://www.forumfajerwerki.pl/topic/5837-wspolne-zakupy-grom-zbig/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP1007 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja tam nie lubie petard z flara.FP3 New moim zdaniem nie sa oplacalne, moc maja jak K0212 , czyli, moim zdaniem , slaba. Pod wzgledem mocy NIE SPOTKALEM SIE JESZCZE Z PETARDA TAK MOCNA JAK SP1007 Super Top.Pod wzgledem huku tez nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja tam nie lubie petard z flara.FP3 New moim zdaniem nie sa oplacalne, moc maja jak K0212 , czyli, moim zdaniem , slaba. Pod wzgledem mocy NIE SPOTKALEM SIE JESZCZE Z PETARDA TAK MOCNA JAK SP1007 Super Top.Pod wzgledem huku tez nie. Bzdura !SP1007 Super Top są słabsze od wielu petard, a już napewno od FP3N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glosal 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 FP3 New jest mega najlepiej wali na zamarzniętym jeziorze albo w blokowisku polecam wypróbowanie na zamarzniętym jeziorze, najlepiej bez śniegu, na samym lodzie odrzucić na jakieś 15 m od brzegu, wali ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supermarcin96 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 http://www.fajerwerkimarket.net/fp3-new-big-jedna-sztuka-p-1.htmlCo za dno....2 złote za sztukę .... porażka... Boże widzisz i nie grzmisz .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben_sage 26 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 za 2,80 mozna miec 3x k208 i gorsze nie będą w porównaniu z fp3 new x2zl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajerwerkiMarket.Net 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 http://www.fajerwerkimarket.net/fp3-new-big-jedna-sztuka-p-1.htmlCo za dno....2 złote za sztukę .... porażka... Boże widzisz i nie grzmisz .. Trzeba było brać jeszcze miesiąc temu jak były po 16zł za paczkę Teraz wszystko poszło w mig i zostało kilka sztuk Kto chce ten kupi kto nie chce - sam wystrzelam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 dobrze ze mam jeszcze karton fp3new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 http://www.fajerwerkitanio.pl/pl/p/FP3-PETARDY-LONTOWE/343tu macie po 14,90 ale można tylko 2 paczki zamówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajerwerkiMarket.Net 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 dobrze ze mam jeszcze karton fp3new chętnie sam odkupię hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 nic z moich prywatnych zapasów nie jest na sprzedaż, było trzeba prędzej miałem tych kartonów więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Wszyscy się tak rozwodzą nad FP3N a przecież są petardy TXF859, które można kupić za 8 zł za paczkę, albo la Bomby więc poza względami sentymentalnymi nic nie przemawia za zakupem FP3fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajerwerkiMarket.Net 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Wszyscy się tak rozwodzą nad FP3N a przecież są petardy TXF859, które można kupić za 8 zł za paczkę, albo la Bomby więc poza względami sentymentalnymi nic nie przemawia za zakupem FP3fps I tu można postawić kropkę nad i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 W związku z powyższym i brakiem towaru na rynku temat zamykam. Wszystkich fanów FP3N zapraszam do tematów o petardach TXF859 i la Bombach.fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi