Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Mpi obyś ty i strona pogodynka.pl sie niemylili;) ale bądźmy dobrej mysli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_os 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 No panowie musimy być dobrej myśli, że nowy rok powitamy idealną pogodą jaka powinna być. U mnie dokładnie -10. Śniegu dużo (z 50-70cm).Mój stuff na sylwestra 2010/2011. Mile widziane komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 U mnie (Trójmiasto - Sopot) ma być 0*C i spadać max. do -2*C w nocy także jest super jak na zimę . Nie będę narzekał na pogodę na pewno, jeśli będzie taka jaką prognozują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja się najbardziej boję tego, że będzie mokro bo tez między 0 a -2 u mnie w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Do poludnia u mnie dzisiaj (wczoraj) wial konkretny wiatr. Mam nadzieje, ze DZISIAJ bedzie spokojniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawis25 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 U mnie też najgorszy wiatr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja ci podałem pogodę na jutro. Bo obecnie mam też -10. Przez noc spadnie do 0 ta temperatura. Hmm.....spadnie?? Wiatr ustał, śnieg już nie pruszy. Teraz tylko o 5 stopni do góry i jest idealistic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 W Warszawie od samego rana sypie porządny śnieg. Oby do wieczora ktoś odśnieżył chodniki, bo nie będę miał gdzie strzelać Najbardziej jednak boję się tego, co zapowiadają w W-wie na noc sylwestrową: opady śniegu i silny wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valhard 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam,u mnie aktualnie prawie bezchmurne niebo i -3 stopnie. Oby taka pogoda się utrzymała.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_os 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 U mnie aktualnie +1 (lekki deszcz) i do tego wszystkiego robi się chlapa (błoto pośniegowe). Ale w nocy ma być -2... Mój stuff na sylwestra 2010/2011. Mile widziane komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 U mnie lipa ... lekka odwilż i wszystko topnieje będzie dużo poprzewracanych rakiet, rzymskich, które ludzie wbijają w śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 -2, lekki wiatr, duża wilgotność powietrza przez co wydaje sie być zimno, ale mgły nie ma także jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 -3 lekki wiatr i brak opdaów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepeTARNOW 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 całkowite zachmurzenie, solidna mgła, nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 u mnie -3 całkowicie bezwietrznie ( ale na noc zapowiadają 9 m/s .... ;/ oby tak nie było niebo bezchmurne zero żadnych opadów teraz pogoda jest idealna ale zobaczymy w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tensor 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 u mnie naszczescie lekki wiaterek i b ez sniegu (centrum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 U mnie -2 i zero wiatru jest elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a3z4 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Centrum:-Lekki wiatr- -9st. C-Niebo zachmurzone-Brak opadówCzyli nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Tak jak wspominałem ... zaczyna wiać wiaterek na razie średni ale jest coraz mocniejszy ... oby na zerową był słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Pogoda po prostu była świetna. -3 stopnie przy prawie zerowym wietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 U mnie tak średnio było. Temp. faktycznie była dobra te -2, ale opady śniegu aż tak bardzo nie zachwycały. Parę razy lekko zaczynało padać. Na szczęście na moment filmowania całego show przynajmniej przeszło. :rolleyes: Wiatru brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pogoda na sylwestra 2010/2011 w moim regionie byla niemalze idealna. Minimalny mroz, brak opadow, leciutki wiaterek - lepiej byc nie moglo. Co innego 1 stycznia, gdzie wiatr byl juz bardzo silny i prawie nic nie dalo sie odpalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 U mnie temp. ok 0 stopnia, czasem lekko na +. Opadów brak, mgły brak, lekki wiaterek. Cudowna pogoda. W zeszłym roku z tego co pamiętam było trochę gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pogoda to u mnie była ciekawa W sylwestra tak jak u większości. Parę kresek poniżej zera, bez wiatru, mgły i opadów. Czyli super. Natomiast na pokaz 1 stycznia o 20:00 było zupełnie inaczej. Nieco zimniej, mocny wiatr i duże opady śniegu, a podczas samego pokazu nawet śnieżyca Cieszy mnie, że pogoda też postanowiła potępić ten pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 od 6 rano strasznie sypało, nie mogłem już spać myślałem tylko o tym oby tak nie było pogoda do 10.00 się ustatkowała wszystko okej ale w nocy była malutka odwilż aż do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi