Darkossi 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja kupuje u jorga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Hmm trudno powiedzieć kupuję różnych firm, ale głównie jorga a na drugim miejscu hestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Stawiam na dobry efekt i Cenę jednym słowem JORGE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieJ 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Tylko Jorge : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Oczywiście Jorge!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 w tym roku i w zeszłym tylko Jorge. Dawniej jeszcze Kometa i Hestia. Za rok tylko Śmieszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja SuperPower i Jorge. Pojedyncze rzeczy mam z Tropica i Hestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 ja na daną chwile 1. Jorge 2. Tropic 3. SuperPowerza rok sporo z SP wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk93 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja zawsze kupywałem firmy Hestia i jakieś pierdółki innych firm. Ale w tym roku stuff mam prawie cały z Jorga, bo kupiłem fajerwerki przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 9/10 mojego stuffu to JORGE :lol: a reszta SP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 jorge :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kometa 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Oczywiście Jorge i czasami Hestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Fajerwerki kupuje tylko od Jorge :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Oczywiście ze jorge ewentualnie hestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jak co roku Tropic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zdecydowanie Jorge.Od kilku lat kupuje fajerwerki od tego importera i nigdy się nie zawiodłem. Bogata oferta, dużo materiałów filmowych i rewelacyjne efekty - czego chcieć więcej? Moim zdaniem najlepszy importer na terenie Polski. Po Jorge'u drugą firmą, z której mam fajerwerki jest Super Power - w przyszłym roku kupię od nich trochę rzymskich ogni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Oczywiście Jorge, czasami coś z Komety a rzadziej z Hestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja od czasu znalezienia tego forum czyli od zeszłego roku ,kupuje tylko z Jorge. Wcześniej nie zwracałem uwagi na importera ,ale miałem zawsze dużo z Hesti i trochę z Super Powera. Porównując np jakieś rakiety o tej samej cenie Z Hesti do rakiet z Jorge to Jorge zdecydowanie jest nie pokonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraszak 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 też wole JORGE ale w moim mieście "króluje" hestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zdecydowanie Jorge.Od kilku lat kupuje fajerwerki od tego importera i nigdy się nie zawiodłem. Bogata oferta, dużo materiałów filmowych i rewelacyjne efekty - czego chcieć więcej? Moim zdaniem najlepszy importer na terenie Polski. Po Jorge'u drugą firmą, z której mam fajerwerki jest Super Power - w przyszłym roku kupię od nich trochę rzymskich ogni. Opinia , z którą nie można sie nie zgodzi.Jorge króluje , a towarzyszy mu SP :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Do tej pory było tylko jorge. W tym roku mam też trochę super powera. Jorge ma tą przewagę że jest dostępne w niskich cenach w sklepach internetowych i supermarketach ( typu Biedronka ). Ale w przyszłym roku planuję kupić więcej super powera. Trzeba tylko wiedzieć co kupić, a efekty będą nawet lepsze niż jorga. Tak więc w tym roku jeszcze jorge, za rok super power :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimie 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 u mnie pierwszy rok z Jorgiem, a nie z Hestią, mam nadzieję że się nie zawiodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Mój ranking importerów pod względem najczęściej kupowanych.1. Jorge2. Super Power3. Hestia4. Tropic5. Kometa6. Śmieszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 1.Jorge2.Triplex3.Kometa4.SP5.Śmieszek6.Hestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Dla mnie najlepsze to:Jorge/Hestia/Super PowerA najczesciej kupowane:1)SP2)Jorge3)Hestia4)Tropic5)SmieszekA w ciagu roku czesto Jasper bo latwo mi do niego dojechac. I Super Power. Zobacze co na Sylwestra bo na razie nie mam zadnych planow ale pewnie sporo Jorge'aale pewnie sporo innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi