pokepim 0 Posted December 21, 2008 Hmm trudno powiedzieć kupuję różnych firm, ale głównie jorga a na drugim miejscu hestii Quote
fpshooter 12 Posted December 21, 2008 w tym roku i w zeszłym tylko Jorge. Dawniej jeszcze Kometa i Hestia. Za rok tylko Śmieszek. Quote
Kamilegionista 0 Posted December 21, 2008 Ja SuperPower i Jorge. Pojedyncze rzeczy mam z Tropica i Hestii. Quote
mpiwowski 183 Posted December 21, 2008 ja na daną chwile 1. Jorge 2. Tropic 3. SuperPowerza rok sporo z SP wezmę Quote
patryk93 0 Posted December 21, 2008 Ja zawsze kupywałem firmy Hestia i jakieś pierdółki innych firm. Ale w tym roku stuff mam prawie cały z Jorga, bo kupiłem fajerwerki przez internet. Quote
witus 0 Posted December 22, 2008 Zdecydowanie Jorge.Od kilku lat kupuje fajerwerki od tego importera i nigdy się nie zawiodłem. Bogata oferta, dużo materiałów filmowych i rewelacyjne efekty - czego chcieć więcej? Moim zdaniem najlepszy importer na terenie Polski. Po Jorge'u drugą firmą, z której mam fajerwerki jest Super Power - w przyszłym roku kupię od nich trochę rzymskich ogni. Quote
sewer1412 0 Posted December 22, 2008 Oczywiście Jorge, czasami coś z Komety a rzadziej z Hestii Quote
Pawlak 0 Posted December 22, 2008 Ja od czasu znalezienia tego forum czyli od zeszłego roku ,kupuje tylko z Jorge. Wcześniej nie zwracałem uwagi na importera ,ale miałem zawsze dużo z Hesti i trochę z Super Powera. Porównując np jakieś rakiety o tej samej cenie Z Hesti do rakiet z Jorge to Jorge zdecydowanie jest nie pokonane Quote
FireMan 0 Posted December 22, 2008 Zdecydowanie Jorge.Od kilku lat kupuje fajerwerki od tego importera i nigdy się nie zawiodłem. Bogata oferta, dużo materiałów filmowych i rewelacyjne efekty - czego chcieć więcej? Moim zdaniem najlepszy importer na terenie Polski. Po Jorge'u drugą firmą, z której mam fajerwerki jest Super Power - w przyszłym roku kupię od nich trochę rzymskich ogni. Opinia , z którą nie można sie nie zgodzi.Jorge króluje , a towarzyszy mu SP :razz: Quote
velibrum 12 Posted December 22, 2008 Do tej pory było tylko jorge. W tym roku mam też trochę super powera. Jorge ma tą przewagę że jest dostępne w niskich cenach w sklepach internetowych i supermarketach ( typu Biedronka ). Ale w przyszłym roku planuję kupić więcej super powera. Trzeba tylko wiedzieć co kupić, a efekty będą nawet lepsze niż jorga. Tak więc w tym roku jeszcze jorge, za rok super power :razz: Quote
Jimie 0 Posted December 22, 2008 u mnie pierwszy rok z Jorgiem, a nie z Hestią, mam nadzieję że się nie zawiodę Quote
mantis 506 Posted September 7, 2010 Mój ranking importerów pod względem najczęściej kupowanych.1. Jorge2. Super Power3. Hestia4. Tropic5. Kometa6. Śmieszek Quote
JMJ Pirfotechnics 7 Posted September 7, 2010 Dla mnie najlepsze to:Jorge/Hestia/Super PowerA najczesciej kupowane:1)SP2)Jorge3)Hestia4)Tropic5)SmieszekA w ciagu roku czesto Jasper bo latwo mi do niego dojechac. I Super Power. Zobacze co na Sylwestra bo na razie nie mam zadnych planow ale pewnie sporo Jorge'aale pewnie sporo innych. Quote
Recommended Posts