mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 michalidis przy dużych wybuchach czuje się fale uderzeniową sam miałem takie odczucia przy salutach z the beściaka, ale nie był to żaden podmuch i ciepło tylko zwykła fala uderzeniowa nie umiem tego dokładniej określić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalidis 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 no dobra nie porównuj the beściaka z żukiem, który nie ma możliwości wytworzyć czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Żuki kupuje od 3 lat ale rok temu kupiłem i był sam huk :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrailFIRE 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Hmm ja chyba wole Korsarki.. Mój brat myślał ze to jakiś szajs podobny do piccolo i kupił sobie 36 sztuk chciał sobie z tego zrobić karabinek.. złączył ląd o ludzie masakra !! Aż nasza kochana Policja zawitała xD ale mandatu nie było.. uciekliśmy .. potem brat tylko korsarki kupuje i nikt mu innych chyba nie wmówi xD :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawa 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Żuki sa the best. Polecam w 100%W tamtym roku kupilem dwie odmiany, jedne z wulkanem drugie zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja też miałem w żukach sam huk żadnej fontanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Te petardki są zajebiaszcze na początku dają tylko niepozorne małe światełko a później całkiem mocny huk (coś jak piratka z hestii) Polecam szczególnie z uwagi na cenęps. Są dobre na wszystkie okazje Piratka z Hesti daje o wiele większy wybuch np. rzuciłem żuka na trawnik (blisko płotu sąsiada) i wybuchł sobie dajac nawet dobry bas(trawnik jest otoczony z dwóch stron domami więc jest niezłe echo ;D),a potem odpaliłem piratke upadła mniej więcej w to samo miejsce i jak hukneła to włączył się alarm w samochodzie sasiada a my daliśmy dyla i niestety później sąsiad przyszedł na skarge....A co do samych zuków to sa dobre do zabawy,bo ten płomyk na początku jest nawet fajny ;ddałem za 20sztuk 4zł i myśle,że lepszą inwestycja były by jaja dinozaura.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 u mnie typek sprzedaje paczki po 20 sztuk za dychęhuk zajeb^@$* podstawa w moim stuffie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 żuki są bardzo fajne, duży huk i takie małe "światełko" :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 u mnie żuków od zabicia jest jest taki sklep nazywa się Zipek. Cena za sztuke to 35 grNie kupuję ich wole Mega piratki tez 35 Gr głosniejsze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Od zeszłego roku żuki to obowiązkowa pozycja w moim arsenale. Kupuję je za 3,70 zł za 20 szt, czyli 18,5 gr za sztukę. Dają dużo frajdy, a niewiele kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Super artykuł, mogę go z całego serca polecić. Odpaliłem kilka żuczków i wypadły rewelacyjnie. Jak na produkt gdzie 20szt. kosztuje zaledwie 4zł to huk maja naprawdę przyzwoity. jeszcze raz polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baster88 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 całkowicie się zgadzam z mpiwowskim! na prawde fajne są te żuki jak na tą cene. ja płace 1.20 za 6 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kixlox093 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Filmik mojego autorstwa - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 a ja mam pytanie... równają się one hukiem z krachmenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 No żuki są zaje..... najlepiej je włożyć do starego garnka xD :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgadzam się z przedmówcami. Żuki są warte swojej ceny (jeśli chodzi o fm.pl). Odpalałem je już wiele razy. Huk tak jak mówi benny10, podobny do Szoków, czyli troche głośniejsze od K0204. Można powiedzieć, że to taki mały krachmen xD. Na zabawę przed 0:00 idealne. Nie robą dużego zamieszania jak np. FP3new, ale huk przyzwoity. Polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenio 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 U mnie w Gliwicach w hurtowni "Pionier" rok temu paczka żuków kosztowała około 1.30zł. Kupiłem sobie 10 paczek i miałem w huk zabawy przed dwunastą. :mrgreen: Super są te petardy, bardzo głośne, zawsze je kupuję bo robią duże zamieszanie, polecam wszystkim te petardy, naprawdę świetne!Kiedyś, jak pierwszy raz w życiu miałem przyjemność odpalać te petardy, rzuciłem 5 metrów od siebie, bo było na nich napisane "wirujący bączek" i wtedy myślałem że na serio to jest "wirujący bączek". Potem żałowałem, bo się wystraszyłem jak cholera i piszczało mi w uszach z 5 minut chyba... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Bardzo dobre petardy,nawet bas spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawinet 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Filmik zuka mojego autorstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dziwne... przed siwtami kupowalem te zuki w opakowaniach po 6szt i mialy fontanne i pozadny huk a teraz kupilem 2x opakowanie po 20szt za 4zl i sa beznadziejne !!!slabsze od korsarza i nie ma tego wulkanu (jesli mozna to bylo tak nazwac )jestem zawiedziony bo praktycznie stracilem 8zł juz lepiej bylo kupic korsarze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalWWA 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Słabiutkie te żuki... Kilka lat temu były lepsze. Wiecej ich już nie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Gorsze od krachmenow...nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 K0204 z fontanną.Kiedyś waliły solidnie , teraz nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi