Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja zamówiłem sobie parę paczek chyba 6 za 2.99 chyba z fm za 20 sztuk. Do zabawy się nadadzą. Nie spodziewam się niczego wielkiego :)

• 1 month later...
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coś jak by FP3 xd, ale nie to samo huk dużo słabszy ogólnie słabo już wypadają żuki podoba mi się ich fontanna na początku ;)

• 5 weeks later...
Posted

Super petardy moim zdaniem najlepsze pod względem:
1.Efekt
2.Cena
3.Huk

Posted

Super petardy moim zdaniem najlepsze pod względem:
1.Efekt
2.Cena
3.Huk

Zartujesz?
  • 3 weeks later...
Posted

Wczoraj jak puszczalem pare sztuk to byly bardzo fajne, na początku trochę czekania, później fajne światełko i bum ;)

Posted

Zartujesz?

a znajdziesz lepsze petardy 6 sztuk za 1.50? wg mnie bardzo dobre,najlepsze petardy hukowe w tej cenie :lol:
Posted

a znajdziesz lepsze petardy 6 sztuk za 1.50? wg mnie bardzo dobre,najlepsze petardy hukowe w tej cenie :lol:

Za 1.7 moge miec 12 sztuk K0204, ktore sa silniejsze od zukow.
Posted

moje tez były bez fontanny ... a o huku nie bede nic mówił ... dno

Posted

To oplaca sie je kupowac czy nie ? Wasze odpowiedzi sa tak zroznicowane ze juz nie wiem co o nich sadzic bo sam osobiscie nigdy ich nie mialem.

Posted

moje tez były bez fontanny ... a o huku nie bede nic mówił ... dno

Nie będę już dziś nagrywał. Ale zobaczysz czy takie dno jak nagram Żuka vs fp3s. :)
Posted

Miałem dziś iść i nagrać właśnie parę sztuk jednak z powodu Kevina w Polsacie wystąpiły pewne bardzo ciężkie do pokonania przeszkody. Możliwe, ze jutro je nagram i udowodnię Wam jakie to bardzo fajowe petardy i zwrócę honor dla KOMETY!

Posted

To oplaca sie je kupowac czy nie ? Wasze odpowiedzi sa tak zroznicowane ze juz nie wiem co o nich sadzic bo sam osobiscie nigdy ich nie mialem.

bierz je! bardzo dobre petardy huk taki sam jak w FP10 http://www.youtube.com/watch?v=rcNU6wgsX3I
Posted

Mam dwa filmiki, jednak daje tylko jeden narazie
http://www.youtube.com/watch?v=2m7WVJ7FwnY
Na drugim jest wiekszy huk

Pamiętajmy,że film nie odwzorowuje rzeczywistego huku,tylko idiota kieruje sie opiniami petard hukowych ogldajac film na yt. <_<
Posted

Pamiętajmy,że film nie odwzorowuje rzeczywistego huku,tylko idiota kieruje sie opiniami petard hukowych ogldajac film na yt. <_<

No nie tylko idioci, zresztą napisałem, ze jest owiele lepszy, wiadomo, ze nie mam bardzo dobrego specjalistycznego sprzętu(jak większość) i nie mogę tego nagrać jak w orginale jednak mogę pokazać o co chodzi z petarda chociaż trochę.
Posted

No nie tylko idioci, zresztą napisałem, ze jest owiele lepszy, wiadomo, ze nie mam bardzo dobrego specjalistycznego sprzętu(jak większość) i nie mogę tego nagrać jak w orginale jednak mogę pokazać o co chodzi z petarda chociaż trochę.

to lepiej nic nie nagrywaj jak masz zamiar tak nagrywać
Posted

Zuk nie jest zadna nadzwyczajna petarda. Jest wiele lepszych i oplacalniejszych o niej. Mialem je juz kilka razy.

Posted
Zuk nie jest zadna nadzwyczajna petarda. Jest wiele lepszych i oplacalniejszych o niej.

Żuk jest wyjątkowy patrząc na cenę i ilość jaką za nią dostaniemy a także dobry efekt samego produktu. Huk mają naprawdę przyzwoity jak na takie maleństwa. Tyle mogę powiedzieć, polecam ten artykuł. Za taką cenę trudno chcieć więcej. :rolleyes: Jak nie wierzycie to spytajcie się vela. Też miałem opory co do Żuków, odpaliłem pierwszy i zmieniłem zdanie.
Posted

Co do żuków zawsze nimi strzelałem jak nie wiedziałem nic o świecie :lol:
U mnie paczka żuków 10 zł hahaha, żałuje że nie zamówiłem na fm :(

Posted

Żuk jest wyjątkowy patrząc na cenę i ilość jaką za nią dostaniemy a także dobry efekt samego produktu. Huk mają naprawdę przyzwoity jak na takie maleństwa. Tyle mogę powiedzieć, polecam ten artykuł. Za taką cenę trudno chcieć więcej. :rolleyes: Jak nie wierzycie to spytajcie się vela. Też miałem opory co do Żuków, odpaliłem pierwszy i zmieniłem zdanie.

Moje zuki strzelaly bardzo slabo jak na swoja cene, dlatego takie moje zdanie.
Posted

No a u mnie po 7 zł ale można pobawić się troszkę przed wieczorem :D

• 8 months later...
Posted

kupiłem ostatnio 2 paczki na speedzie i się nie zawiodłem.20 już wystrzelone, a w drodzie jeszcze jedna paczka. :D

• 1 year later...
Posted

Dobre petardy lecz zawiodłem się na nich jak otrzymałem 5 paczek po 20 sztuk z fm. Zacznijmy od tego że kolega kupuje w jakimś markecie/spożywczym żuki pakowane po 6 sztuk.
Teraz porównam wam to co ja kupiłem a to co on:
moje miały słabszy huk i flarę, posiadały dużo krótszy lont i mniej tej bibułki (ale to mało ważne).
Różnica w efekcie była znaczna ale kolega zapłacił za 6 petard 3 zł a ja za 20 6zł :) Nie wiem czy jakość wykonania ma się do opakowania czy roku produkcji (moje były późniejsze - nowsze).
Czekam na wasze opinie ja to ma się do tego roku ;)

• 4 months later...
Posted

Jak dla mnie słabiutkie... bardzo się na nich zawiodłem EX1 jest głośniejszy i o wiele bardziej opłacalny do EX2 to nawet nie ma co porównywać miazga ;D(na korzyść EX2)