papka93 0 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Tutaj piszemy o naszych zainteresowaniach dobra ja zaczynamJa interesuje się parkour'em, break dance'm, chemią itp.Słucham hip-hop'u i rapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian 0 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Moje zainteresowania:-Modele R/C-Rowery (DH, Dual, 4X. FR, Dirt)-Fajerwerki-Informatyka (Internet, komputery) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt3k 0 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja interesuje sie oczywiście komputerami[hardware i internet], piłką nożną [stoper ], myślistwem ;d. No to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja jestem wielkim fanem od 5 lat sportu Żużlowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja interesuje się muzą. Słucham głównie muzy lecącej w radiu ESKA. Niestety nie gram na żadnym instrumencie...oprócz na flecie bo kazali się w szkole nauczyć :evil: . No i oczywiście jak większość osób na tym forum interesuję się fajerwerkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja interesuję się robieniem stron internetowych, często w zaawansowanych technologiach flash, php, css........ jeszcze kolarstwem I zwierzakami ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 no dobra niech bedzie ze admin tez sie wypowie, zeby bylo widac ze przynajmniej cos robi :lol:Interesuje sie:- rowerami (4cross, dirt, street) moje nowe dziecko: www.fajerwerki.webd.pl/bike- fajerwerkami (kupnymi)- komputerami (php, html, linux, delphi, ogolnie uslugi internetowe) moimi dziecmi byly: www.vitawa.com (darmowy hosting-juz nieistnieje) i www.xhost.pl (platny hosting-juz nieistnieje) no i moze jeszcze radio www.webstacja.pl (tez juz nieistnieje) i inne pomniejsze projekty- kiedys byla to koszykowka- teraz troche silownia i worekaha nielubie piwa(zaslabe jak dlamnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Moje zainteresowania:- fajerwerki- gry komputerowe- motoryzacja- modele- zabawa ogniem- wyśmiewanie się z Chucka Norrisa (tymczasowe zainteresowanie)- z muzyki : techno, pop, rock, metal i wszelaki hardcore, muzyka z gier , a z pozostałych pojedyncze piosenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Maine intereste:1. Trial rowerowy2. Fajerwerki3. Gry komp.4. Strzelectwo5. Silownia6. Chodzenie do MCdonalda :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Moje zainteresowania to :-rowery-narciarstwo-komputery i gry (informatyka)-Pirotechnika-Muzyka (metal , techno itd.)-motoryzacja i działy pokrewne-II wojna światowa-I wiele , wiele innych-nabijanie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Moje zainteresowania to:MuzykaFajerwerki takie kupowane Komputery i internet Noi to chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uk 0 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 moje zainteresowańa to:-fajerwerki :twisted: -broń :evil: -historia I oraz II wojny światowej :twisted: -modelarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Komputerami,rowerami i CS :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopsik92 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja jestem wielkim fanem od 5 lat sportu Żużlowego Witam !! Ja jestem nowy i interesuję się sportem żużlowym (ZkŻ Zielona Góra), parkurem,komputerami i oczywiście fajerwerkami wszelkiej maści !! :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja interesuje się oczywiście fajerwerkami, kolarstwem, snookerem, sportami zimowymi i komputerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja oczywiście fajerwerki(kupne) i pirotechnika(ogólnie), żużel(CKM Złomrex Włókniarz Częstochowa), kolarstwo, akwarystyka i wiele wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Interesuje się:komputeramigrami kompuerowymifajerwerkami kupnymipiłką nożną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uk 2 0 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 interesuje sie fajerwerkamimodelarstwemi chodzeniem z wykrywaczem po lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio 1 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Ja interesuje się parkourem -fajerwerkami-chodzeniem do sklepów gdzie są fajerwerki itd. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Moje zainteresowania: -fajerwerki(kupne)-motoryzacja-komputery(gry komputerowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszon 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 -fajerwerki(itp.)-rolnictwo-piłka nożna-gry komputerowe(wybrane)-motoryzacja-rozmowy o przysłowiowej d++e maryni-piłka ręczna A reszta zależy od sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek609 1 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 No to tak:-)-fajerwerki szczegolnie petardy-gry online-troszke parkour-muzyka(techno i prawie wszytskie odmiany)-fajerwerki -fajerwerki-no i moze fajerwerki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirofan 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 widze ze moj poprzedni smialy post o pilce noznej zostal wywalony :roll: Moje zaintersowania:pilka noznaf-a-j-e-r-w-e-r-k-i z T-r-o-p-i-c-a i inne dobrebalkanyrosja historiapolityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaczysko 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 SPORT (uprawiam czynnie oraz chodzę na mecze) to mój żywioł :twisted: A z was ktoś uprawia coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanczyk93 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 interesuje się:-piłką nożną-hokej-wrestling(WWE)-fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi