mantis 546 Autor Opublikowano 5 Listopada Gatlingi stroboskopowe białe CB161 Shooter White od Color Bum / Zom Bum. Fajne gratisy u tego Andrzeja jak na taką wartość zamówienia. piroandrzej.pl Cytuj
mantis 546 Autor Opublikowano 11 Listopada Dostawa kolejnych circoblitzów i wodospadów. fajerwerkibiegun.pl 2 Cytuj
mantis 546 Autor Opublikowano 14 Listopada Kolejny, piąty już wodospad oraz PXB2141 Mini Crack (Piromax) będący odpowiednikiem C1008CC Colorful & Crackling Comet (Klasek). Ta druga, którą również mam, tylko z innego zakupu, jest tańsza od Mini Cracka, ale za to coraz mniej dostępna w Polsce. taniefajerwerki.pl 1 Cytuj
Grvby 180 Opublikowano Piątek o 16:05 Chyba bardzo Ci się spodobały te wodospady Efekt wydaje się bardzo ładny fajnie by było przed głównym pokazem coś takiego odpalić. Masz w swoim zestawie kilka perełek m.in. Hukowe rakiety Fireball czy piszczącą wyrzutnie od Funke. Wróciło cyrko-wróciła zabawa. Jeśli tylko nowe lupo będą tak dobre jak stare to na pewno będzie głośno 1 Cytuj
Moloch 182 Opublikowano Piątek o 16:38 To samo chciałem pisać, był rok silentów, był rok huku, a teraz jest rok wodospadów? Musisz kupić koniecznie wyrzutnię Triplexa Waterfall choć to nie wodospad w rzeczywistości 1 Cytuj
damian7878 101 Opublikowano Niedziela o 15:19 W dniu 14.11.2025 o 16:01, mantis napisał(a): Kolejny, piąty już wodospad oraz PXB2141 Mini Crack (Piromax) będący odpowiednikiem C1008CC Colorful & Crackling Comet (Klasek). Ta druga, którą również mam, tylko z innego zakupu, jest tańsza od Mini Cracka, ale za to coraz mniej dostępna w Polsce. taniefajerwerki.pl Oglądając Twój temat nabrałem ochotę na zakup wyrzutnii z efektem wodospadu jeszcze w tym roku. Ta xf2017 wygląda na kozacką Cytuj
mantis 546 Autor Opublikowano 6 godzin temu Największe zakupy w tym roku. Miały być większe, tylko ktoś wykupił mi Tracę Valencianę 25 metrów od El Gato / Jorge. Gatling CB162 Shooter Glittering (Red) od Color Bum okazał się być trochę krótszy niż mi się wydawało, natomiast SF2020 Gatling White Strobe od Maxsema przerósł swoim rozmiarem moje oczekiwania. Petardy stanowiły gratis, a kolejne gratisy w tym sklepie są odblokowywane po przekroczeniu kolejnych progów wydatków. Nie wziąłem jedynie diabełków, które mi przysługiwały, bo nie chcę mieć za dużo chrustu. pirozone.pl Cytuj
lukaszek555 6 Opublikowano 1 godzinę temu @mantis Uważaj na Wolfy, lont lata tam luźno w komorze razem z tym białym fragmentem (nie wiem co to) i często są niewypały. Najlepiej zdjąć tę etykietkę dla pewności i przed odpaleniem wcisnąć ręką lont do końca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi