Bartosz 44 Posted November 19 (edited) Psy szczekają, karawana jedzie dalej - czyli przygotowania do Sylwestra 2024. Moją uwagę przykuły profi nowości od Triplexa, więc kilka sztuk musiało znaleźć się w stuffie, a kolejne już mam na oku, więc ich kolekcja z pewnością się powiększy. JW31 lub inne gwizdki muszę mieć obowiązkowo co roku, bo nigdy mi się nie znudzi ten efekt. Smuggler dynamiczny i wali seriami, więc myślę, że zaprezentuje się elegancko. Kolejne aktualizacje wkrótce Edited November 19 by Bartosz 1 Quote
mantis 442 Posted November 19 Kierunek jak najbardziej dobry, bo również zainteresowałem się serią Triplex Profi, jest tam w czym przebierać. Z drugiej strony wyrzutnie z tej serii wołają troszkę wyższe ceny niż te, do której przyzwyczaił nas importer Triplex. Quote
Grvby 150 Posted November 19 Same zawodowe wyrzutnie nie ma co Crazy Whistling Comets to już klasyk klasyków, szkoda tylko że jego cena nie jest klasyczna. Quote
Bartosz 44 Author Posted Wednesday at 12:58 PM Blakfrajdejowe zdobycze. Wpadło trochę Tropica, do którego mam sentyment, bo od niego zaczęła się moja przygoda z piro. JW408 klasyk, który nigdy się nie znudzi. Wena staruszka z 2018r. Piromaxowe PRO, ale co ciekawe są to tegoroczne nowości 8N i 13N. Na yt są filmiki tzw. tymczasowe, być może demo nagrane u Chińczyków, bo walą bardzo mocno jak na kaliber 25 i 20 mm, a w realu okaże się już niedługo. Czekam jeszcze na jedno zamówienie m.in. z kalibrami 38mm. Do sylwka pewnie jeszcze coś wpadnie. 1 Quote
Mitaś 5 Posted Wednesday at 01:12 PM Przepiękny arsenał Bartoszu Jak zawsze stuff na grubooo. Jest i Tropic - Storm of fire, miałem na ostatniego sylwestra, chmura cracklingu przepotężna niczym nie ustępował wielkością efektu tym którym pamiętam z Samum. 1 Quote
mantis 442 Posted Wednesday at 01:37 PM Miło wiedzieć niegdyś bardzo popularną serię PX-PRO. XB2003 również u mnie w stuffie. Quote
Recommended Posts