Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Psy szczekają, karawana jedzie dalej - czyli przygotowania do Sylwestra 2024.

Moją uwagę przykuły profi nowości od Triplexa, więc kilka sztuk musiało znaleźć się w stuffie, a kolejne już mam na oku, więc ich kolekcja z pewnością się powiększy. JW31 lub inne gwizdki muszę mieć obowiązkowo co roku, bo nigdy mi się nie znudzi ten efekt. Smuggler dynamiczny i wali seriami, więc myślę, że zaprezentuje się elegancko.

Kolejne aktualizacje wkrótce :)

I5jmQ1F.jpeg

Edited by Bartosz
  • Like 1
Posted

Kierunek jak najbardziej dobry, bo również zainteresowałem się serią Triplex Profi, jest tam w czym przebierać. Z drugiej strony wyrzutnie z tej serii wołają troszkę wyższe ceny niż te, do której przyzwyczaił nas importer Triplex.

Posted

Same zawodowe wyrzutnie nie ma co :) Crazy Whistling Comets to już klasyk klasyków, szkoda tylko że jego cena nie jest klasyczna. 

Posted

Będę bacznie się przyglądał, rok temu stuffik był miodek :)

• Like 1
Posted

Taki zestawik wleciał. Triplex póki co number one 🥇

xkYGUmL.jpeg

• 2 weeks later...
Posted

Blakfrajdejowe zdobycze.

Wpadło trochę Tropica, do którego mam sentyment, bo od niego zaczęła się moja przygoda z piro. JW408 klasyk, który nigdy się nie znudzi. Wena staruszka z 2018r. Piromaxowe PRO, ale co ciekawe są to tegoroczne nowości 8N i 13N. Na yt są filmiki tzw. tymczasowe, być może demo nagrane u Chińczyków, bo walą bardzo mocno jak na kaliber 25 i 20 mm, a w realu okaże się już niedługo. Czekam jeszcze na jedno zamówienie m.in. z kalibrami 38mm. Do sylwka pewnie jeszcze coś wpadnie.

ipnDDhu.jpeg

• Like 1
Posted

Przepiękny arsenał Bartoszu 💪 Jak zawsze stuff na grubooo. Jest i Tropic - Storm of fire, miałem na ostatniego sylwestra, chmura cracklingu przepotężna niczym nie ustępował wielkością efektu tym którym pamiętam z Samum. 🙂

• Like 1
Posted

Miło wiedzieć niegdyś bardzo popularną serię PX-PRO. XB2003 również u mnie w stuffie.

Posted

Kolejne konkretne zamówienie👌