PiroNeo 2 Share Posted January 4 Mam pytanie, zauważyłem coraz więcej jest tego na yt PL odpalajacych f4 i pytanie czy przy odpalaniu możemy śmiało wrzucać czy jest szansa że dobiora do naszej du.. ?? Gdy nie odzywamy się podczas nagrywania i nie uchwyca nas kamera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mpiwowski 169 Share Posted January 4 A myślisz, że jak wrzucasz cokolwiek to jesteś anonimowy? xD Nawet ten temat co napisałeś to da się dojść do Ciebie i skąd był wysłany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moloch 104 Share Posted January 4 Moim zdaniem to głupota jest, samemu kręcić na siebie bata i wrzucać do neta filmy odpalając F4. W necie nie jesteś anonimowy w żadnym wypadku. Niby jest darknet itp ale już nawet tam nie ma co liczyć na anonimowość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KrychFire 82 Share Posted January 4 Jeden "jupiter" już miał wjazd na chatę smutnych panów. I co z tego wynikło? Prokuratur na głowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wapster 0 Share Posted January 4 A myślicie że ja niemam obowiązku udostępnienia danych? Jak przychodzą do mnie panowie z nakazem sądowym... Mam i udostępniam. A dlaczego w dziale bazar jest obowiązek meila i telefonu? Aby mieć mniej takich pism, aby sami mogli sobie poszukać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PiroNeo 2 Author Share Posted January 4 No o to właśnie chodzi przez to bardzo mnie dziwi że jest coraz więcej odważnych. Tam nie będę wymieniał nazwy kanałów ale niektórzy już parę lat wrzucają f4 I nadal to robią jak słyszałem ile machony zaplacil do tego ile stresu, ciagania po sondach to nie jest tego wart. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LudwiczekR 13 Share Posted January 5 Jak to nie można odpalać F4? Ja w telefonie na aplikacji "Simulator of pyrotechnics 4" (wersje 1 do 3 również polecam) strzelam z szelek 12'' i nawet własny pokaz mogę stworzyć. Fajna zabawa i wciąga. I smutni faceci mogą mi naskakać A może przyjdzie nam kiedyś doczekać czasów że tylko wirtualny kontakt z fajerwerkami nam pozostanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 k4n4li4 276 Share Posted January 6 W dniu 4.01.2023 o 07:46, PiroNeo napisał(a): Mam pytanie, zauważyłem coraz więcej jest tego na yt PL odpalajacych f4 i pytanie czy przy odpalaniu możemy śmiało wrzucać czy jest szansa że dobiora do naszej du.. ?? Gdy nie odzywamy się podczas nagrywania i nie uchwyca nas kamera lachony myślał, że może i mu wjechali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PiroNeo 2 Author Share Posted January 7 Ja ale machony wstawiam je do wanny xD jakoś tego nie pokazywał chował itd A ci Pany robią to ofen nagrane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
PiroNeo 2
Mam pytanie, zauważyłem coraz więcej jest tego na yt PL odpalajacych f4 i pytanie czy przy odpalaniu możemy śmiało wrzucać czy jest szansa że dobiora do naszej du..
?? Gdy nie odzywamy się podczas nagrywania i nie uchwyca nas kamera
8 answers to this question
Recommended Posts