maxior 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Piccolo jak piccolo...to jest chyba tradycja xD.Kupowałem je po 69gr paczka i zakupiłem sobie chyba 7 czy 6 nie pamiętam,ale miałem duzo Big corsair'ow i KO204 i zostały mi 4 paczki więc na drugi rok zaopatrze się tylko w 3 paczki.Nie robia dużego zamieszania ale taki koleś podrzucił mi korsarza jak zawiązywałem buta i dosć mocno trzasło miałem przez 30 sec pisk w uszach,a to dlatego,że byłem pochylony dość nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Mialem ich w tym roku 10 paczek xD ja sobie nie wyobrazam bez nich sylwka, robie z nich karabinki - 20strz, 30strz itd. fajnie jest po zapaleniu 2sekundy trzymac w rece i wlozyc pod snieg wtedy taki fajny gejzer jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaj5 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ja najwięcej kupiłem se 11 paczek..Ale to hujnia mało...W przyszłym roku kupie ze 40 jak mówiłem tylko kase trza bedzie uzbierać xDJescze bede miał w sierpniu ale na odpustach za 3 zł./paczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Na tego sylwka kupiłem 2 paczki na następnego kupie 4.Ja zapalałem od zapalniczki większość poszła z balkonu niektóre w nowy rok w dzień jak byłem na spacerze z rodzicami :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Petardy fajne do postrzelania przed sylwkiem to były moje pierwsze petardy. Na sylwka nigdy ich nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 No one są super (60 sztuk)a co do tych drugich większych (20 sztuk) to one mają większy huk czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Te K0202 mają większy huk, a te Hestiowe mają dodatkowo bączek.W tym roku miałem tylko 1 paczkę pikolo :-( w tym kupię 10 :-D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Z Piccolo to można się pobawić co najwyżej :roll: np. 10 paczek na wulkana,10 paczek na karabinek i 10 paczek do postrzelania,u mnie były w dniu sylwka za 20 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnykieC 0 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Ja tam kupuje około 6 paczek piccolaków i z 3 bede robił krabinek .Polecam piccolaki bo z nimi fajna zabawa jest zawsze zasiadają mój stuff co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horonak 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Nie wyobrażam sobie bez nich Sylwestra. W zeszłym roku miałem około 9-10 paczek i 2 zostawiłem sobie na wakacje :grin: Ale w tym roku też kupuje z 10 albo nawet i więcej (może 15) :mrgreen: . Krótko mówiąc z piccolakami zawsze fajna zabawa. Każdemu polecam te petardy jest ich 60 i kosztują u mnie max 1zl ale przeważnie je kupywałem za 0,79gr :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Są dośc opłacalne,i można śmiało kupowac po 10 opakowań :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 W tym roku za bardzo nie opłaca sie ich brać.Paczka ma 50 sztuk i za jedna dalem 1.00.Lepsze sa komety na fm 60 szt. 50 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 te komety już dziś odpaliłem 2 paczki;) i zabawa była świetna wszyskie wypaliły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 U mnie w Kauflandzie piccolaci są po 1.49. 60 sztuk, bez draski i pudełko nie jest sklejone więc łatwo je zgubić. Mam pomysł aby skleić ze sobą 10 sztuk, co się mieści na drasce od zapałek. Tylko pytanie czy wszystkie naraz się zapalą, bo widzę, że trudno tak odpalić. Od samego wybuchu jednego, drugi wybuchnie czy może też się połamią albo polecą w moją stronę i ups? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Mam pomysł aby skleić ze sobą 10 sztuk, co się mieści na drasce od zapałek. Tylko pytanie czy wszystkie naraz się zapalą, bo widzę, że trudno tak odpalić. Od samego wybuchu jednego, drugi wybuchnie czy może też się połamią albo polecą w moją stronę i ups? To nie jest dobry pomysł. Na pewno wszystkie nie odpalą. Jeżeli chcesz mieć karabinek to już lepiej ułóż popularne słoneczko, albo zrób karabinek z lontu i taśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Słoneczko to nie wiem jak wygląda, prosiłbym o foto. Dzisiaj takie coś wymyśliłem i myślę, że raczej wszystkie odpalę jak postawię na jakimś murku Planuję zrobić 120 petard na sylwka, lecz musiałbym zgiąć te sztuczne ognie w jednym miejscu co może być problemem gdyż podczas odpalania te 12 ogni może mnie poparzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Wątpie że wszystkie odpalisz, lepiej słoneczko lub lontem. Albo zamiast lontu zimny ogień. Że obok siebie posklejać i do zimnego przyczepić ale za wolno zimne ognie się trochę palą. :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja jak robie to taki jakby stadion Coś na wzór stadionu a do środka wsypuje proch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Słoneczko to nie wiem jak wygląda, prosiłbym o foto. Ajjjj. :co_jest: :grin: Słoneczko polega na tym, że układasz petardy główkami do środka. Tak jakbyś miał 2 zł na środku i głowkami dokładał do tych 2 zł w ten sposób by stykały się one z monetą. I układasz tak do okoła okręgu monety. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Do taśmy trzeba dosyć drogiego lontu (w stosunku do piccolaków), a słoneczko trzeba układać, no chyba, że przykłeję je do papieru i mały pożar. Jak dobrze pamiętam to nie raz widziałem jak ludzie zimnymi ogniami podpalali rakietki, tak więc taka jeden raczej podpali 10 petard, które także same od siebie się podpalą. Skleję, zobaczę i nagram, i wam powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Słoneczko to nie wiem jak wygląda, prosiłbym o foto. Dzisiaj takie coś wymyśliłem i myślę, że raczej wszystkie odpalę jak postawię na jakimś murku ObrazekPlanuję zrobić 120 petard na sylwka, lecz musiałbym zgiąć te sztuczne ognie w jednym miejscu co może być problemem gdyż podczas odpalania te 12 ogni może mnie poparzyć. Takim sposobem większość z petard nie wypuchnie bo wybuchnie pierwsza i rozerwie te ktore ja otaczaja...najlepiej sloneczko i pozniej po odpaleniu dla pewnosci kopnac je albo ustawic jedna kolo drugiej tak jak karabinek i podpalic korsarzem np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexandro96 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 te petardy są swietne w sylwka 4 paczki wywaliłem, nie polecam zapalania od draski po sporo sie nie zapala a od zapałki wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Słoneczko to nie wiem jak wygląda, prosiłbym o foto. Dzisiaj takie coś wymyśliłem i myślę, że raczej wszystkie odpalę jak postawię na jakimś murku ObrazekPlanuję zrobić 120 petard na sylwka, lecz musiałbym zgiąć te sztuczne ognie w jednym miejscu co może być problemem gdyż podczas odpalania te 12 ogni może mnie poparzyć. nie rób tak bo ci to nie wyjdzie... ułóż to w karabinek lub odpal to co masz zwyklą zapalniczką... masz na to 7 sec a nawet 8sec po odpaleniu 1 petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Wogole nie mam juz zadnej przyjemnosci z odpalania ich,nudza sie po latach.Za rok tylko karabinki ew. jedna paczka symbolicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parcian 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mogą być w takiej cenie, dobre do karabinków. A co do odpalania karabinków to polecam zapalić dezorodant i w 2 sekundy wszystko się zapali. Testowałem ten sposób odpalania i wszystkie się od razu zapaliły. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi