KORSARZ 1 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 W odpowiedzi na wypowiedź użytkownika KAMELEON chciałbym tylko stwierdzić, że nie prowadzimy sprzedaży rur nie będących w kompletach z fajerwerkami. Dlatego oskarżanie nas o jakikolwiek szantaż jest niezasadne. Jeśli mamy możliwość dać komuś w coś w prezencie (jeśli jest taka potrzeba nawet rurę) musi być naszym klientem. Doskonale zdajemy sobie sprawę, iż mogą wystąpić nieporozumienia w komunikacji z osobami zadającymi pytania szczególnie przez GG, dlatego właśnie jest to sprostowanie. Serdecznie pozdrawiam A.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ten sklep jest najlepszy w Internecie. Szata graficzna bardzo ładna, kontakt wspaniały, przesyłka TAŃSZA (20zł przy wpłacie na konto z kurierem i 25zł przy odbiorze), gratisy znakomite. Czego chcieć więcej? Ocena 11/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orumov 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Przyłączam sie do postu poprzednika. Zamawiałem w zeszłym roku, zamawiam również i w tym. Jedyny problem w tym, że na stronce oferty zamiast się pojawiać - znikają. Były rakiety Big Day (jeszcze wczoraj daje słowo :grin: ) - nie ma, jeszcze po sylwestrze 08/09 były MACROCOSMOSY I - jak zniknęły tak nie ma ich do dzisiaj, były rakiety Exclusive Collection, po moim zamówieniu zniknęły z witryny i również nie pojawiły się do dzisiaj. Albo rzeczywiście nie ma ich w magazynie, albo po pewnym czasie znikają, a stronka nie jest aktualizowana. Mimo tego i tak tam zamówię :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Strona jest 24 godziny na dobę aktualizowana. Musisz się przyzwyczaić, że czegoś brakuje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Może kupują na stan po kilka produktów i dlatego tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 A czy dalej istnieje możliwość darmowej wysyłki do krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kertoip 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 A czy dalej istnieje możliwość darmowej wysyłki do krakowa? Jak na stronie sklepu jest tak napisane to chyba tak jest "Dla zamawiających z Bielska-Białej i Krakowa dowóz gratis !!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orumov 0 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Najbliższe dostawy: - Kometa - dziś (tj. 06.11.09)- Jorge - 13.11.09Wiadomo jak to z towarem, nie wyklucza sie drobnego opóźnienia, ale do połowy miesiąca wszystko powinno być w magazynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Troszeczke ale bardzo mało się zawiodłem bo zamiast Cyrkoblitz z Jorge JM01 dostałem z Komety P7022(1). Przesyłka przyszła dosyć szybko w piątek zamiawiałem a w środe przyszła (przez weekend dopiero w środę). Wszystkie produkty były, niczego nie brakowało i fajerwerki nie były połamane itd. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Właśnie złożyłem u nich zamówienie na "próbę". Zamówiłem sobie JW90, Condora i Samuraja. Jestem pozytywnie zaskoczony obsługą klienta nawet w niedzielę, nie było problemu z dogadaniem się na GG. Najlepsze jest to, że paczkę mam mieć już jutro.Wahałem się między tym sklepem a fajerwerkimarket.pl. Ceny właściwie takie same, ale jest kilka bonusów tutaj. Jako, że mieszkam w Krakowie mam dostawę gratis (oszczędność 24 zł w stosunku do fm), 2 obsłużyli mnie w niedzielę i 3 mięli wszystko co chciałem na stanie. Jak dojedzie paczka powiem w jakim stanie dojechała i czy wszystko było ok...fpsEDIT# Paczka doszła, jako gratis dostałem 2x Rapid Saturn z Komety tak, że nie jest źle. Bardzo dobry kontakt i ogólne wszystko w nienagannym stanie. POLECAM!!! Niedziela zamówienie -> poniedziałek paczka z dostawą gratis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek711 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Paczkę dostałem Wczoraj Wszystko zgodne do tego co zamówiłem zero zmieników jako Gratis P7048 THUNDER KING Z KometyBardzo Dobry Kontakt Miła Obsługa Dostawa Gratis Kraków-Bielsko-Biała POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin09 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jak dodaje do koszyka i chce zamówić to tam jest podatek. podatek mam tez liczyc do sumy zapłaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 nie ;/;/ podatek jest wliczony w cene zakupu czyli BRUTTO,liczysz ten większy koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin09 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 aha. No dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek19680 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mam pytanie , jeśli zamówiłbym 24 grudnia paczkę to kiedy mógłbym ją otrzymać ? Doszła by przed sylwestrem ? Aha , jestem z Białegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin09 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja też takie pytanie. Tylko że jestem z Gniezna.Edit: Powinna dojść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek19680 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Się pytam bo niechce dostać paczki po sylwestrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepeTARNOW 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 też zamawiałem dzisiaj i na gg potwierdzili, że na 100% dojdziezresztą jak widzisz na stronie jest napisane, że do 26 grudnia tylko przyjmująwięc jak na moje oko zamawiając 26 grudnia też będziesz miał na 100%, data ta jest wprowadzona naumyślniew zasadzie to nie byłoby różnicy czy zamówiłbym dziś czy w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banba 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 no ja zamawiałem wczoraj za 5 minut 22 :cry: i na poczte mi jeszcze nic nie przyszło :roll: ktos tak jeszcze miał? :mrgreen: bo nie wiem wkoncu czy przesyłka bedzie czy nie bedzie jak tak to zrobie wieksze zamówienie na fm dzisiaj bo 170zł piechotą nie chodzi xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin09 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja zamawiałem 25 jakoś pod wieczór.Dziś przyszedł email 2 że zostało anulowane i dzwonili do mnie. ALe sie wku.r**łem.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Co Wy ludzie się dziwicie, obudziliście się 25 grudnia że musicie kupić fajerwerki przez internet, no bez jaj. Skoro anulowali to wiedzą że na 100% nie dojdzie na czas a jak by nie doszło to wtedy był byś wkurzony... Pozostają ci tylko supermarkety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dokładnie, troche myślcie bo nikt na wasze zawołanie nie będzie latał, bo wy fajerwerki sobie chcecie kupić.Kupuje sie z tydzień przed świętami i nie ma wtedy problemów! Koniec użalania sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 W tamtym roku kupilem na FM 27 grudnia. Bez problemu doszlo dzien przed sylwkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepeTARNOW 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zamówiłem w wigilię popołudniu, zdawałem sobie sprawę, że wyślą dopiero w poniedziałek. I wysłali wczoraj, a właśnie byłem pod blokiem po odbiór przesyłki Dostałem całkowicie za darmo malutką wyrzutnię z komety P7205 ( wiecie coś o niej? ) mimo, ze suma moich zakupów wyniosła 89złfajnie ta P7205 fajna, jak na jej rozmiar wręcz bardzo fajna, nie spodziewałem się normalnego rozprysku tylko jakiegoś szitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORSARZ 1 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam SerdecznieSklep KORSARZ serdecznie zaprasza na szalone promocje jakie przygotowaliśmy dla naszych klientówSzczegóły na www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep Uwaga: liczba produktów ograniczona, promocja trwa do końca lutego lub do wyczerpania zapasów.Pozdrawiam Drużyna KORSARZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi