FireworksMaster 1 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ta postawa idealnie pokazuje mentalność polaków. Nie potrafią zrozumieć że ten JEDEN dzień jest ucieczką od szarej rzeczywistości która co dzień daje każdemu z nas w kość.Każdy normalny właściciel czworonoga w odpowiednim czasie udaje się z przyjacielem do weterynarza albo na terapię.Niestety bywa że pies jest mądrzejszy od właściciela.Ludzie nie potrafią zrozumieć że ten magiczny dzień jest dla wielu osób mekką bo jest to jedyny dzień kiedy są wolne, kiedy mogą robić to co kochają.Zgodnie z pani teorią należy również zakazać poruszania się każdym jednym mechanicznym urządzeniem od rowerów poprzez samochody po statki i samoloty bo w każdym typie transportu zdarzają się wypadki w których giną ludzie, dużo ludzi.Nie liczę na to że osoba tak wrogo nastawiona pirotechniki diametralnie zmieni swoje zdanie na ten temat ale mam nadzieję że chociaż odrobinę nauczy się cieszyć z tego co może zobaczyć tudzież usłyszeć w ten specjalny dzień.Pozdrawiam Jakub Cytuj
julita 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Powiem krótko- pisząc na tym forum "fanów fajerwerków" na pewno nie uzyska pani poparcia swojej wypowiedzi. Nie szukam sympatyków, ale może jakaś refleksja przebłyśnie choć u jednego z "podwórkowych fanów kanonad" Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Widać niektórzy jednak chcą pokazać, że są.Co do kup, to zamiast tutaj się uzewnętrzniać poszukalibyście innych stron. Mnie brudne chodniki również przeszkadzają i uważam, że każdy powinien po swoim zwierzaku sprzątać. W tej sprawie również głośno się wypowiadam na innych forach i nie rozumiem dlaczego każdego, kto ma w domu zwierzęta kojarzycie od razu z nieczystościami w miejscach publicznych.Nie jestem przeciwniczką pokazów wogóle, ale uważam, że powinny być kontrolowane. Ten jeden dzień w roku o którym piszecie, na moim osiedlu przeciągnął się już do 2 tygodni, a to przecież nie koniec.Ptaki uderzające na oślep w przeszkody widuję co roku. Mieszkam na 11 piętrze i obserwuję. Niektórym miłośnikom wystarzałów za to brak nie tylko wyobraźni, ale również zdrowego rozsądku i empatii tak przez Was wyśmiewanej (choć jak mniemam, chodzi tutaj pewnie o jakąś organizację - dobrze, że takie są).Co do wspierania handlu, to ciekawe czy przenajmniej sprawdzacie, gdzie Wasze cuda pirotechniczne zostały wyprodukowane.Mam nadzieję, że w tym roku fajerwerki nikomu nie pourywają rąk. Bo chyba nie zaprzeczycie, że sporo dzieci pada ofiarą bezmyślności dorosłych. Wszystkie fajerwerki na polskim rynku pochodzą z Chin, aczkolwiek spełniają wysokie normy bezpieczeństwa.Fajerwerki nie są niebezpieczne! To głupota ludzka powoduje wypadki! Większość powodują pijani dorośli, a również bezmyślni ludzie, nie czytanie instrukcji, czy chęć popisania się!Nikogo z nas Pani nie przekona, bo nie ma Pani argumentów. Cytuj
julita 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ludzie nie potrafią zrozumieć że ten magiczny dzień jest dla wielu osób mekką bo jest to jedyny dzień kiedy są wolne, kiedy mogą robić to co kochają.Zgodnie z pani teorią należy również zakazać poruszania się każdym jednym mechanicznym urządzeniem od rowerów poprzez samochody po statki i samoloty bo w każdym typie transportu zdarzają się wypadki w których giną ludzie, dużo ludzi.Nie liczę na to że osoba tak wrogo nastawiona pirotechniki diametralnie zmieni swoje zdanie na ten temat ale mam nadzieję że chociaż odrobinę nauczy się cieszyć z tego co może zobaczyć tudzież usłyszeć w ten specjalny dzień.Pozdrawiam Jakub Raz jeszcze powtarzam, że nie jestem przeciwniczką pokazów wogóle, ale pseudopokazów w każdym możliwym miejscu.A ten jedyny dzień w roku, chciałabym aby trwał o kilkanaście dni krócej Cytuj
1qnBDG 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że w tym roku fajerwerki nikomu nie pourywają rąk. Bo chyba nie zaprzeczycie, że sporo dzieci pada ofiarą bezmyślności dorosłych. a my mamy nadzieję że te "pociechy" dzieci nie pogryzą btw. pociechą również przeszkadzją burzę . czepiajcie się ich. Cytuj
mpiwowski 183 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Raz jeszcze powtarzam, że nie jestem przeciwniczką pokazów wogóle, ale pseudopokazów w każdym możliwym miejscu.A ten jedyny dzień w roku, chciałabym aby trwał o kilkanaście dni krócej To też jest zaliczane do pseudopokazów? Bo odpalane w sylwestra:http://www.youtube.com/watch?v=W-bhSA4Yl_Q 1 Cytuj
julita 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wszystkie fajerwerki na polskim rynku pochodzą z Chin, aczkolwiek spełniają wysokie normy bezpieczeństwa.Fajerwerki nie są niebezpieczne! To głupota ludzka powoduje wypadki! Większość powodują pijani dorośli, a również bezmyślni ludzie, nie czytanie instrukcji, czy chęć popisania się! bingo Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 29 Grudnia 2011 ,,Mieszkam na 11 piętrze " Wnioskując z pierwszego postu ktoś pani dorzucił petardą na 11 piętro a mnie postów w uj ubiegło ; o Cytuj
julita 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 a my mamy nadzieję że te "pociechy" dzieci nie pogryzą btw. pociechą również przeszkadzją burzę . czepiajcie się ich. To trąb gdzie możesz jak widzisz delikwenta z psem bez kagańca.A wyładowania atmosf.zostawmy w spokoju Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 29 Grudnia 2011 A ja bym chciał, by ten dzień trwał dłużej niż 24h. Ja jestem za strzelaniem na poziomie z zachowaniem odpowiednich norm bezpieczeństwa. Cytuj
julita 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 a my mamy nadzieję że te "pociechy" dzieci nie pogryzą btw. pociechą również przeszkadzją burzę . czepiajcie się ich. To trąb gdzie możesz jak widzisz delikwenta z psem bez kagańca.A wyładowania atmosf.zostawmy w spokoju Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi