Wojciechuxd 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Niedawno ktoś wystrzelił piękną 9 strzalową kostkę i w oddali słychać pojedyncze huki,klimat coraz bardziej się rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ktoś odpalił 2 cale, jeśli się nie mylę to brutusa z lidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIREMIL' 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 No no w wigilie już zaczeli od hukowych , 1 dzien swiat jakieś rakietki , rzymiaki widzialem + dużo hukowych wiec nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Słychać i widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Przydałby się w mojej okolicy jakiś forumowicz,bo jestem sam i nikt nic na razie strzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Myślę ze dziś będzie :christmascool: :christmascool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekpirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Już zaczyna się co chwile jakieś huki a wieczorem kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Słychać i to co chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zaczęło się kostki lecą rakiety,hukowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daxler12 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Słychać i to co chwilę :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Tak słychać oczywiście bo odpaliłem przed chwilą rakietę mad night,rzymiaka,parę bączków i petard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloremro 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 U mnie wczoraj po 22 ktoś odpalił 2x wyrzutnię 9 strzałów i kilkanaście petard xD Dzisiaj co chwilę strzały to się ceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Tylko pojawiło się piro w marketach to słychać strzały.To dobry znak.Czuć pomału klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciechuxd 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Strzelają i to nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 W tym roku jest bardzo fajnie, od dwóch dni conajmniej słychać coraz więcej wystrzałów, leci coraz więcej kostek, no powiem jest konkretnie, a ciekawe co będzie w Sylwestra - sieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 W bydgoszczy slychać i widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HastleR 3 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Powiem tak od 25.12 juz nawalaja konkretnie w moim miescie za duzo wariatow z piro nie brakuje . A w godz. 00.00 Jak na wojnie jest naprawde tego nie da sie opisac 120 osob na placach z balkonow .Plusy mieszkania na osiedlu 10tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merik 1 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 U mnie od około 2 miesięcy regularnie ktoś odpala sporo mniej więcej 2 razy w tygodniu. Dziwne, bo w ostatnich latach to cisza u mnie była totalna poza 'sezonem'. Jeśli to ktoś z tego forum tak się bawi w Gliwicach to niech się ujawni ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżejkob 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Coś tam już odpalają, głównie hukowe ale jakaś wyrzutnia też się pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Jedyne co słyszę to głosy ludzi pokroju empatii... Ale na szczęście 80% ludzi też po nicb ciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Dobrze jest właśnie usłyszałem pierwszy solidny huk ! petardy albo emitera kilka ulic dalej czuć coraz bardziej klimat zbliżającego się sylwestra z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nie no ludzie, za wcześnie jest by coś było słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 5 godzin temu, mpiwowski napisał: Nie no ludzie, za wcześnie jest by coś było słychać. Zgadzam się.Za szybko jeszcze.15 grudnia to ta data mniej-więcej kiedy zaczyna się ten okres strzelania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 u mnie już słychać... mnie xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 U mnie jak na razie cisza ale przed chwilą poszły w ruch kulki trzeszczące, zimne ognie, picollo. Także coś tam powoli zaczyna się dziać u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi