remik781 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Lipa bo wgl nie strzelają, musimy nadrabiać chłopacy! do roboty xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 pikolaka ktos stzrelił jak z psem byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroPiotr 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 U mnie cichutko, ale ja to nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Otwarli u mnie parę stoisk więc coraz częściej huki słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrm 2 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 4 minuty temu ktoś odpalił 6 rakiet efekty podobne do Perfectów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 U mnie cisza, jedynie ja kumplem coś postrzelam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Szok! O tej porze w mojej okolicy prawie nikt od kilku lat nie strzelał a tu proszę kosteczka poleciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Co kilka dni słyszę huki z oddali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Już powoli się rozkręca Wczoraj ktoś niedaleko mnie odpalił bardzo ładną wyrzutnie ok. 49 sh. o efekcie takim samym jak 1 seria z wyrzutni TXB852 X-Smart, same ''Crossetty'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bancobet 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Wczoraj ktos odpalil niedaleko jakas mocna bombe sam nie wiem co to moglo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopalacz2013 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 u mnie codziennie idą FP3 lub inne o podobnym huku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu9712 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jeszcze 2 tygodnie temu była totalna cisza, ale ostatnio prawie codziennie coś słychać, zwłaszcza rakiety i petardy. Rok temu było zdecydowanie ciszej i dopiero po świętach zaczęło się rozkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpiroman 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 U mnie ciebko sporadycznie coś usłysze ale to dzieci bawice sie pikolakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rangiz 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Z roku na rok gorzej. Chyba nawet młodym już się nie chce i siedzą na fejsach i w smartfonach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZawodowyFMX 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Standardowo jak co roku, tylko pikolaki :xmas_dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ciągle ciszaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 U mnie dają czadu na boisku ostatnio nawet ktoś strzelał z wyrzutni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 W mojej okolicy jak ja coś nie wystrzelę to nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barpek 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ciszaaa i to straszna Jedynie ja jakieś pikolaki bo zapalenie płuc i nie ma jak z domu wyjść ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 U mnie cisza jest praktycznie do sylwestra, ale potem jak witają nowy rok to armageddon na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIREWORKSmaN772 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 U mnie prawie codziennie lub codziennie słychać jakieś mocne petardy, wieczorem ktoś raz walnie z takiej mocniejszej, a tak to czasem jakiś pojedynczy wystrzalik - jakieś piccolo itp. P.S. Niedawno temu jakiś dosłownie "idiota" rzucił z wieżowca achtunga na przejście dla pieszych przy przystanku.. Zero myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 STRZELAJĄ cicho ale jednak :christmascool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dzisiaj huki w mieście cały czas + o 23 kostka myśle około 35/49sh którą miałem okazje podziwiać z okna JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak 11 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Strzelaja coraz czesciej, jakos od 2tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 No u mnie tata mówił że słyszał huki i widział spore rozbłyski. Teraz nikt nie strzela bo bardzo mocno wieje. A pozatym nic nie słychać. Raz tylko słyszałem jak coś w stylu cyrko leci do góry i wybucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi