mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Tylko taka jest różnica, że tutaj przy tych rakietach mamy dokładnie idealnie podany efekt, może tylko oprócz tych kolorowych gwiazdek, ale to 1/4 zestawu a przy tym przykładzie kolorowych gwiazdek to przecież oczywiste, że może tak naprawdę być każdy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ale my rozmawiamy o całym zestawie tych rakiet, więc jednak nie to samo. W thunderach wsyzsktie to są kolorowe peonie i crackling, zmieniają się tylko kolory peonii. A w tych perfectach, nawet jeżeli jedna tylko rakieta miała by brocade, to i tak by nie było to samo.BTW: Co tam ostatnio złowiłeś, jakąś burzę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Pokazałeś mpiwowski swoją niewiedze i teraz próbujesz wybrnąć przekonując wszystkich w swoje racje.Thunder i perfect to co innego , ale perfecty maja lepsze i bardziej zróżnicowane efekty.Mam 4 różne rakiety thunder(z poprzedniego roku zostały) i porównałem je z perfectami i są to różne efekty.Nie wiem czy jest dalszy sens robienie off topu(szczególnie przez moda) , jeśli już mam nadzieje to udowodniłem.Nie przekonuj już więcej nikogo w swoje racje , bo miałem thundery i to był sam cracling , a tu spotykamy sie z niesamowitym brokatem , który w thunderach był niespotykany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neone 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 fireman a w perfectach jest cracling?? i mają większe rozpryski?? jak tak to zamiast thunderów wezme perfecty... wogóle nie wiem czemu nikt mi ich nigdy nie doradził... na tym filmiku jest piękny efekt (prosze nie usuwać mojego postu ponieważ jest on na temat {żaden offtop}, dziękuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Na 12 rakiet 3 maja efekt craclingu.Efekt jst niesamowity , znacznie lepszy niż w JR31 , a do tego bardzo orginalny.Byłem zawiedziony , że nie kupiłem thunderów , ale teraz zmieniłem mój pogląd na temat tych rakiet.Efekt naprawdę jest wielki - większy niż w VooDoo (dzisiaj też jedną odpaliłem).Mogę je zdecydowani polecić , mimo iż testowałem tylko jedną sztuke(myślę , że przetestuję jeszcze pozostałe 3 , ale niczego nie obiecuję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neone 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 fireman jeśli będziesz testował to baaaardzo proszę o filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Postaram sie o taki jak teraz - dobrej jakości kręcony z dosyc daleka :mrgreen: Mam co do tych rakiet duże nadzieję , ponieważ biją one na łeb VooDoo(pzynajmniej narazie) o Fenixach nie wspominając.Ale pożyjemy , zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Kolejny filmik :Rakiety o efekcie multicolor i cracling : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neone 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 fireman postarałeś sie co do efektu to na łeb biją thundery więcej gwiazdek mają i na dodatek różne efekty wielkie dzięki fireman... jeśli będą w hurtowni bioreje na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Po pierwsze to po co dodajesz muzyke? Muzyka za głośno, a po drugie, to tak uciołeś ten efekt końcowy, że nie wiem co to jest za efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Film rakiety z niebieskim czubkiem - Silver glittering:KLIK!Sorry za słabą jakość :neutral:.na żywo efekt był ogromny (to widać po tym że aparat nie uchwicił całego efektu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 na żywo efekt był ogromny (to widać po tym że aparat nie uchwicił całego efektu) A nie mówiłem :razz: Rakiety są niesamowite.Za taką cene 12 rakiet o lepszym efekcie niz voodoo : To jest wiekszy hit niż Thundery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekk95 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Te rakietki są świetne . Najlepsze zółte - niesamowity crackling. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 a w jakim sklepie internetowym ona są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 mnie przypasil multicolor rakietki idealne na zabawe przed 12 jak i na sama 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekk95 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Wszystkie efekty są wspaniałe.Mój filmik niebieskiej rakietki:http://www.youtube.com/watch?v=-ggH-7eYHIk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Oto film rakiety z zielonym czubkiem:klikEfekt wiele większy niż moździerz z biedry niestety nie mam więcej filmów tych rakiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bardzo fajne, godne polecenia. Szczególnie jak ktoś lubi rakiety nie będzie rozczarowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny10 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Te rakietki naprawde maja super efekt , wie ktos moze ile kosztuja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ok 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Czy jest możliwość zakupu tych cudek w 3mieście ? Czy wie ktoś może czy dostane je w namiotach Top10 (FajerwerkiMarket). ? Bo akurat do tego namiotu sie wybieram co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Jaka jest cena hurtowa tych rakietek w tym roku?? Czy nadał stoją po 22,50 zł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Na tą chwile tak(cennik z maja 2009). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 A co lepiej wybrać Perfect czy Diabolo JR8 ? Diabolo tańsze o 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 W tunderach też miał być efekt identyczny co w perfectach a okazało się że jest dużo lepszy dlatego moim zdaniem powinieneś brać Perfecty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi