Erlick 1 Posted December 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xHS2FmBW43o Czerwony czubek ! Bardzo mi się podobał w szczególności na żywo:) Quote
velibrum 13 Posted December 13, 2009 Dzięki za filmik. Ładnie ukazuje moc tych niepozornych takiet. Perfecty będą stanowiły wyjątek rakietowy w moim stuffie i jestem pewny że się dobrze spiszą. Quote
firawerkoman 7 Posted December 13, 2009 Ja też już mamo jednego perfecta mniej w swoim stuffie. Odpaliłem rakietę z zielonym czubkiem. Jestem bardzo zadowolony z jej efektu. Moja ocena 10/10 Quote
xHESTIABUMx 0 Posted December 14, 2009 Erlick mi ta z czerwonym czubkiem się najmniej podobała, dlatego jedną z nich odpalę wbitą w ziemię :lol: najlepsza jest z zielonym, wielki brokat nisko opadający Quote
Erlick 1 Posted December 14, 2009 Po pierwsze to zależy od gustu.. Mi się mulitcolor bardzo spodobał Quote
roberto5455 0 Posted December 16, 2009 Filmik dzisiaj odpalonej rakiety z niebieskim czubkiem. bardzo dobre rakiety Quote
luxor 2 Posted December 17, 2009 Perfecty są bardzo dobrymi rakietami. Dzisiaj odpaliłem sobie rakietkę z zielonym czubkiem. Moim zdaniem najlepszy efekt jeśli chodzi o resztę rakietek z tego zestawu. Są jak najbardziej opłacalne. Moja ocena 6/6! Quote
roberto5455 0 Posted December 20, 2009 będe odpalał jutro jedną rakiete i zastanawiam się której filmik was interesuje. do sylwestra będą filmiki wszystkich. niebieska juz jest. jutro, w wigilie i 30 pójdzie po jednej jeszcze na spkojnie, bo w sylwka niewiem czy bede mógł krecic. jak zostane w domu to owszem, ale niewiadomo.takze pisac której filmik w miare dobrej jakości was interesuje EDIT:macie dzisiejszy filmik brocade efekt był mniejszy niz w niebieskiej rakiecie, ale utrzymywał sie naprawde długo (jak filmik skonczylem nagrywac wciaz było widac palące sie gwiazdki) Quote
Marcin_Pce 2 Posted December 22, 2009 a gdzie je można zakupić? Szukaj po sklepach , targowiskach w swojej okolicy ! Quote
LandsberG 0 Posted December 22, 2009 Mogę się założyć , jeżeli masz rynek w mieście , to jakiś koleś będzie je sprzedawał na sztuki albo coś. Tylko musisz dobrze poszukać . Quote
Marcin_Pce 2 Posted December 22, 2009 tak na rynku to one pewnie będą takie drogie, że... To kup inne :roll: Quote
Shiney 0 Posted December 22, 2009 a orientujecie się może czy na bazarach jakiś mógłbym je spotkać? tzn. na rynku Quote
Dako 1 Posted December 23, 2009 Na rynku sprzedają zazwyczaj na sztuki te rakietki pewnie z 5-6zł/sztuka Quote
roberto5455 0 Posted December 25, 2009 moje filmiki:Multicolor: Crackling: Zółta bardzo fajna, sporo cracklingu, ale multicolor nie wyszedł. nie wiem czy to ta konkretna sztuka czy cała seria czerwonych jest taka. przekonamy się w sylwka Quote
xHESTIABUMx 0 Posted December 30, 2009 Mój film rakietki z żóltym czubkiem Tak jak kumpel mówi, polecam ten styl życia xD Quote
xSound 0 Posted December 31, 2009 niebieska miała raina fajnego, przed chwilą odpaliłem Niebieska to jest glitter czy strobo - jak kto woli. Quote
macieek95 1 Posted December 31, 2009 Miałem je kolejny raz i kolejny raz mnie nie rozczarowały. Nadal super rakiety, nadal polecam. Quote
roberto5455 0 Posted January 1, 2010 piekne rakiety. poza jednym multicolorem który byl jakis wadliwy wszystkie walnęly baaardzo ładnie. napewno za rok ich nie zabraknie Quote
Recommended Posts