Jump to content

Recommended Posts

Posted

40 zł za SP0007D!! Nie dziękuję, zawitam do biedronki. Bardzo wysoka za moździerze cena. Piccolo w zeszłym roku chyba w bardzo zbliżonej cenie, jeśli nie w tej samej.

Posted

Nie postarali się :( Od kiedy ta oferta jest ważna ?

Posted

Oferta ważna od 19.12 - do 24.12

Posted

Bylem dzisiaj zobaczyć oferta jest uboga. Nitro bomb nie będzie w tym roku. Nic ciekawego nie mają.

Posted

A wie ktoś ile jest rakiet w tym zestawie sylwestrowym za 59.99?I co poza tym zawiera ten zestaw?

Posted

A wie ktoś ile jest rakiet w tym zestawie sylwestrowym za 59.99?I co poza tym zawiera ten zestaw?

Byłem dzisiaj w Cerfourze i obejrzałem ten zestaw. Oprucz rakiet są 2wulkany Fuji, Paczka 3 petard ,Jakieś 3 wulkany trochę większe od Fuji :) i to wszystko
Posted
Posted

Byłem dziś w Carrefourze , Ten Market idzie w dobrą stronę bo jako jeden z nielicznych Marketów (Tych Większych} Postawił nie tylko na Hestie lecz na Super Power również .

Ceny nie najgorsze zaciekawiły mnie petardy "GROM" SP 4zł za 6 sztuk .
Moździerz 12 kul - 39,90
Piccolaki 1,19

Posted

Mam zupełnie inne ceny w cerfourze ....

Ehhh :xmas_dry:
Oferta od 27.12 i obowiązuje w wybranych placówkach sieci.
Posted

W Bydgoszczy na fordonie rozstawili się już na całego. Patrzylem na ofertę zza lady bo tak można jedynie kupić i wam powiem szczerze że ceny niektórych rzeczy są jeszcze do zniesienia ale niektóre to lekka przesada.

• 11 months later...
Posted

Jak zwykle hestia i drogo.

Posted

Dlatego jest też Piromax :D

Posted

A u mnie w carrefourze już są fajerwerki :) Nie wiem jakiej firmy, ale na pewno nie hestia.

Posted

Prawdopodobnie Piromax

Posted

A umnie sama hestia:-(

Posted

Byłem w Carrefour Bemowo i Arkadia - są już wszystkie fajerki Piromax :)/>/>

Szczególnie polecam PXB2401 (PIROMAX TOP 64)

FILM

110_0.png

Posted

Warto w tym sklepie kupic jakies rakiety?Moze polecacie jakies produkty?Co sadzicie o petardach rc1 i degeneration chyba ,ze jakies inne jeszcze sa warte uwagi?