mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Też mam dylemat między Virus a Alert i wezmę chyba to pierwsze bo ma kal.25 i jakoś efekty mi bardziej podchodzą. A co do Hydry to za tą cenę kostka kozak brać i się nie zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogień 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Alert kaliber :20 chyba, virus 25 a hydra 30. Ja tam bym brał Hydre i virusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowyt1627 16 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Kaliber kalibrem, ale ten alert efekty ma na prawdę ciekawe. Zrobię chyba jak mówisz virus+hydra a jak starczy kasy to wtedy alert dojdzie. Jeszcze szukam ciekawego zestawu rakiet do 100/110zł i zeby tych rakietek tam trochę było (nie interesują mnie np 4 rakiety za 100zł, bo od efektów mam kostki, a rakietkami chce się trochę pobawić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Najlepiej virus + hydra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogień 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Hydrę i virusa biorę napewno a rakietki też muszę kupić jakieś w miarę bo mam tylko Diabolo jr6 tylko nie wiem które i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajstaMan 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Hydrę i virusa biorę napewno a rakietki też muszę kupić jakieś w miarę bo mam tylko Diabolo jr6 tylko nie wiem które i gdzie Rakietki Aplauz wydają sie być znośne z Carrefoura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 https://youtu.be/UjUfKpNI-fkmoim zdaniem całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldo 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Szału nie ma w tym roku jeśli chodzi o Carrefour. Biedra ich bije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloremro 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 A u mnie nigdzie obok w miastach nie ma Carrefoura.. tak chciałem hydrę i revolta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Polecam rakietki aplauz, odpaliłem 8 sztuk i wszystkie super-tylko crackling nieco mały ale za to gęsty i głośny. Lepsze od nieco od bestów. Tak do 20zł warto i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brydzio12346 3 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Jak najbardziej polecam rakiety aplauz... Przed chwilą jedną wystrzeliłem i powiem szczerze że jak za 20 zł za 12 rakiet to jest śmiech na sali. Wysoko lecą , rozprysk dość duży , huk w miarę. Polecam 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybertronek 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Czyli aplauz są po 20zł, a rzymiaki RPG po 6 zł? Widzę, że w gazetce są dopiski "Cena od" i "różne rodzaje", ktoś mógłby zweryfikować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Co do oferty. Jeśli komuś zależy na długim pokazie kosztem dynamiki to całym sercem polecam Specjal Show. MIałem w tamtym roku, był w tej samej cenie 199 zł. faktycznie strzela ponad 2 minuty. Hydra u mnie w tamtym roku (Łódź - Teofilów) skończyła się w dzień sprzedaży fajerwerków po 2 godzinach wiec w tym roku może dadzą tego więcej. Przypadkiem nie kupujcie shuttera, odpowiednik tej wyżutni w Dino jest o 100 zł tańszy a dokładnie kosztuje w Dino 149 i w tych pieniądzach patrzac po filmikach i teście Machonego to świetna wyrzutnia. Szkoda że nie ma niczego w cerfurze czegoś 50 mm, bo Brutusa z Lidla miał w tamtym roku sąsiad i nie porywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogień 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Czyli aplauz są po 20zł, a rzymiaki RPG po 6 zł? Widzę, że w gazetce są dopiski "Cena od" i "różne rodzaje", ktoś mógłby zweryfikować? rzymiak rpg był po 30 zł ale teraz w promocji 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Brać virusa póki jest tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowyt1627 16 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Byłem dzisiaj w dwóch carrefourach u siebie i nie mieli jeszcze wystawionej pirotechniki. Tłumaczyli się w jednym, że dopiero robią inwentaryzację, a w drugim że dostawy nie było. Mam nadzieję, że pomimo tego, zdążę zakupić hydrę i virusa. Aczkolwiek dziwi mnie, że w ofercie jest od 27.12 a tutaj nadal nie wystawili. Pracowałem w sklepie i wiem, że promocje musiały być na czas. Tak czy inaczej trzymajcie kciuki za moje zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Czy hydra i Virus sa w zwyklym carrefourze? czy moze w markecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal11223 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 W tym i w tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dzieki, w carrefour market nie było i nie będzie w mojej okolicy natomiast w Arkadii w warszawie były tego całe palety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 To pewnie tylko mała część ,pewnie więcej będzie w kolejnej gazetce, piromax i europyro (co mnie zdziwiło,bo zawsze była hestia),chyba w tym tygodniu w dużych marketach będą już sprzedawać https://www.promoceny.pl/gazetka/carrefour-20181214/p/25/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zapowiada się ciekawie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Ja tam jak narazie nic ciekawego nie widzę w tej gazetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 71 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 5 godzin temu, kubakuba08 napisał: co mnie zdziwiło,bo zawsze była hestia zawsze był piromax i hestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 5 godzin temu, PiroMan25 napisał: zawsze był piromax i hestia Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Hestia przejęła Europyro więc stąd taka zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi