luxor 2 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 To już sam nie wiem. Czytałem na jednym forum że odblokowują po 3 miechach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Nie możliwe że mi zablokowali, bo do nikogo nie pisałem żeby mi "klikali" ....JEST !!! Ufff... Widzę że dopiero po 3 dniach o północy "u popularnych filmików wyświetlenia się odświeżają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryna 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Nie wiem czy licznik się zawiesza po 300 wyświetleniach czy coś ale w Insight cały czas mi wyświetlenia rosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reafen 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Czyli ci zablokowali, i odblokują za pewien czas Jeśli wyniki miały by być 31 to cienko, bo 1 grudnia niektórym się załadują wyświetlenia, więc chyba 1 będą wyniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryna 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Czyli ci zablokowali, i odblokują za pewien czas Jeśli wyniki miały by być 31 to cienko, bo 1 grudnia niektórym się załadują wyświetlenia, więc chyba 1 będą wyniki ? Ja w Inight mam 289 wyświetleń czyli jakiś za przeproszeniem gnój mi nabił A tak poza tym to listopad ma 30 dni chyba nie xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Teraz to się walka zacznie Ale mi sie nie chce juz za bardzo rozsylac... Chyba pozostawie to losowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Statystyki Insight się nie liczą.Unikatowe wyświetlenia to wyświetlenia użytkowników nie zalogowanych na youtube, a te zielone to wyświetlenia zalogowanych.Testowałem to.EDIT@Tryna.Jak widze na komentarze to 3/4 twych komentarzy jest po angielsku. Pamiętaj że wyświetlenia liczą się tylko z polski :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Statystyki Insight się nie liczą.Unikatowe wyświetlenia to wyświetlenia użytkowników nie zalogowanych na youtube, a te zielone to wyświetlenia zalogowanych.Testowałem to.EDIT@Tryna.Jak widze na komentarze to 3/4 twych komentarzy jest po angielsku. Pamiętaj że wyświetlenia liczą się tylko z polski :o Nie jest to nigdzie w regulaminie napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryna 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Właśnie:D a odwiedzin z Polski i tak mam najwiecej bo teraz 290 a z 10-20 jest z innych krajów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 tomszak było o tym pisane że liczą się wejścia tylko z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryna 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 dużej różnicy mi to nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reafen 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Fajerwerkimarket.pl sprzedaje tylko na obszarze Polski, czyli reklama musi być dla polaków i żeby to oni film oglądali.Dlatego z pozostałych krajów się nie liczy tylko z Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Fajerwerkimarket.pl sprzedaje tylko na obszarze Polski, czyli reklama musi być dla polaków i żeby to oni film oglądali.Dlatego z pozostałych krajów się nie liczy tylko z Polski. Ja to rozumiem, ale nie ma tego w regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja to rozumiem, ale nie ma tego w regulaminie Tomszak ale zrozum, że sklep fajerwerkimarket.pl nie sprzedaje po za granice Polski, więc każdy wie, że z za granicy wyświetlenia się nie liczą.A zresztą taki np: Niemiec przyjedzie do Polski po fajerwerki bo mu się opłaci No ale komu by się chciało tyle jechać, więcej by za paliwo zapłacił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Słuchajcie, co mam zrobić, bo ktoś mi chyba nabija złośliwie wyświetlenia np: z dnia na dzień po dwieście ileś potem kilka dni przerwy i znowu ktoś chce mnie na chama zdyskwalifikować, tak się nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reafen 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 To nie chodzi ze ktoś ci nabija, po prostu twój film jest oglądany i wyświetlenia nabijają ci się gdzieś o północy, ja również tak mam.Jeśli nie zablokowali ci wyświetleń pod filmem to nie masz się o co bać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Tak jak mówi Reafen. A Jeśli chodzi ci o Statystyki Insight, to one się nie liczą już chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Coś to u mnie z tymi wyświetleniami dziwnie jest po trzech dniach w ogóle nie podniosła się linia na diagramie. Nie mam pojęcia o co chodzi. Na pewno nikt mi nie nabija wyświetleń, więc nie wiem dlaczego tak jest ! Może mój filmik jest tak zwany "popularny" i co dłuższy czas się odświeża ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 fifa127 nie przejmuj się, te wykresy coś wariują xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryna 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 mi wreszcie wyświetlenia się ruszyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reafen 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Tak to już jest z YT, zobaczymy jak organizatorzy rozstrzygną ten konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryna 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 nie wiem na razie szeroko reklamuje mój filmik, choć pewnie straciłem z 1200 wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reafen 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Nic nie straciłeś ... Jeśli był zablokowany czy coś to i tak ci nie usuną wizyt ;pNie kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryna 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 to jak to jest możliwe że przez 3 dni nikt nie wszedł jak jak kumplom kazałem wbijać i mieli swoim kumplom rozsyłać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reafen 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Filmik zablokowany .Nic innego nie jest możliwe, nie uzywaj proxy ani zadnych surfbarów, clickerów itd...Nie ma innego wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi