mantis 417 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Byłem w Auchanie w Krasnym koło Rzeszowa. Mówię wam ile tam jest bardzo tanich fajerwerków Hestii. Wiadomo, że ceny nie przebiją hurtowej,ale wybór jest duży i jest gdzie oczy zawiesić.Gazetka promocyjna http://www.auchan.pl//gazetka/20.jpgZakupiłem tam granaty na zawleczkę, ale dokładnie nie pamiętam ile ten dwupak kosztował - 0,99zł albo 1,99zł, choć jedna folijka miała na sobie cenę 1,99zł - http://img97.imageshack.us/img97/4928/gran...zauchanufo5.jpgCo sądzicie o zakupach w tym markecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaworz 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Mają Hestii i to jest plus. Rzeciwiście tanio, szkoda , że nie ma w Krakowie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Byłem w moim rzeszowskim Auchanie zaraz po dostawie i tydzien po dostawie. Stuffu z Hestii mają naprawdę sporo, jednak ludzie juz bardzo duzo wykupili, widocznie pare dni przed odwiedzeniem sklepu przez Mantisa był następny dowóz. Stąd tak wiele towaru. Ceny średnie, ale da sie żyć :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ma?y 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 ja w tym roku zaoptatruje się głównie właśnie w Auchan. Mam pytanie do tych co byli, czy są moździerze i cyrkoblitze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychol 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 wie ktos odkiedy w auchanie bede fajewerki?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 wie ktos odkiedy w auchanie bede fajewerki?? :mrgreen: Już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoska11 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 hmmm Juz chyba sa albo były :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychol 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 dzieki a moze wiecie czy maj k201 i k203 i po ile ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 K0201 po 79gr.K0203 paczka 100szt. 6.99z zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychol 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 a do kiedy ta oferta bedzie wazna bedzie wazna po siwetach tez czy nie i czy moze am ktos jakas ulotek prosze o odp :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matti 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 http://www.biedronka.pl/str/2/i/872.php a to jest oferta fajerwerków w biedronce, jumbo jety itp.A co to ma do tego tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 LUDZIE JA CHCE TAKIE GRANATY!! : : : :o ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Dajcie oferty z Geat i Auchan bo nie ma nigdzie ... a mam zamiar jechać po zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Byłem tam mają fajerwerki z Hestii fajne,ale drogie bo wtedy to było ponad 2 tygodnie przed sylwkiem teraz już jest tam taniej promocje co sugerują same gazetki skreślają starą cenę i dają nową niższą sądze ze w takich sklepach opłaca się bardziej kupować 2 dni przed sylwkiem bo tak to zadna rewelka popatrzec lubie ale kupowac nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@M!L 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 takk Mateo ale niektórzy twierdzą, że lepszy towar jest wysprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Byłem tam dzisiaj i mają bardzo duży wybór, bardzo dużo rakiet, ale mniej petard, chciałem tam kupić kilka cyrkoblitzów, ale niestety nie było. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Z peterd w Auchanie co roku jest to samo, może wprowadzają małe zmiany, ale nic wielkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
passion 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a ja mam 1 pytanie... po jakim czasie wybucha ten achtung z komety? [niepatrząc na firmę kupiłem sobie 2 xD] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 po 5 sek około. Dokładnie nie wiem. Przecież nie zrobią tak żeby ci w ręce walnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawcio 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 miałem zhtunga i wybucha po jakiś 10-20 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawec 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 miałem zhtunga i wybucha po jakiś 10-20 sek Chyba ACHTUNGA :grin: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 W Auchanie fajerwerki Będą po 10 grudnia.Byłem wczoraj się zapytać.Promocje będą zaraz po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 A kiedy gazetka wiadomo cuś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traviu 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 mysle ze jakies dobre zestawy sie pojawiom i cos dobrego bendzie na ofertach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychol 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Troszke tego już tam mają w Poznaniu w Auchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi