mantis 160 Share Posted December 17, 2006 Byłem w Auchanie w Krasnym koło Rzeszowa. Mówię wam ile tam jest bardzo tanich fajerwerków Hestii. Wiadomo, że ceny nie przebiją hurtowej,ale wybór jest duży i jest gdzie oczy zawiesić.Gazetka promocyjna http://www.auchan.pl//gazetka/20.jpgZakupiłem tam granaty na zawleczkę, ale dokładnie nie pamiętam ile ten dwupak kosztował - 0,99zł albo 1,99zł, choć jedna folijka miała na sobie cenę 1,99zł - http://img97.imageshack.us/img97/4928/gran...zauchanufo5.jpgCo sądzicie o zakupach w tym markecie? Quote Link to post Share on other sites
Jaworz 0 Share Posted December 17, 2006 Mają Hestii i to jest plus. Rzeciwiście tanio, szkoda , że nie ma w Krakowie go Quote Link to post Share on other sites
chris 0 Share Posted December 17, 2006 Byłem w moim rzeszowskim Auchanie zaraz po dostawie i tydzien po dostawie. Stuffu z Hestii mają naprawdę sporo, jednak ludzie juz bardzo duzo wykupili, widocznie pare dni przed odwiedzeniem sklepu przez Mantisa był następny dowóz. Stąd tak wiele towaru. Ceny średnie, ale da sie żyć :smile: Quote Link to post Share on other sites
Ma?y 0 Share Posted December 17, 2006 ja w tym roku zaoptatruje się głównie właśnie w Auchan. Mam pytanie do tych co byli, czy są moździerze i cyrkoblitze?? Quote Link to post Share on other sites
Psychol 0 Share Posted December 19, 2006 wie ktos odkiedy w auchanie bede fajewerki?? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
mantis 160 Author Share Posted December 19, 2006 wie ktos odkiedy w auchanie bede fajewerki?? :mrgreen: Już są. Quote Link to post Share on other sites
Brzoska11 0 Share Posted December 19, 2006 hmmm Juz chyba sa albo były :roll: Quote Link to post Share on other sites
Psychol 0 Share Posted December 19, 2006 dzieki a moze wiecie czy maj k201 i k203 i po ile ?? Quote Link to post Share on other sites
FireMan 0 Share Posted December 19, 2006 K0201 po 79gr.K0203 paczka 100szt. 6.99z zł. Quote Link to post Share on other sites
Psychol 0 Share Posted December 19, 2006 a do kiedy ta oferta bedzie wazna bedzie wazna po siwetach tez czy nie i czy moze am ktos jakas ulotek prosze o odp :grin: Quote Link to post Share on other sites
Matti 0 Share Posted December 20, 2006 http://www.biedronka.pl/str/2/i/872.php a to jest oferta fajerwerków w biedronce, jumbo jety itp.A co to ma do tego tematu? Quote Link to post Share on other sites
jano 0 Share Posted December 22, 2006 LUDZIE JA CHCE TAKIE GRANATY!! : : : :o ! Quote Link to post Share on other sites
Szajba 0 Share Posted December 24, 2006 Dajcie oferty z Geat i Auchan bo nie ma nigdzie ... a mam zamiar jechać po zakupy Quote Link to post Share on other sites
mateo1992 14 Share Posted December 25, 2006 Byłem tam mają fajerwerki z Hestii fajne,ale drogie bo wtedy to było ponad 2 tygodnie przed sylwkiem teraz już jest tam taniej promocje co sugerują same gazetki skreślają starą cenę i dają nową niższą sądze ze w takich sklepach opłaca się bardziej kupować 2 dni przed sylwkiem bo tak to zadna rewelka popatrzec lubie ale kupowac nie Quote Link to post Share on other sites
K@M!L 0 Share Posted December 26, 2006 takk Mateo ale niektórzy twierdzą, że lepszy towar jest wysprzedany Quote Link to post Share on other sites
heex307 0 Share Posted December 28, 2006 Byłem tam dzisiaj i mają bardzo duży wybór, bardzo dużo rakiet, ale mniej petard, chciałem tam kupić kilka cyrkoblitzów, ale niestety nie było. :cry: Quote Link to post Share on other sites
bober 1 Share Posted December 29, 2006 Z peterd w Auchanie co roku jest to samo, może wprowadzają małe zmiany, ale nic wielkiego. Quote Link to post Share on other sites
passion 0 Share Posted December 29, 2006 a ja mam 1 pytanie... po jakim czasie wybucha ten achtung z komety? [niepatrząc na firmę kupiłem sobie 2 xD] Quote Link to post Share on other sites
mpiwowski 107 Share Posted December 29, 2006 po 5 sek około. Dokładnie nie wiem. Przecież nie zrobią tak żeby ci w ręce walnęło. Quote Link to post Share on other sites
Dawcio 0 Share Posted December 31, 2006 miałem zhtunga i wybucha po jakiś 10-20 sek Quote Link to post Share on other sites
kawec 0 Share Posted December 31, 2006 miałem zhtunga i wybucha po jakiś 10-20 sek Chyba ACHTUNGA :grin: :grin: :grin: Quote Link to post Share on other sites
FireMan 0 Share Posted December 6, 2007 W Auchanie fajerwerki Będą po 10 grudnia.Byłem wczoraj się zapytać.Promocje będą zaraz po świętach. Quote Link to post Share on other sites
Dako 1 Share Posted December 6, 2007 A kiedy gazetka wiadomo cuś?? Quote Link to post Share on other sites
traviu 0 Share Posted December 7, 2007 mysle ze jakies dobre zestawy sie pojawiom i cos dobrego bendzie na ofertach .. Quote Link to post Share on other sites
Psychol 0 Share Posted December 10, 2007 Troszke tego już tam mają w Poznaniu w Auchan Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts