adi 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Nie narzekam small są trochę porównywalne do NEW.zrobiłem test odpaliłem każdą z osobna pod kubkiem i kubek wywaliło na ok 30 m a small może na 27m taki jest mój werdykt w ich sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Znalazłem jakiś nowy film na YT: :rolleyes:http://www.youtube.com/watch?v=TUhc99bzxGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Znalazłem jakiś nowy film na YT: :rolleyes: To mój filmik i chciałem go wstawić, ale musiałem formatować komputer. więc dzięki MPI za wstawke edit mpi: spoko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babel. 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Przed chwilą odpaliłem jedną . Wpadła w 40 cm śnieg . Nawet fajny efekt . Mocno przytłumiony huk i bardzo mocny błysk od wybuchu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Haha fp3 new to raczej nie na 12 w nocy tylko na ogromną zabawę, odpalając masowo całą serię xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Tak więc po odpaleniu paru sztuk stwierdzam, iż smalle są zdecydowanie słabsze od FP3.W każdym aspekcie jest słabszy i nie ma co gadać.Na dniach postaram się ostro je przetestować i nagrać filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Obiecałem i zrobiłem filmik.FP3 small brakuje tego mocnego walnięcia.Są co prawda dobre, ale do FP3 im brakuje.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Slychac roznice, ale small takze konkretnie walnal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 W tym roku kupiłem sobię 1 paczkę smalli, po co? Aby nie marnować FP3/New - moim zdaniem są godne polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Bardzo dobre porównanie, słychać wyraźną różnice.FP3 ma więcej bassu przez co jest głośniejsza,ma też większą siłę wybuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Bardzo dobre porównanie, słychać wyraźną różnice.FP3 ma więcej bassu przez co jest głośniejsza,ma też większą siłę wybuchu No wiadomo, że huk mniejszy - w końcu FP3 Small - no nie? Ale i tak warto je kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzin100nikiem 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dokładnie Swietna petarda niestety nie ma flary co moze byc duzym minusem. ale do zabawy swietna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Powiem tak petarda jest silniejsza od Korsarek (SP), Piratek i Srebnej Piratki (oby dwa produkty Śmieszka). Porównywałem oby dwa produkty na raz odpalone w sylwestra i FP3 Small wygrywały z tymi wyżej wymienionymi petardami. Ich cena jest dość ciekawa i dostępność też, więc po co kupować inne produkty jak ma się coś takiego ciekawego ! Szczerze polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ta petarda nie bez przyczyny nazywa sie 'FP3 Small'. Ten sam huk i bas co duze FP3, tyle ze troszke slabszy. Szczerze powiem, ze niektore sztuki dorownywaly duzym FP3 i nie przesadzam.Petarda jak najbardziej godna polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JW408 0 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ja zgadzam się z Ponq, te petardy mimo tego iż mniejsze, to można pobawić się nimi równie dobrze co dużymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 odpalałem zaraz po Fp3 New i huk ten sam tylko szkoda, że tej fontanny nie ma ale na dzień są dobre i tak nikt nie zwraca uwagi na fontannę polecam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatikoPL 0 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Polecam fp3/small i fp3/new może mniejsze basy ale jak próbowałem rozwalić dwa kible to fp3 small też sobie poradziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Z racji na zaspamowanie tematu i konieczność porządków zmieniłem jego tytuł. Teraz już nie ma wątpliwości, że FP3 small to to samo co JC05.fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP1007 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja tam uważam ze smalle nie sa az takie glosne.Huk jest lekko wiekszy niz w TC15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja tam uważam ze smalle nie sa az takie glosne.Huk jest lekko wiekszy niz w TC15. Proszę o nie pisanie takich bzdur JC05 to po prostu nowa nazwa FP3 small, nadana przez Jorge !!fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben_sage 26 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Hejka widzicie jakąś różnice miedzy starszymi fp3 small a nowymi ?Dziś doszła paczka i mają inny nadruk dodatkowo nwp te stary nie miały , gdy porównałem obydwie mam wrażenie że o 1-0,5mm miały większą średnice dokładnie ciup więcej papieru te z nwp nowsze albo po prostu inna partia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Hejka widzicie jakąś różnice miedzy starszymi fp3 small a nowymi ?Dziś doszła paczka i mają inny nadruk dodatkowo nwp te stary nie miały , gdy porównałem obydwie mam wrażenie że o 1-0,5mm miały większą średnice dokładnie ciup więcej papieru te z nwp nowsze albo po prostu inna partia. Nic nie widzę, poza tym, że trwa walka o zbijanie ceny. I dopóki jest duża podaż dopóty musimy korzystać z atrakcyjnych cen tych petard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzik155 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zawiodłem się. Huk na pewno z 2 razy mniejszy od FP3N, troszeczkę mocniejsze od Gromow czy Szoków, a nie jak niektórzy mówią, że są prawie jak fp3n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zawiodłem się. Huk na pewno z 2 razy mniejszy od FP3N, troszeczkę mocniejsze od Gromow czy Szoków, a nie jak niektórzy mówią, że są prawie jak fp3n. To zapewniam cię, że albo masz je zawilgocone, albo trafiłes na złą partię, albo strzelasz w złych miejscach : ) JC05 spokojnie mozna porownac z k0208.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzik155 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 To zapewniam cię, że albo masz je zawilgocone, albo trafiłes na złą partię, albo strzelasz w złych miejscach : ) JC05 spokojnie mozna porownac z k0208.. A wiesz co. Może jednak tak, bo je kupowałem z namiotu TOP 10 i przeleżały tam kilka dni. Teraz poleżały 2 dni w domu i przed chwilą jedną odpaliłem to huk tak jak mówicie ;d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi